Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E65, E66 zajímavá výbava na prodej
Re: E65, E66 zajímavá výbava na prodej
no, Filozofovo komentar jako takovy budu vyjimecne ignorovat, z pablbstiny se stava infantilnost, ale faktem je, ze ta fotka tusim Kawamanovo (?) bejvalyho vraku je kurva sexy. Tam uz nevim co by mel soudruh chtit vic, kazdopadne ta mytina tam na fotce si rika vo hrozny zpraseni zadni napravou. S periskopem ze sibru, samozrejme.
ichty - ja se na auto dívám 2-3roky ? ... nikde nepíšu že jdu zítra kupovat .... nic jedeme dál ...konečně víkend dodejte další pěkná auta ...
Ten ruskej kus vypadá dobře i cena je luxusní 7K je hodně dobrý.... na longa ve výbavě. Je to asi dovézt bude problém ...to už raději z EU někde jak jel Jarax do španělska...
Kurevtore ty budeš přeci / možná ... prodávat nebo ne ?
Ten ruskej kus vypadá dobře i cena je luxusní 7K je hodně dobrý.... na longa ve výbavě. Je to asi dovézt bude problém ...to už raději z EU někde jak jel Jarax do španělska...

Kurevtore ty budeš přeci / možná ... prodávat nebo ne ?

Kluci mám tu celou sadu L7 do e65 tak kdyby to někdo chtěl. Zesik vyzkoušen před 14dny Jarisem a funguje jak má. Cena 19 tis https://auto.bazos.cz/inzerat/108464989 ... ogic-7.php
- soukupadam
tady pán prodává 152"ky kola
https://auto.bazos.cz/inzerat/109279580 ... 152-20.php
https://auto.bazos.cz/inzerat/109279580 ... 152-20.php
Nechci zasírat, ale mám spíš technickej dotaz. Vařený disky. Dali byste si to na auto? Chápu, že technologie svařování je dnes jinde, než před 20 lety, ale když jsem si tenkrát nechával vařit kartery na motorku, tak to akorát praskalo dál. I tak, to přece nemůže být provařený v "mase", ale akorát na povrchu...
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
- vlastnemec
Záleží na tom kdo Ti to dělal, jestli franta z garáže nebo profík, mám jedno 20 kolo vařené na e70 a pohoda je pravda že je na zadku, předek nevím, na motorku bych to určitě asi neriskoval. Jinak u Hlučína byl pán co opravil kolo kde 1/3 chyběla a bylo jak nové, ale je dost možné, že už nedělá možná i už nežije.
mraky zákazníku jezdí s vařenýma kolama, asi jde o to jak moc to bylo prasklý apod, ale samozřejmě to nikdy nebude mít pevnost jako to origo kolo, otázka co to udělá když pak třeba vletíš do velké díry, apod.
Koupil jsem tu na fóru Style 95 a jedno kolo s prasklinou. Nevšilml si toho prodávající a ani já. Nechal jsem to zrenovovovat a jediný, kdo si toho všiml, tak byl kluk na STK a to jenom kvůli tomu, že prasklina byla vidět, když byl v díře... Nicméně nechal jsem to svařit v Praze u profíků a jezdím s tím bez obav.
Ale jak říká vlastnemec, na motorku to asi za to riziko nestojí.
Ale jak říká vlastnemec, na motorku to asi za to riziko nestojí.
-
- Kontaktovat uživatele:
Ja jsem se pustil do renovace kol, kdyz jsem je nechal chemicky odlakovat tak jsem zjistil ze jedno je taky varene. Delal to profik, nikdo to nepoznal, neni to proste videt, vybrousene tak ze to proste nepoznate kdyz je na tom barva. Jezdilo to mnoho mnoho let. Na trojce mam taky jedno kolo vyrene, byl velmi nizky prulet pres koleje, zavarene, vybrousene, jezdo dodnes bez sebemensiho problemu.
Pouze kdyz to dela prase tak ja na tom kole co prodava ten pán tak to je esteticky problem, Je to resitelne, ale stoji to nejakou tu kacku...
Kdyby se chtel nekdo poustet do kompletni renovace takovych 149, nedelejte to. Hodte to do srotu, protoze pokud to budete chtit mi t fakt pekne tak jedno kolo vybrousit po plnici mne trva 8 hodin brouseni. Napoprve to nedate, prebrousite, takze znova zaklad a plnic na prebrousene mista a opet vybrousit. Je to peklo... 152 mne pujdou lepe, ale 149 uz nikdy...
Pouze kdyz to dela prase tak ja na tom kole co prodava ten pán tak to je esteticky problem, Je to resitelne, ale stoji to nejakou tu kacku...
Kdyby se chtel nekdo poustet do kompletni renovace takovych 149, nedelejte to. Hodte to do srotu, protoze pokud to budete chtit mi t fakt pekne tak jedno kolo vybrousit po plnici mne trva 8 hodin brouseni. Napoprve to nedate, prebrousite, takze znova zaklad a plnic na prebrousene mista a opet vybrousit. Je to peklo... 152 mne pujdou lepe, ale 149 uz nikdy...
To vyzera pekne..cena neni trosku moc?alebo je to okej?
cena super, kdyby tam bylo dřevo pro zadní idrive, hned to beru
Zadne drevo je na fotkach dalej aj na idrive myslim nie?ze by som dal miesto piana...
Že je prasklý Vám neva?
Takhle mne prasklo taky. Mam sice obyc drevo, ale je videt, ze praskaj vsechny, individual, neindividual.
-
Naposledy upravil(a) cheater dne ned 21.11.2021 18:39, celkem upraveno 1 x.
+ je to samotovejší, hladší, jemnější a ostřejší pod plným
- náklady pomalu dvojnásobné (servis přimovstřiku, výkonu, brzdy apod)
- není to hruby odspodu, tzn V8 je při nizkých otáčkách víc zlá
- váha motoru je v ostřejších zatáčkách hodně znát
- náklady pomalu dvojnásobné (servis přimovstřiku, výkonu, brzdy apod)
- není to hruby odspodu, tzn V8 je při nizkých otáčkách víc zlá
- váha motoru je v ostřejších zatáčkách hodně znát
- soukupadam
Tak ta loketka u toho pyžama je normálne na blití. Kdyby to byl gauč, tak by si to dal někdo domu?