Záleží - a to myslím akože kurva dosť - na tom, akým štýlom konkrétny záujemca doteraz jazdil. Nemyslím tým že sadol z Favouše do E34-ky ftédéíčku a potom do 530i, ale ako to honí, brzdí rozumne alebo na poslednú chvíľu, či to do zákruty pošle bez brzdenia ak je potreba, či sa na semafore ťahá s nudnou väčšinou alebo vystrelí aj s litrovou Fábkou aby dal priestor čo najviac ľuďom za sebou...
Snejk spomínal, že som prešiel tie jeho dve predajné vozy. So 760i/760Li mám všehovšudy najazdených asi 400km dohromady, z toho asi 50km tie u Snejka... Za mňa, uvažujúc môj veľmi osobitý štýl jazdy, je 760 strašná nuda. Ale strašná. 745 bola - ako sa spomína, taká "zaujímavejšia", ale skutek utek oproti 760, ak si rozumieme

760 je strašne veľká nuda, ale pritom to jebe kladivom po hlave, ale tak nejak "civilizovane". Keby som chcel E66, tak určite FL a stále by som premýšľal skôr nad 760. A potom by som bol nasraný že to je pocitovo nudné, zvuk ako z nadopovanej pračky a tak nejak všetko čo by človek chcel, ale zrazu mu to príde prirodzené - a opakujem sa zas, nudné... kupujte, nebudú