Ahoj. Rád bych poprosil nějakou dobrou duši, která by mi poslala PIN kód na rádio Business RDS. Hledal jsem na netu a všechny stránky jsou placené, nebo nefunkční. SW taky nikde nenalezen ke stažení. Snad tady na to už není někde vlákno.
S/N je: PH7850V1209176 a part number: 22DC785/23F, je to na E36. Děkuju moc.
Ahoj. Safra, to mám z ruky. Není nějaký jednodušší způsob? Na netu jsou stránky, co to nabízejí za prachy a je na to i software a vždy se právě zadává to sériové číslo. Auto je z Německa a PIN po předchozím majiteli bohužel nemám, ani v manuálu jsem ho nenašel nikde vepsaný.
stáhni si na to dekódovací program. Jmenovalo se to nějek takhle "BMW Blaupunkt Radio Code Calculator"(generuje to dle sériového čísla) Jen pozor ať si s tím nenatáhneš do PC nějaký dárek navíc. Taky nečekej že bude fungovat napoprvé. Používal jsem to před lety a co pamatuju tak ten program byl v mnoha verzích které se lišily čert ví čím a správný kód dala jen jedna.
Ahoj. Tak už vyřešeno. Kód mám, jeden hodnej člověk mi ho poslal. Našel jsem na to vlákno na jednom anglickém fóru a ještě ten večer mi ho tam napsal. Jak to dělá netuším, ale rádio funguje. Dík moc všem za odpovědi. Jo a sorry, samozřejmě bych to poslal balíkem, ale řešil jsem to na poslední chvíli těsně před dovolenou.