Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Servis/servisák Ostrava a okolí
Servis/servisák Ostrava a okolí
Zdravím,
chtěl bych se zeptat těch z okolí Ostravy (nebo vlastně celého MSK), kam jezdíte se svýma BMW? Nemyslím výměny svíček olejů a podobně, ale spíš někoho kdo se zaměřuje na BMW, kam bych třeba mohl přijet ať se na to auto pořádně podívá a řekne "Chtělo by to udělat tady VANOS, tady přetěsnit, tady vyměnit něco na podvozku, bude to stát X". Vím, že bych toho chtěl asi moc, ale zeptat se musím.
Díky
chtěl bych se zeptat těch z okolí Ostravy (nebo vlastně celého MSK), kam jezdíte se svýma BMW? Nemyslím výměny svíček olejů a podobně, ale spíš někoho kdo se zaměřuje na BMW, kam bych třeba mohl přijet ať se na to auto pořádně podívá a řekne "Chtělo by to udělat tady VANOS, tady přetěsnit, tady vyměnit něco na podvozku, bude to stát X". Vím, že bych toho chtěl asi moc, ale zeptat se musím.
Díky
Re: Servis/servisák Ostrava a okolí
Tohle fórum jsem samozřejmě prošel, jinak bych tady nepsal. Dojel jsem zpátky až někdy k roku 2013 a Moravskoslezský kraj se tady skoro neřeší a pokud ano, tak zadna sláva. Tak jsem prostě založil příspěvek, jestli nemá někdo informace o aktuálním, šikovném servise a byl by ochoten se podělit. Toť vše.
pokud vím tak v MSK žádnej schopnej BMW servis není, jezdí mi od tama mraky aut na servis, tak asi budeš muset hledat jinde.
Měl jste pravdu, nakonec jsem podle dobrých ohlasů zavolal místnímu členovi Matiz, který zněl v telefonu velmi vstřícně a rozumně, takže případné záležitosti s autem budou spojeny s výletem do Opavy. Což je stejně prakticky za rohem.
Já s ním mám zkušenost....
To je zajímavé vyjádření ale dost jakoby k ničemu 

Čekal jsi věcnou radu? Projeď pár vláken a najdeš jen nadprůměrné ego a zvracení na Fka.Recikk píše:To je zajímavé vyjádření ale dost jakoby k ničemu
Je mi až trapně že mi už dlouho bez problémů jezdí a nevrže.
Jednou jsem byl u p.Buriana v Olomouci a spokojenost.
Rád bych tohle téma oživil. Máte někdo nějaké doporučení na Ostravsko/Olomoucko?
Já byl u matize a určitě spokojenost - a že to teda byla jebačka ten můj motor.