Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e39 535i - kdo mi udělá rozvody - Ostravsko ?
e39 535i - kdo mi udělá rozvody - Ostravsko ?
Tak me zrejme cekaji rozvody u me 535i,e39,180kw.Ikdyz jsem svatecni jezdec a za posledních 11 let,co ten vuz vlastním,jsem najel dohromady kolem 65000km a ze dne na den mi tam zacalo něco klepat a cvakat a podle prvních odhadu by to mely byt rozvody.Potreboval bych doporucit nejakeho schopného a kvalitnicho mechanika,ktery to uz urcite delal a bude s tim mit zkusenosti a zaroven by me nechtel vzit na hul
.Jsem z Ostravy,tak bych rad nasel nekoho pobliz.

Re: Rozvody
Ja kdybych o nikom nevedel, tak posledni moznost Sotea v Ove.
Re: e39 535i - kdo mi udělá rozvody - Ostravsko ?
Diky za odpověď.To chci opravdu jako poslední moznost
.Mam s nimi sice jen dobře zkusenosti,ale na servis jsem tam ještě nebyl.

Re: e39 535i - kdo mi udělá rozvody - Ostravsko ?
sotea nema zrovna dobré reference, je to i někde tady na klubu.
jinak v 535i bych rozvody nedělal, těch motorů je hodně a pokud by náhodou chcípl, nestojí to tolik peněz jak dát 50k za rozvody a vanosy, pokud je to bez vanos, tak to nedělej vůbec, ten motor je totálně nezničitelnej.
pokud by to byla 540i vanos tak tam to smysl má, ty motory už nejsou a jsou drahé a je lepší ty prachy do toho dát.
jinak v 535i bych rozvody nedělal, těch motorů je hodně a pokud by náhodou chcípl, nestojí to tolik peněz jak dát 50k za rozvody a vanosy, pokud je to bez vanos, tak to nedělej vůbec, ten motor je totálně nezničitelnej.
pokud by to byla 540i vanos tak tam to smysl má, ty motory už nejsou a jsou drahé a je lepší ty prachy do toho dát.