no protoze ty vymazleny jezdi, tam se nic nedela, tam je to vzdycky jen nejaka rychla udrzba na pockani. takze to je tezky tam neco takovyho videtettore píše:Zatím jsem měl smůlu, ale dosud jsem žádnou vymazlenou 750 u snejka nepotkal

no protoze ty vymazleny jezdi, tam se nic nedela, tam je to vzdycky jen nejaka rychla udrzba na pockani. takze to je tezky tam neco takovyho videtettore píše:Zatím jsem měl smůlu, ale dosud jsem žádnou vymazlenou 750 u snejka nepotkal
To jsou ty shnilý ryby? Děkuji, obejdu se bez nich. Po těch se poblinkal i Jarda Němec, a to už je co říct...JaraX píše:jestli se někdo chce stavit na dobrou konzervu, čekám ho.
díky Srnka
https://photos.app.goo.gl/3bRbcW5sdwinErBS8
Zalezi, kam jedes. Pokud jedes na hory, tak urcite taska nestaci. Zazil jsem pocasi, kdy jeden den bylo 26 °C a druhy den 15 °C.JaraX píše:u benzínového auta které má udělaný altík, starter, vodní pumpu, připadně snižený termostat je velmi malá pravěpodobnost že zustane viset, ale i tak se to stát může, já za to platím 600kč ročně a dovezou mi to odkudkoliv z Evropy až domů a zajistí i cestu pro osádku, takže pohoda.
zrovna mi sem jede přes asistenčku ta mrtvá smradlavá naftová E60.
jinak zastávám názor že bohatě stačí jedna sportovní taška na osobu, tak cestujem už leta, a 4x sportovní tašky se do E91 s LPG nádrží vejdou v pohodě.
Co mas za pojisteni? Ja si taky naivne myslel, ze kdyz mam pripojisteni asistence (samozrejme za ectra prachy navic) v ramci povinnyho ruceni, tak ze je to v cajku. Bohuzel AXA porusuje obcansky zakonik a zatim mi nebyli ochotni proplatit vubec nic, kdyz jsem potreboval asistenci. Takze to vypada jeste na pekny kolecko s pravnikama :-/JaraX píše:...já za to platím 600kč ročně a dovezou mi to odkudkoliv z Evropy až domů a zajistí i cestu pro osádku...
ale stačí, jsou lidi co procestují svět s igelitkou, nedělej z toho vědu, do hor stačí pevný boty, triko, mikina, kalhoty, kratasy, spodní prádlo, hygiena, nazdar, a stejně si všude všecko koupíš, byl s nama borec na 10 dní v řecku a měl jen malou igelitku, a byl spokojenej, nic nepotřeboval,Jaris330D píše:Zalezi, kam jedes. Pokud jedes na hory, tak urcite taska nestaci. Zazil jsem pocasi, kdy jeden den bylo 26 °C a druhy den 15 °C.JaraX píše:u benzínového auta které má udělaný altík, starter, vodní pumpu, připadně snižený termostat je velmi malá pravěpodobnost že zustane viset, ale i tak se to stát může, já za to platím 600kč ročně a dovezou mi to odkudkoliv z Evropy až domů a zajistí i cestu pro osádku, takže pohoda.
zrovna mi sem jede přes asistenčku ta mrtvá smradlavá naftová E60.
jinak zastávám názor že bohatě stačí jedna sportovní taška na osobu, tak cestujem už leta, a 4x sportovní tašky se do E91 s LPG nádrží vejdou v pohodě.
mám to navíc k havarijku od GeneraliItchythefirst píše:Co mas za pojisteni? Ja si taky naivne myslel, ze kdyz mam pripojisteni asistence (samozrejme za ectra prachy navic) v ramci povinnyho ruceni, tak ze je to v cajku. Bohuzel AXA porusuje obcansky zakonik a zatim mi nebyli ochotni proplatit vubec nic, kdyz jsem potreboval asistenci. Takze to vypada jeste na pekny kolecko s pravnikama :-/JaraX píše:...já za to platím 600kč ročně a dovezou mi to odkudkoliv z Evropy až domů a zajistí i cestu pro osádku...
Mas overeno, ze ti skutecne zaplati odvoz auta? Nedejboze az do CR?