Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
BMW F10 nebo E60? Rozpočet 300 000 Kč
Re: BMW F10 nebo E60? Rozpočet 300 000 Kč
Přesně tak, e60 preLCI je rozvrzaná popelnice a černá díra v 90% nabídek... když už tak LCI, ale pro majitele TDi to bude finanční úlet 

“Ability is what you're capable of doing.”
To se na mě nezlobte, ale k čemu je dobrá E60 za 300k+? Já mám E60 rád, ale jen proto, že díky všem těm vrakům se dá občas narazit na slušné auto za pár korun. V cenovce kolem 300k už by mě ani nenapadlo na E60 koukat.. A F10 teda tuplem ne 

Kazdemu dle jeho gusta, kazdy proste velikost E65 neoceni, jakkoliv je asi pomer cena/kvalita nejlepsi. Treba me se zvenku E65 libi, ale uvnitr vubec, Ten interier vubec neni nadcasovej a strasne zestarnul, to se o E61 ale i treba o E38 nebo E39 rict neda, ty podle me nadcasove jsou. Ale zase, to je dle vkusu kazdeho soudruha.
A LCI versud neLCI - podle me je to o konkretnim aute a vybave ...
A LCI versud neLCI - podle me je to o konkretnim aute a vybave ...
-
Naposledy upravil(a) cheater dne sob 20.11.2021 23:09, celkem upraveno 1 x.
ach jo ...hlavně tu neřešte audi ...boha jeho ...
Ptal se na F10 a e60.
Podle mě i předface je v pohodě pokud je výbava a dobrej stav ... to raději starší v lepší výbavě a stavu než novější a přihazovat kilo až kilopade navíc...
Raději bych 04-05-06 rok vybavenou v pěkném stavu než 07-08-09... ale o 120-150k dražší ??? To je dle mě blbost ...za co jako připlácet za lepší vzhled a 2-3roky novější ??? A to dát o kilo navíc ???
Ptal se na F10 a e60.
Podle mě i předface je v pohodě pokud je výbava a dobrej stav ... to raději starší v lepší výbavě a stavu než novější a přihazovat kilo až kilopade navíc...
Raději bych 04-05-06 rok vybavenou v pěkném stavu než 07-08-09... ale o 120-150k dražší ??? To je dle mě blbost ...za co jako připlácet za lepší vzhled a 2-3roky novější ??? A to dát o kilo navíc ???
jo, klidně dát kilo navíc 

Mam paketovou 550i 2007 predface (libi se mi ve vnitr vic nez FL) na daily. Aktualne najeto 224 xxx (snad i realne, kontrola pres znameho v inveltu + se volalo i do servisu v nemecku, kam auto jezdilo), ale zname to, nic neni 100%.. Stav by odpovidal, az na par detailu je interier bez skrabancu, skoro jako novy.. E60 protoze se mi proste libi.cheater píše:Proč tu někdo nenapíše zkušenosti kdo s tím autem jezdí denně

Vsechno co se na aute za rok a pul delalo je TADY, vcetne spotreby, pojisteni atd... Chybi jenom par udaju o tankovani, na ktery jsem proste zapomnel. Nektery ceny jsou vcetne prace, neco bez. Kompletni repas automatu uplne nutnej zatim nebyl, ale kdyz uz to stejne bylo z auta venku, tak vsechno a poradne. Nejezdim uplne pomalu, dostava to zabrat a strasne me to bavi. Kdyz se pokazi, tak se opravi. Je to stary auto a s tim se musi pocitat. Na aute je Eisenmann race a ten zvuk proste zeru

Jestli nekoho neco zajima, at se klidne pta + se nebranim svezeni (Plzen). Fotky, videa vsechno mam..

2 Corleon: jen souhlas. Já s 545i E61 najel 100kkm za 3 roky a bavilo mě to velmi, servis probíhal poctivě a někdy i preventivně a asi i pro to mě nikde nenechalo. Ale něco to prostě stojí.
konečně někdo, kdo netvrdí, že N62 jezdí v průměru za 11
ta spotřeba souhlasí s mým pozorováním na E64, takže v režimu, co tazatel píše, je to každej tejden tak jednou u pumpy, tj. 8-10k měsíčně za benzín

