Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
kam se letos chystáte?
Re: kam se letos chystáte?
jo sranda s tím je, zákazníkovi z ostravy začal týct olej z E65, mám asistenčku, tak ti to tam pošlu a ještě dostanu náhradní auto.
x hodin trvalo než si proto někdo přijel, pak to jelo do Ostravy do BMW, tam za 2000kč řekli že z toho teče olej, další den to jelo ke mě i s majitelem, že mu to náhradní auto přistaví u mě, přistavili ho 8 hodin po tom sem dojel, takže prostě celej den pryč. volal jsem na asistenčku at mu řeknou za jakych podmínek mu pujčou toho pažouta, jeslti bych se třeba nedostal na stejny prachy s E65 a pán by mohl hned odjet, ale nechtěli o tom ani slyšet.
x hodin trvalo než si proto někdo přijel, pak to jelo do Ostravy do BMW, tam za 2000kč řekli že z toho teče olej, další den to jelo ke mě i s majitelem, že mu to náhradní auto přistaví u mě, přistavili ho 8 hodin po tom sem dojel, takže prostě celej den pryč. volal jsem na asistenčku at mu řeknou za jakych podmínek mu pujčou toho pažouta, jeslti bych se třeba nedostal na stejny prachy s E65 a pán by mohl hned odjet, ale nechtěli o tom ani slyšet.
Tak my používame nosič https://www.sestrice.com/ a kočík, ktorý sme kúpili pred prvým dieťaťom doma zavadzia a nevieme sa ho zbaviť. Párkrát použitý iba čo v ňom spával sem tam.m4zzy píše:no vysvětluj to ženě a dítěti, když ještě potřebujem kočárale nějak to tam zkusím narvat.
Každopádně, jestli ten AutoCare je v pohodě, pro jistotu bych si to pořídil. Nebo je něco podobného a vyzkoušeného, co by dělalo stejnou službu?
Takto by to aj šloJaraX píše:jestli se někdo chce stavit na dobrou konzervu, čekám ho.
díky Srnka
https://photos.app.goo.gl/3bRbcW5sdwinErBS8

tak co Srnka jede?
jinak čekám že Brno a Bratislava bude stát u cesty s bannerama
jinak čekám že Brno a Bratislava bude stát u cesty s bannerama

Četl jsem zkušenosti a recenze na všechny možné asistenční služby a hrůza. Lidi co jezdí hodně s karavanama po celé Evropě jezdí většinou úplně bez asistence a nebo s německou ADAC. V česku prý dobrá asistenční služba není. Všechny mají podmínku na ten odtah až do 2500km, že prvně musí auto do servisu, který vyberou oni a mají 48h na opravu, některé pojištovny až 72h a víc na to, aby to opravili. Většinou to jde do prý autorizáků, kde nešetří a za 48h dokážou rozebrat klidně celé auto a pokud to bude někde na západě, tak ta oprava vyjde mnohdy ještě o dost dráž než vlastní odtahovka a oprava doma.
to je celkem blbost, zatím s nima vždycky v BMW byla řeč, samozřejmě pokud je to oprava za 200 eur, tak se to opraví v BMW,
ale cokoliv nějak drahyho se pak prostě převezlo.
ale cokoliv nějak drahyho se pak prostě převezlo.
tak to je dobře, já už právě nevím, kde jsem to četl, zkusím to najít, ale psal tam kdosi, že měl asistenci a raději si nechal auto odvést na vlastní náklady dom, než by tam řešil tu opravu. Ale nevím už co to bylo za pojištovnu, auto ani servis.
ted mi říkal borec z odtahovky že minulej týden táhl oktávku z lefkády a normálně to platila asistenčka.
jinak lefkadu máš 1800km, pokud to spočítáš x 2 a x 15kč km = 54 000Kč.
ale většinu závad si myslím že je nejlepší opravit na místě.
jinak lefkadu máš 1800km, pokud to spočítáš x 2 a x 15kč km = 54 000Kč.
ale většinu závad si myslím že je nejlepší opravit na místě.
A pořád jsem se tedy nedozvěděl, jestli tu asistenci (od AutoCare) nad rámec asistenční služby u povinného ručení (mám allianz) si mám pro klid duše zařídit nebo ne.
Asi to udělám. Pětikilo mě nezabije
Asi to udělám. Pětikilo mě nezabije

chce to nastudovat pojistné podmínky,
nechápu co řešíte ? U aut typu oktávka apod za pár korun se vyplatí servis v Řecku či chorvatsku. Kamarádovi měnili řemen na oktávce za 500kč i s prací. Říkal že to bylo levnější jak v ČR.
A vsadím boty že většina obyčejných věcí se dá řešit na místě. Prostě se sežene servis objedná díl a vymění bud servis nebo u cesty či na parkovišti. Většina věcí není problém pokud to není specialitka jako je e65 či Fko a novější auta. Ale věřím i u toho by to šlo nějak pořešit aby auto jezdilo ...a nemuselo se táhnout přes celou evropu kvuli jednomu dílu.

A vsadím boty že většina obyčejných věcí se dá řešit na místě. Prostě se sežene servis objedná díl a vymění bud servis nebo u cesty či na parkovišti. Většina věcí není problém pokud to není specialitka jako je e65 či Fko a novější auta. Ale věřím i u toho by to šlo nějak pořešit aby auto jezdilo ...a nemuselo se táhnout přes celou evropu kvuli jednomu dílu.
-
Naposledy upravil(a) cheater dne ned 21.11.2021 18:02, celkem upraveno 1 x.
nám teď visel služební koncern 2 dny u Plzně, protože nikdo neměl skladem náhradní díl a když to pánové opravovali, tak auto najelo 50km a kleklo zase. Ale Filozof prostě ví, že někde v Chorvatsku na poli nějakej ferda opraví. Protože si to myslí. Já už chápu kurevtora, že dycky chytne nervy.
Filozof stale nepochopil ze vela ludi chodi na "specialitkach" co nemaju 17 rokov alebo novsie a nie kazdy si nosi na dovolenku polovicu kufra naradie a hlavne nie kazdy si vie nieco na aute vymenit...takze ani ja nechapem preco niekto riesi asistencku a ja magor som si na cestu do chorvatska priplatis v poisteni este aj pripoistenie auta...
u novějších aut co mají turba, DPFka, gumové řemenice na klice apod jsi prostě v prdeli, tam ti nepomuže nic jinyho než asistenčka,
mno a zase tady někteří četli pouze polovinu co jsem psal.....
mluvil jsem o dvou věcech ... o starších autech i novějších a k těm starším jsem psal že není problém opravy i v zahraničí.... u novějších je jasné že pojištění je základ.
I já jsem pojistil jen z důvodu klidu manželky ... jinak bych se nepojištoval.

mluvil jsem o dvou věcech ... o starších autech i novějších a k těm starším jsem psal že není problém opravy i v zahraničí.... u novějších je jasné že pojištění je základ.
I já jsem pojistil jen z důvodu klidu manželky ... jinak bych se nepojištoval.

-
kolikrát se ti stane že nenatočíš auto?
většinou z toho něco teče, nejčastější závada,
většinou z toho něco teče, nejčastější závada,
-
a proč by se ti měla jen tak vybít baterka?