Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Sedačky z e60 do e53
Sedačky z e60 do e53
Zdravím chtěl bych se zeptat jestli někdo nemá zkušenosti se swapem předních sedadel z e60 do x5 e53, jde mi jen o pojezdy jestli budou sedět, popřípadě jestli se to dá nakodovat.
Re: Sedačky z e60 do e53
myslíš že po el stránce to funguje uplně jinak, ale pokud nepotřebuješ paměti tak by to šlo, ale hlavní problém bude s výškou, E53 má podle mě uplně jinak vysoké sedačky.
-
- Člen Klubu
No to by mohl pokrýt výškovej pojezd.. Prakticky záleží, jestli sedí díry na šrouby v podlaze i to by se dalo podložit/nastavit a hlavně konektory na jednotky. Tam by se odvětrávaný anatomy hodily, pokud se nedělaly ? Myslim, že sedaček do X5 je po inzercích mnoho, nebo proč tam rvát E60 sitze ?
S výškou by neměl být problém když sedadla z x5 by měli být stejné jako v e46JaraX píše:myslíš že po el stránce to funguje uplně jinak, ale pokud nepotřebuješ paměti tak by to šlo, ale hlavní problém bude s výškou, E53 má podle mě uplně jinak vysoké sedačky.
elektriku mozno rozbehas, ale ak tam das pamatove sedacky, tak asi sotva....