Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
kam se letos chystáte?
Re: kam se letos chystáte?
Přemýšlím, že pokud by to bylo ve dvou popř i ve 3. tak poletíme tam. a pak autem zpět přes Rigu (stejně tam musíme) a pak třeba kaunass nebo Villnius, Gdaňsk. Cesta zpět už by byla výlet a záleží jen na náladě a domluvě.
Hm, to asi dava vetsi smysl s tim letadlem tam, kdyz je malo casu.
pošlete fotky potom s autem a po cestě ...at máme takovej předkrm.
Vypadá fakt dobře tento individual za celkem pakatel...snad vám dá i slevu aspon na cestu a něco k tomu.
Jak bude základní servis a klapka bude dělat už jen radost ...
Jinak jsem zvědavej na co jarax přijde. Snad to nebude chtít nějakej extra servis.
Vypadá fakt dobře tento individual za celkem pakatel...snad vám dá i slevu aspon na cestu a něco k tomu.

Jak bude základní servis a klapka bude dělat už jen radost ...
Jinak jsem zvědavej na co jarax přijde. Snad to nebude chtít nějakej extra servis.
Tak já nic. Držím palce a přeju bezproblémovou cestu.Pajk85 píše:Tak já dám vědět v pátek. Třeba se domluvíme.
No co mcfil ako ste sa nakoniec dohodli?vyrazate zajtra?
já jsem mcfilovi odmítl tam letět, jelikož evidentně neví co chce, takže se nikam neletí
-
Naposledy upravil(a) cheater dne ned 21.11.2021 18:05, celkem upraveno 1 x.
-
Naposledy upravil(a) cheater dne ned 21.11.2021 18:05, celkem upraveno 1 x.
Výborně. Takže se vrátíme opět k plánování jiného výletu.
vy jste moc hrrrr, já nevím z které do které.
-
Naposledy upravil(a) cheater dne ned 21.11.2021 18:06, celkem upraveno 1 x.
Jak myslis ze nevie co chce ze si odmietol?sak mi pripadalo ze ma vcelku jasno co hlada..JaraX píše:já jsem mcfilovi odmítl tam letět, jelikož evidentně neví co chce, takže se nikam neletí
jo to ja jsem si myslel, pul roku tady do mě hustí jak chce 750 Long, merino platin, 14 dní zpět přišel s tím že koupí z prahy to s tou černou nascou a časem vymění interier, kdo jako bude prodávat odvětrávanej longovej platin? to se nikdy ještě na prodej neobjevilo a když jo, nebude to stát 20 tisíc. no a ted se objevila ta estonská, tak mcfil že jedem, říkam ok, jestli to je to co chceš tak jedem, super že to má vzadu to RSE s internetem a 4 místná verze, to je vlastně největší rarita jaká může v E66 být, no a v pátek mi napsal že by možná spíš chtěl tu matikovu, wtf? dyt tam chybí dost věcí a je to hneděj club a nelong, nemá to ani piano, ani platin, ani long, ani narvaný výbavou po strop, to je přece uplně jiná sedma, pro uplně jinýho člověka. a pak začal spekulovat že do té 745i dáme kompresor, že chce výkon, proto chtěl 750, ale samozřejmě zástavba kompresoru není za 100k, a prostě když to auto má být levný a dá se kompresor? to asi nééé. pak na mě začal zkoušet že na letiště pojedem superbem, no to jako fakt ne.
no prostě si myslím že pokud si člověk kupuje sedmu, tak by měl říct "todle je ona, to je ta co chci" a nespekulovat dal jak se v tom vymění interier, zastaví kompresor, jak se pojede superbem aby se ušetřilo atd.
no prostě si myslím že pokud si člověk kupuje sedmu, tak by měl říct "todle je ona, to je ta co chci" a nespekulovat dal jak se v tom vymění interier, zastaví kompresor, jak se pojede superbem aby se ušetřilo atd.
Tak to je blby. Mne se z toho Estonska libi, ale nechtel bych ji, protoze je jenom 4 mistna a pres to by nejel vlak. U sveho jsem mel strach z te zelene, ale ted se mne libi. Takova nezvykla a svezi. Ta Matikova me pripomina nikotin z cigaret. Dat tam kompresor
, by me nenapadlo. Ten vykon na bezne jezdeni staci i v 745tce.

Vidis a proto to auto koupim, zgeneralkuju, udelam na nem vsechny veci co vim ze by nikdy nikdo neudelal protoze tuna vymluv a pak to hned prodam, presne tak jak si predstavuju ja aby to auto pro toho coveka vypadalo. proste tady to mas na zlatym talirku jak novy a uz si jen lesti detaily...
ted mam zrovna dva individualy jeden goldbrwn a druhej rustbrown.. uz se na tom pracuje
ted mam zrovna dva individualy jeden goldbrwn a druhej rustbrown.. uz se na tom pracuje
-
Naposledy upravil(a) cheater dne ned 21.11.2021 18:06, celkem upraveno 1 x.
jen u sebe, vetsinou jsou pryc nez je dokoncim 

Ta je proste dobra, ani Jarax nema takhle narachlou. Stav je jina otazka.JaraX píše:https://eng.auto24.ee/used/3240220?id=3240220&cache_missing=1