Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
---
Re: E65-760i
Ten rozdil kol me hlasila i A6tka. Kdyz jsem 18 vymenil za 16 tku rezervni kolo. Musel jsem vypnout ESP.
jaraxi je to asi o autě a majiteli a výbavě a vše tak nějak dohromady. Co jsem se bavil s pár majiteli e65 a e66 tak do toho sypou celkem dost ...celkově více jak já do E38. A to jsou krásné kousky.... pár měsíců třeba klid ale pak se několik věcí objeví ... no a není to málo peněz.
Asi jsou štastlivci co do toho necpou moc peněz ale počítám nebude jich moc...
Ono koupit e65 co má nějakou výbavu a dojezdit ji na smrt není asi cílem nikoho zde ...to snad jen ti cigáni a pak ukrajinci těm je to nějak jedno ... Ale my pokud chceme aspon to duležité mít hotové stojí to prostě dost...
Asi jsou štastlivci co do toho necpou moc peněz ale počítám nebude jich moc...
Ono koupit e65 co má nějakou výbavu a dojezdit ji na smrt není asi cílem nikoho zde ...to snad jen ti cigáni a pak ukrajinci těm je to nějak jedno ... Ale my pokud chceme aspon to duležité mít hotové stojí to prostě dost...
jasně že sypou, stejně jako ti co ke mě jezdí s E38, zrovna minulý týden přijela krásná E38, majitel ji koupil za 200, a je tam investic přes dalších 200k určitě
prostě lidi co chcou mít ty auta TOP, tak prostě sypou, a je jedno jeslti to je E38 nebo E65, kdybys viděl co musím řešit za věci,tak bys nechápal, ted mi třeba zákazník řekl že chce jinej font písma na podložce na SPZ, pak další že když nastartuje auto na dálku, tak se mu nastaví volant než nasedne, apod, a to jsou věci který ty určitě neřeší, je ti to uplně jedno a mužu ti říct že když přijedeš se svou E38, tak ti tam najdu minimálně za 200k závad, ale ti lidi to u mě řeší a chcou řešit.
znám spoustu lidí co do E65 nesypou, ale nejezdí ke mě a ty auta jsou vraky, opravuje se to až to nejede.
jde o to s čím sis to auto koupil, jeslti s tím že sis koupil 20 letou popelnici a chvilku to snad bude jezdit, nebo že sis koupil svůj sen a misto aby sis koupil dřevostavbu 2+kk (nějakou fobii) tak sis koupil 60 let starej barák s metrovýma zdma co si zrekonstruuješ a máš ho na dlouhu (E65)
prostě lidi co chcou mít ty auta TOP, tak prostě sypou, a je jedno jeslti to je E38 nebo E65, kdybys viděl co musím řešit za věci,tak bys nechápal, ted mi třeba zákazník řekl že chce jinej font písma na podložce na SPZ, pak další že když nastartuje auto na dálku, tak se mu nastaví volant než nasedne, apod, a to jsou věci který ty určitě neřeší, je ti to uplně jedno a mužu ti říct že když přijedeš se svou E38, tak ti tam najdu minimálně za 200k závad, ale ti lidi to u mě řeší a chcou řešit.
znám spoustu lidí co do E65 nesypou, ale nejezdí ke mě a ty auta jsou vraky, opravuje se to až to nejede.
jde o to s čím sis to auto koupil, jeslti s tím že sis koupil 20 letou popelnici a chvilku to snad bude jezdit, nebo že sis koupil svůj sen a misto aby sis koupil dřevostavbu 2+kk (nějakou fobii) tak sis koupil 60 let starej barák s metrovýma zdma co si zrekonstruuješ a máš ho na dlouhu (E65)
Mne treba na dojebane silnici lehce pluje zadek a nikdo me neni schopen rict proc. Tipuju to na 8cku. Rad bych to dal do kupy, ale az zjistim, co to je.
a to sou horší věci, prostě dost často řešíme blbůstky, a to jen u 7er, ostatní modely jsou ti lidi rádi že jim to funguje.
prostě u 7er chcou lidi něco víc, a já jim to nemám za zlé.
prostě u 7er chcou lidi něco víc, a já jim to nemám za zlé.
-
A co? 2m a 150kg.JaraX píše:sedma bez LPG je nesmysl, sedma je auto který musí jezdit km, a na to potřebuješ LPG, přece jen při nájezdu 50tkm ročně je to roční uspora přes 100tkč!Pajk85 píše:A to je přesně ono. Mě ten plyn nijak nebere. Radši ocením pořádný alu. Ale tak za ty prachy to snad má vše
a abys najel se sedmou 10k ročně, to bych si radši koupil něco jinyho
Jednoho takoveho borce jsem dnes potkal na D1, jak naseda do E93 a mel problem se tam usadit. Jeste jsme si delali prdel, ze zabouchne a spolujezdkyne vypadne na druhe strane 

dyt jsi jezdil v e46kotik-iceman píše:A co? 2m a 150kg.JaraX píše:sedma bez LPG je nesmysl, sedma je auto který musí jezdit km, a na to potřebuješ LPG, přece jen při nájezdu 50tkm ročně je to roční uspora přes 100tkč!Pajk85 píše:A to je přesně ono. Mě ten plyn nijak nebere. Radši ocením pořádný alu. Ale tak za ty prachy to snad má vše

- Itchythefirst
Ten font je strasnej, ten jsem ti sepsul hned, jak jsem ho na ty svy 6er uvidelJaraX píše:...kdybys viděl co musím řešit za věci,tak bys nechápal, ted mi třeba zákazník řekl že chce jinej font písma na podložce na SPZ...

Jarax je extremista našel by všem opravy za desítky možná stovky tisíc ...
Pokud se budeme bavit jako normálni lidi tak by ten seznam byl čtvrtinovej.

Pokud se budeme bavit jako normálni lidi tak by ten seznam byl čtvrtinovej.

-
skor som myslel jake auto? 10000km rocne rv.2010 a vysie a aby som sa tam vosiel!JaraX píše:dyt jsi jezdil v e46kotik-iceman píše:A co? 2m a 150kg.JaraX píše: sedma bez LPG je nesmysl, sedma je auto který musí jezdit km, a na to potřebuješ LPG, přece jen při nájezdu 50tkm ročně je to roční uspora přes 100tkč!
https://www.sauto.cz/uzitkova/detail/iv ... oFrom=listkotik-iceman píše: skor som myslel jake auto? 10000km rocne rv.2010 a vysie a aby som sa tam vosiel!
740i F02.skor som myslel jake auto? 10000km rocne rv.2010 a vysie a aby som sa tam vosiel!

Velké, vybavené, long a je to 7er s dobrým motorem co funguje.
X7 je druhé auto ale je to nové a drahé ...takže tak za 5-7let....to spadne do normálních cen ...
ještě že filozof umí vždy poradit
2m a 150kg se vleze v pohodě i do e61...ale končí 2009... 
Nebo že by Escalade ?
Nevím co si kupují basketbalisti...

Nebo že by Escalade ?

Nevím co si kupují basketbalisti...

- Itchythefirst
JaraX píše:ještě že filozof umí vždy poradit