Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Járo nemůžeš porovnávat ceny za svoje kusy, které několikrat obletely zeměkouli a podivaly se i na Měsíc, s vymazlenými leštěnkami z garáže, na které se majitel chodil jen divat 

-
- Kontaktovat uživatele:
auuuuuuuuuu
Nicmene je to tak. Cenu jiste maji. Ovsem obavam se ze kupcu bude malo.

Nicmene je to tak. Cenu jiste maji. Ovsem obavam se ze kupcu bude malo.
však ja neříkám nic, jenže nejhorší je že to 30tkm najete auto se bude srát uplně stejně jako ta sedma se 400tkm
Ale notak.... sám víš ze se tak moc srat nebude už prakticky z fyzikálních zákonu a opotřebení materiálu bude daleko menší ... něco ano bude na výměnu ale spousty věcí bude v top stavu.
A motor pokud se ošetří s automatem bude fungovat hodně dlouho.
A motor pokud se ošetří s automatem bude fungovat hodně dlouho.
a sám vím že dost pravděpodobně budou vačky na vyhození, měl jsem tu paní co si koupila X5, pár tisíc si připlatila za to že to auto mělo najeto asi 60k, no a hned ji začlí vypadavat válce, tak to prošlo různýma BMW, apod a nakonec tam byli rezavé vačky od kondezátu.
motorům nedělá dobře když stojí, stejně tak převodovkám, silentblokům apod.
hold je to staré auto.
měl jsem tu sedmu najeto 100k na gufera a týden na to vlastnemcovu co má skoro 400k, oba motory měli původní těsnění pod ventilvíkama, tzn že v nich nikdo nebyl, oba chcali jak niagára a oba měli KO gufera, akorát na tom 100k najeto bylo větší opotřebení vaček apod, podle mě jak to asi jezdilo krátké trasy, ten motor 350kkm byl jak cumel.
motorům nedělá dobře když stojí, stejně tak převodovkám, silentblokům apod.
hold je to staré auto.
měl jsem tu sedmu najeto 100k na gufera a týden na to vlastnemcovu co má skoro 400k, oba motory měli původní těsnění pod ventilvíkama, tzn že v nich nikdo nebyl, oba chcali jak niagára a oba měli KO gufera, akorát na tom 100k najeto bylo větší opotřebení vaček apod, podle mě jak to asi jezdilo krátké trasy, ten motor 350kkm byl jak cumel.
Dobry den , tak jsem domluvený s Medvidkem že ji koupím , moje první Bmw tak snad budu spokojený a chvíli to vydrží.Filozof píše:NA FACEBOOKU se prodává jeden kousek. ZDENEK HASEK MEDVIDEK.
Hodím sem kopii snad se nikdo neurazí a jistě to přijde pro někoho vhod, když tu sháníte 7er 750ka od snejka dělanej motor s LPG za fajn cenu.
CITUJI INZERAT Z FACEBOKU.
Prodám BMW750i e65 fl + LPG Cena 260 tisic kč na zimni sadě kol R20 (nove pneu) Vice po tel. 607801670
VIN: WBAHL81090DH76160
Rok výroby 2/2005
Najeto: 280.000km
Palivo: Benzin
Převodovka: automaticka (6 stupňova)
Klimatizace: 4 zonova
Barva: střibrna metaliza
Vybava:
El. okna 4x dvojita determalni, El. sklopna + vyhřivana + samostmivaci zrcatka, Soft close,bezkličkovy přistup, vyhřivany volant, 4x el. seřiditelna+vyhřivana+odvětravana sedadla (v TP 5 mist), komplet černy interier včetně stropu,el. šibr,el. roletky ve dveřich+ zadni okno,dvoubarevny dekor z V12, komplet V12 brzdy vše ATE,7 Logic, adaptivni bixenonova světla,webasto+dalkovy start,el. kufr,DVD navigace (mapy 2018),el. nastavitelny volant,PDC vpřudu i vzadu,CD changer (umi MP3), podvozek s EDC+DD+vzadu měchy, dokodovano mnoho extra.
Stav: Velmi dobry, GO motoru (Jaromír Snejk Šmejkal),vyměněn olej v převodovce+hardy spojka, kompletni repas světel včetně novych projektoru a vybojek,komplet nove brzdy z dvanactivalce ( 373mm předek a 370mm zadek vše ATE, LPG je v autě 2 roky posledni MAGIC,montaž Vaněk Praha,nova baterie Exide, repas ABS jednotky (Falcon)
Nedostatky a zavady: občas blbne PDC,kosmetika předniho narazniku+kapota (už jsem takhle koupil)
Vic info dam važnemu zajemci u auta. Nikde nic neboucha a nemlati,nesviti žadna kontrolka a vybava funguje.
Konec citace.
Kdo shání at si zavolá poptá se za ty prachy super kilo ušetřené za motor GO a LPG a výbava duležitá tam je.
A je prodanáJaraX píše:ten interier je takova rarirata že to je vlastně Individual
https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/deta ... nt=2019-07

Ale viděl jsem.
-
- Kontaktovat uživatele:
Co to melo za intros????
látka, atd. 

-
- Kontaktovat uživatele:
To se nemohlo prodat, nejspis to odvezli do sberneho dvora... Co to stalo to auto?
to je u nas to sem zrovna dneska potkal 

ettore píše: Mcfile jestli nekoupíš ani tuhle tak...![]()
https://www.autoscout24.fr/offres/-56c4 ... 50040a4252
Koupim. Hned jaky nim domluvis ze v te cenovce nema byt ta 2 na zacatku. A pak za to poslu i 1k ecek tobe.
Ale ta se mi libi a masaze klidanko ozelim
Naposledy upravil(a) mcfil dne čtv 26.09.2019 13:30, celkem upraveno 1 x.
Snejk píše:to je u nas to sem zrovna dneska potkal
A co s tim všechno je?
Neprodal. Prodával jsem ji asi 14 dní. A pak mi došlo že to je asi blbost. Tak s ní směle jezdím dál.Filozof píše:Klimsone už jsi ji prodal tu svoji 7er ???
Půjde z domu až bude druhé dítě. Protože těch krámů co s sebou teď vozíme , je pro mě nepředstavitelné, že se vlezem i s dvěmi dětmi.

Jen je blbé to že nevím co místo sedmy.
Michal595 píše:https://www.sauto.cz/osobni/detail/bmw/rada-7/18462886
tohle si myslím je ta co se prodávala v Praze na jaře za 300k. Tak nevím jestli si to majitel rozmyslel, protože tvrdil že má nebo kupuje novou. Nebo se prodala a jde dál. s rozdílem -80k.
Už je tady na klubu v inzerci. Jako asi nevypadá špatně, za zkouknutí nějspíš stojí
Já moc nemusím černý interiéry, ale libí se mi, že je komplet černá. Teda až na dekor. Z toho bych udělal piano black a byl bych spoko. Jak je to s výbavou? Má to tak nějak co je potřeba nebo mi něco uniká? Ptám se povolanějších, ty výbavy mi dělají ještě trochu problém.