Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
- soukupadam
Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Sice nafta, ale nevšední barva, solidní vybava a cena.
https://www.willhaben.at/iad/gebrauchtw ... 334674164/
no tvl sem se úplně lek..
co to stim provedli...???

co to stim provedli...???

pán ani neví co vlastně prodává, když tam napsal, že to je 740Ld...překližka se dá vyměnithoran píše:Sice nafta, ale nevšední barva, solidní vybava a cena.
First EX : BMW e38 740i 6/1995
Second car : BMW e66 745Li 3/2002
Third EX : BMW f01 740i 3/2009
Second car : BMW e66 745Li 3/2002
Third EX : BMW f01 740i 3/2009
Ten první odkaz - ta 760iL individual...moc pěkný. Ale nejvíc mě fascinuje ta devalvace ceny z 235.000 euro na 16.000 euro a najetých 119.000 km to je krásných cca 380.000,- kč ročně a nebo 46,-kč / km...jen čistě hodnota auta...to už člověk musí hákovat slušný přesčasy, aby tohle vstřebal 

ettore tato je fakt za pěknou cenu ještě s LPG prins hmm ušetřených 45k ... pěkně nás zásobuješ. Ta 760i taky pro fajnšmejkry.
Tak to beru že za málo peněz je hodně muziky a nemusí bejt ani indiv.
https://www.autoscout24.fr/offres/-edfc ... b7e5a72eb5
u té 760ky by mě zajímalo co vše jede na těch zadních monitorech... zda se tam dají pustit pohádky pro děti případně nějakou hru na PS apod.
Tak to beru že za málo peněz je hodně muziky a nemusí bejt ani indiv.
https://www.autoscout24.fr/offres/-edfc ... b7e5a72eb5
u té 760ky by mě zajímalo co vše jede na těch zadních monitorech... zda se tam dají pustit pohádky pro děti případně nějakou hru na PS apod.
-
Naposledy upravil(a) cheater dne pát 26.11.2021 23:11, celkem upraveno 1 x.
4k to veru neni:)ale ide tam to co vpredu, bud sa normalne moze hrabat v menu jak predny idrive, a ide tam tv a dvd co mas changer takze tak mam nahadzane rozpravky na cestu..ps a podobne srandy na to nedas..
cheater: 4K fakt na tam malém LCD nepotřebuješ. Stačí ti HD.
Jinak ta za 7k s LPG prins pokud funguje tak je to celkem ok uspora. Pokud tedy auto nespolkne dalších 100k na další servis.
Jinak ta za 7k s LPG prins pokud funguje tak je to celkem ok uspora. Pokud tedy auto nespolkne dalších 100k na další servis.

Ty porad vidis, ze to ma + v montazi LPG. Kdyz jsem kupoval svoje, tak taky melo LPG, co zarizoval Jarax, protoze ho v tu dobu nemontoval. Da se rict, ze funguje dobre, az na jednu vec. Rikam, usetril jsem mraky penez. Jenze se nekde natankovala mrdka, ktera komplet zasrala vstriky parafinem a reduktor KO. Takze nove vstriky, reduktor a nove virive filtry. 9000 kc jen to hvizdlo. Bratr kupoval Mercedesa s LPG, samozřejmě to nemohlo byt bez problemu. Opet se to cele muselo prekobat a ted ho cekaji nove vstriky a mozna i reduktor. Ja bych auto s LPG koupil jen pokud, by to uz bylo dobre udelane a proverene, coz v DE asi bude loterie.
ja bych auto s lpg asi ani nekoupil... proste nevíš jak to bylo seřízený.. jak to tam je dobastlený.. jak dlouho to jezdilo neseřízený třeba na chudou směs atd.. Prostě nejlepší udělat lpg nové.. a srát na nějaký zk.rvený prins.. to je mr.dka. Nejlepší magic!
Ani auto s LPG od Jaraxe? 

od jaraxe, poura a vanka jo.
Svoje jsem uvedl jen jako priklad, ze i kdyz bylo dobre udelane, tak u dovozu nepoznas stari toho systemu a vetsina tehle sedmicek nebudou mit nove inovovany filtry plynne faze a staci natankovat idiotni plyn a muzes mit na problem zadelano. Ja tam uz mam vyrive filtry a ty by ten parafin z 90% mely pohltit, alw reduktor to nezachrani a je potreba, aby se s tim porad jezdilo, protoze v reduktoru je triiska, ktera ti muze zatuhnout a pak to jedine rozdelat a rozhybat.
LPG můžeš vždycky vyndat, já říkam že tady ty cizí zástavby nejsou ani plus ani minus, na chudou směs ti to mohlo jezdit i benzín protože jouda nepoznal prasklou membránukourk píše:ja bych auto s lpg asi ani nekoupil... proste nevíš jak to bylo seřízený.. jak to tam je dobastlený.. jak dlouho to jezdilo neseřízený třeba na chudou směs atd.. Prostě nejlepší udělat lpg nové.. a srát na nějaký zk.rvený prins.. to je mr.dka. Nejlepší magic!
základ tam je kolikrát se udělá servis za pár set někdy tisíc a jezdíš spokojeně a ve výsledku 30-40k ušetříš za nový LPG.
Jinak ano je to loterie a zrovna na PRINS jsem měl tolik kladných referencí od lidí co si to nechali dělat že jsem si jej taky dal ve fryštáku a velká spokojenost.
Takže za mě pokud je ok auto nechat si udělat plyn od toho kdo je nejblíže a bude mi jej servisovat. At už je to Jarax nebo fryšták s PRINS nebo kdokoliv šikovnej co si stím pohraje a udělá systém kvalitně.
Ve výsledku každej systém má své plusy a mínusy a nejduležitější je kvalitní zástavba a preventivní servis/údržba. Filtry a kontroly co 12měsíců nejpozději.
Výhoda nového systému je ta že prostě je nový a měl by fungovat a otom to je.
Filtry jsou od toho aby zachytili bordel do jisté velikosti. Docela se divím stím parafínem že byl v Rakousku.
Ale něco jsem našel k tomu parafínu jak by šlo předcházet.
Mrkni se na poslední odstavec.
http://www.lpg-blog.cz/kvalita-lpg-vstrikovace-plynu/
Jinak ano je to loterie a zrovna na PRINS jsem měl tolik kladných referencí od lidí co si to nechali dělat že jsem si jej taky dal ve fryštáku a velká spokojenost.
Takže za mě pokud je ok auto nechat si udělat plyn od toho kdo je nejblíže a bude mi jej servisovat. At už je to Jarax nebo fryšták s PRINS nebo kdokoliv šikovnej co si stím pohraje a udělá systém kvalitně.
Ve výsledku každej systém má své plusy a mínusy a nejduležitější je kvalitní zástavba a preventivní servis/údržba. Filtry a kontroly co 12měsíců nejpozději.
Výhoda nového systému je ta že prostě je nový a měl by fungovat a otom to je.
Filtry jsou od toho aby zachytili bordel do jisté velikosti. Docela se divím stím parafínem že byl v Rakousku.
Ale něco jsem našel k tomu parafínu jak by šlo předcházet.
Mrkni se na poslední odstavec.
http://www.lpg-blog.cz/kvalita-lpg-vstrikovace-plynu/
LPG se natankovalo kdysi nekde v Čechach a o cem myslis, ze mluvim. Presne o techle filtrech cos uvedl. Klasicky filtr ti parafin nepohlti, mozna 40%. Ja uz mam ty odstredive.
Aby si člověk hlídal kde tankuje když se toto může stát...