645Ci Cabrio Saphirschwarz
Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
Jezdi za 11 pokud jezdis pouze dalky. Me v kombinaci a velmi svizne jezdi za cca 13. Jen Praha 18. Jen dalnice, ale 200+ kolem 14ti. Zkratka jsem na nadrz vzdy najel 400 - 600 km, nejcastejsi kolem 500. To je moje pozorovani behem 100kkm co jsem s ni jezdil kazdy den
- Itchythefirst
Az se dostanu do garaze, tak ti tu prumernou spotrebu nafotim

8litru oleje 10w60 za 5700kč ... moc pěkný ...to já vyměním olej 5x za ty prachy...
A tak by se dalo pokračovat. CORLEON je vidět že peníze neřešíš proto i ta spotřeba ...jezdíš asi dost město a dáváš tomu pěkně naprdel jak se říká.

A tak by se dalo pokračovat. CORLEON je vidět že peníze neřešíš proto i ta spotřeba ...jezdíš asi dost město a dáváš tomu pěkně naprdel jak se říká.
Jak vis, ze neresim penize ? Kdybych byl nejakej velkej milionar co ma v pici, tak urcite nemam 550i
Mesto je tak 50% a naprdel tomu davam denne. Proto jsem si to koupil. Bavi me to a rad si uzivam
Na fotrovsky veci mam jeste x let cas...

Corleon v pohodě užívej já vím že ta mrcha umí i za 20 když se ti chce ... no jinak kluci tady jezdí za méně ...ten co tomu nakládá občas má kolem 15litrů...
Jinak olej 10w60 nevím jakej kupuješ ale bude asi hodně drahej když to za 5,7K měníš ...dle mého by to jistě šlo za 2-2,5k udělat včetně filtru a to myslím kvalitní olej i filtr.
Jinak olej 10w60 nevím jakej kupuješ ale bude asi hodně drahej když to za 5,7K měníš ...dle mého by to jistě šlo za 2-2,5k udělat včetně filtru a to myslím kvalitní olej i filtr.
-
Naposledy upravil(a) cheater dne sob 20.11.2021 23:09, celkem upraveno 1 x.
to si psal ty?!Itchythefirst píše:Az se dostanu do garaze, tak ti tu prumernou spotrebu nafotim![]()

tak co ten tazatel? myslíte, že se tady ještě někdy na něco zeptá a nebo je už je definitivně pryč?

http://www.bmwklub.cz/forum/viewtopic.p ... ilit=carny
645Ci Cabrio Saphirschwarz
Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
Tazatel se sem už nikdy nevrátí. Zhádali jste se na tu na 3 doby, tak jako vždy a doporučujete mu kraviny. I kdyby se vrátil a toto vlákno si pročetl, tak z toho bude mít tak maximálně guláš v hlavě.
A doporučovat mladému klukovi po Octě 1.9TDI skočit hned do 550/750?
Za a) posun ve frekvenci návštěv čerpacích stanic pro něho bude hodně velký šok. To co má zažité teď si bude muset znásobit minimálně 2,5x,
za b) říct, že je potřeba to JENOM občas přetěsnit je docela zavádějící podání informací. To JENOM přetěsnění je 50k-100k podle toho, kdo a jak ti to dělá. Ano tato částka se dá klidně nasypat do kdejakého nafťáka, ale je třeba řict, že ani tady to pouhé přetěsnění není za pětikorunu.
No a za c) kam bude stoupat pak, když hned skočí do nejvyšších pater?
Btw. s N62 se dá jezdit za 11, ale nesmíš potkat město. Je to taková spodní hranice toho, za co se s tím dá jezdit. Mě tam teď svítí přes 15. To je pro změnu hodně město a ne uplně kudla
A doporučovat mladému klukovi po Octě 1.9TDI skočit hned do 550/750?
Za a) posun ve frekvenci návštěv čerpacích stanic pro něho bude hodně velký šok. To co má zažité teď si bude muset znásobit minimálně 2,5x,
za b) říct, že je potřeba to JENOM občas přetěsnit je docela zavádějící podání informací. To JENOM přetěsnění je 50k-100k podle toho, kdo a jak ti to dělá. Ano tato částka se dá klidně nasypat do kdejakého nafťáka, ale je třeba řict, že ani tady to pouhé přetěsnění není za pětikorunu.
No a za c) kam bude stoupat pak, když hned skočí do nejvyšších pater?
Btw. s N62 se dá jezdit za 11, ale nesmíš potkat město. Je to taková spodní hranice toho, za co se s tím dá jezdit. Mě tam teď svítí přes 15. To je pro změnu hodně město a ne uplně kudla
V8 power
BMW 650i LCI Spacegrau
Top down
BMW Z3 2.8i Arktissilber
Calming machine
BMW R1150R Atlantablau

