když chceš Individual s LPG a suchym motorem, tak to hold něco stojí.
nebo si ho koupíš za 300k a za 100k uděláš

dávala se nová čočka, ted řešíme seriovou vyrobu těch čoček.zzeli píše:Takze cip je v pohode a resite treba jen omlacenou optiku pripadne nejaky filtry na ni? ptam se jen ze zvedavosti, NV nemam a mit nebuduJaraX píše:nightvision jde opravit, s vlastnemcem už to řešíme, jeden opraveny už je, obraz je uplně jak novej NV a stálo to 10-15k, a ted řešíme aby to byla vicemene seriova produkce, ale v blízké budoucnosti budem ty NV opravovat.Kazdopadne dobre, ze se tim nekdo zabyva stejne jako s vyhrevem u ACC apod.
je to přece jen stará paštika, tak klidně at blbý kecy mázzeli píše:Ptat a kupovat je rozdil, ale verim, ze aspon jeden ty penize da bez blbejch kecu
sedma bez LPG je nesmysl, sedma je auto který musí jezdit km, a na to potřebuješ LPG, přece jen při nájezdu 50tkm ročně je to roční uspora přes 100tkč!Pajk85 píše:A to je přesně ono. Mě ten plyn nijak nebere. Radši ocením pořádný alu. Ale tak za ty prachy to snad má vše
tak já bych řek, že není nutný s tim autem najezdit vysoký desetitisíce km, nebo ho zase na druhou stranu nuceně šetřit a používat jen o víkendech, ale prostě si ho co nejvíc to jde užívat i když jsou to třeba krátký trasy do práce, prostě proč jezdit nějakým sračkovitým zimním městským autem, nějakým koncernem nebo tak...JaraX píše: sedma bez LPG je nesmysl, sedma je auto který musí jezdit km, a na to potřebuješ LPG, přece jen při nájezdu 50tkm ročně je to roční uspora přes 100tkč!
a abys najel se sedmou 10k ročně, to bych si radši koupil něco jinyho
To je pravda. S tím se nedá nic dělat. V úterý jsem jel Transporterem T5 a rozsvítila se mi kontrolka motoru.Jaris330D píše:A kdo mel Multivana, tak rekne, ze je jedina spolehliva T4. Nejsem si jisty jestli Viano je stejny pruser, jako Vito.