Top down

Calming machine

Škoda, chtěl jsem mu na rady členů prodat svou 545i se 110t km a koupit si Audi

-
Naposledy upravil(a) cheater dne sob 20.11.2021 23:10, celkem upraveno 1 x.
Kdyby mě bylo 24 let, už bych sháněl hypotéku, ženu a plánoval dítě, ve 40 se to špatně dohání, každého věc.
Tentokrát stojím na druhé straně, F10 je blbost za 300, to je utopie, pořád platí, koupit v super stavu 450+. Já mám s F10 najeto 10Kkm od konce června. 530xd, průměrka 6,8 stav A1, jinak bych ropáka nikdy nekoupil. Náklady 100x nižší než jsem měl po 5tis u E65.
Tím se vracím, že rozhoduje stav, v kterém se auto koupí. Stav dnešních aut, hezky to vysvětlil Jarax s kýblem vody
Co mě vadí, digi budíky, málo místa a to jako fakt, jak se říká, z venku huj vevnitř = malý. Audio úplně k hovnu, HiFI taky k hovnu..to je žalostnej stav
Základní audio u E65 hrálo lépe než HiHi v F10
Sedačky menší než E65 komforty, hlavovky lepší.
8q teda pecka, než se rozesere, proti 6q sametový chod. Výbava, vše na stejný brdo, SC, výhřev volant, HUD = píčovina na zamotání hlavy.
Interiér pěkný moderní, zvenku super, krásný pěkný. No za další 2 roky mě čeká G. Pořád vě mě vyvolává víc emocí 4,4 E53
Jak říkal kamrád, E53 dělá strašnýho povyku pro nic, hrozně řve a nejde a E70 sterilně dělá to že jede, ale bez emocí a humbuku kolem.
E60
mám E70 a asi měli patenet na nejrozvrzanější auto na světě, tohle u F10 vůbec neznám, tam je všechno ok, žádné negativní hluky.
Co mě u F10 nejvíc mrzí je podvozek, pokud nemám super asflat, je to, jak skákající koza
sport převodovka + nastavitelný podvozek.
535d nevím proč by měla být nejlepší varianta, to je ale pěkná blbost
spíš ta nejhorší.
Buď 535i a nebo 530d u F10 vše ostatní se bude ultra srát, s tím, že srát se bude, za čas vše. Dle mě je limit pro F10 při štěstí max 300Kkm.
Takže být mě 24 dnes, jdu do 335iCC/E64 650
E60 se vyhnu obloukem, jako 5er a 7er na co ve 24 fotrovaťět !!!
Tentokrát stojím na druhé straně, F10 je blbost za 300, to je utopie, pořád platí, koupit v super stavu 450+. Já mám s F10 najeto 10Kkm od konce června. 530xd, průměrka 6,8 stav A1, jinak bych ropáka nikdy nekoupil. Náklady 100x nižší než jsem měl po 5tis u E65.
Tím se vracím, že rozhoduje stav, v kterém se auto koupí. Stav dnešních aut, hezky to vysvětlil Jarax s kýblem vody

Co mě vadí, digi budíky, málo místa a to jako fakt, jak se říká, z venku huj vevnitř = malý. Audio úplně k hovnu, HiFI taky k hovnu..to je žalostnej stav

8q teda pecka, než se rozesere, proti 6q sametový chod. Výbava, vše na stejný brdo, SC, výhřev volant, HUD = píčovina na zamotání hlavy.
Interiér pěkný moderní, zvenku super, krásný pěkný. No za další 2 roky mě čeká G. Pořád vě mě vyvolává víc emocí 4,4 E53

E60

Co mě u F10 nejvíc mrzí je podvozek, pokud nemám super asflat, je to, jak skákající koza

535d nevím proč by měla být nejlepší varianta, to je ale pěkná blbost

Buď 535i a nebo 530d u F10 vše ostatní se bude ultra srát, s tím, že srát se bude, za čas vše. Dle mě je limit pro F10 při štěstí max 300Kkm.
Takže být mě 24 dnes, jdu do 335iCC/E64 650