Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

proč nekupovat gazíka (X5 e70)

Vše o E53, E70/E71/E72, E83, E84, F15/F16, F25/F26, F39, F48, G01, G02, G05, G06
Zpráva
Autor
m.deejay

Re: proč nekupovat gazíka (X5 e70)

#21 Příspěvek od m.deejay »

Já chtěl po E60 530d jít do V8 a to do modelu 650,kolem roku 2011. Ale bohužel BMW už motory neumí. Nevím,který V8 od BMW za posledních 10 let je vlastně spolehlivý...Pro zábavu jsem se tak musel ohlédnout jinde. Koupil jsem 2017 Mustanga GT-klasika bez turba,přímovstřiku,filtru částic, start stop systému apod...
Michal595

#22 Příspěvek od Michal595 »

:)))za mna je e70 4.8 super auto ked od toho necakas luxus a vlastnosti 7er:)
Kupoval som ju ked sa nam narodila mala lebo nabalit sa do predoslej F10 bolo s kocikom nemozne, a nemam rad ked sa mam balit stylom kufre tasky do kabiny...a xdrive v zime na lyze je tiez super....
Samozrejme veci ako je to konstrukcne riesene a jak debilne sa na tom nieco robi neviem posudit...mna zasije aj vymena ziaroviek:))))
RomanM3

#23 Příspěvek od RomanM3 »

nápodobně.

a jestli jarda nevidí nic společného s BMW, možná by měl zkusit mercedes ML/GL tuarega nebo tak něco. v té X5 je toho z BMW pořád dost. já třeba mám v té naší adaptive drive a aktivní řízení a ve výsledku se to na tak velké těžké suv chová solidně. tím chci říct že pořád tam trochu ty BMW geny jsou.

jasně, motokára to není. ale to od toho nikdo ani nečekal. luxus taky ne. není to 7er/S-class nebo podobně. čekal jsem od toho praktičnost a té se mi dostalo skara více než jsem čekal. a pořád je v tom ještě cítit BMW
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od JaraX »

dobře :)
RomanM3

#25 Příspěvek od RomanM3 »

ted jsem konečně koukal na to video...tvl rozebraný celý traktor kvůli dvouminutové záležitosti.... :lol: ale hádám že to celé neprobíhá jen kvůli demontáži světel, ne?
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od JaraX »

ne, lakují se i ty bočnice, nicméně je to ofiko postup jak sundat světla,
neorigo postupem stačí "jen" sundat kola, podběhy a pak vyšroubovat světla, ale i tak je to demencë

koukám že je nová doba, lidi si prostě zvyknou na všecko, rozvrzaná uskákaná poruchová auta? není problém. servisně debilní auta? není problém. poruchová auta? není problem. motory co vydrží 100tkm? není problém. lidi dneska koupí všecko.
cheater

#27 Příspěvek od cheater »

-
Naposledy upravil(a) cheater dne ned 21.11.2021 10:47, celkem upraveno 1 x.
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od JaraX »

sandero?
cheater

#29 Příspěvek od cheater »

-
Naposledy upravil(a) cheater dne ned 21.11.2021 10:48, celkem upraveno 1 x.
horan

#30 Příspěvek od horan »

Já mám teď v práci grand Cherokee z 97 roku s V8 a 5,9lt a normálně se mě to auto líbí. Neskutečný, jak je to jednoduchý. Už lámu manželku, že to vymění za její e83 :lol:
Ještě tam mám chevy tahoe s 7,4lt , ale ten Jeep je lepší. Takovej už civilizovanej, příjemnější na jízdu. Výhoda toho chevyho je, že do kufru se vejde 1er BMW :lol:
Nemám touhu vlastnit "auto" s televizí místo otáčkoměru.
Zugy

#31 Příspěvek od Zugy »

To me se líbí Escalade nebo Durango.. ty kufry jsou mazec.. :)
Arnie_one Člen Klubu
Člen Klubu

#32 Příspěvek od Arnie_one Člen Klubu »

Jak to nic nevydrží, to jsou zase kecy Jaraxi, tak ty auta neopravuj, když tě to tak sere, ventiluješ si tady svoji frustraci úplně zbytečně.
E53 mám 405Kkm a E70 mám 270Kkm, ani jeden nájezd se mě nezdá malej. Když koupíš blbě auto, zhuntovaný na prach tak je úplně uprde... která značka to bude.
Ta tvoje zaujatost je až patologická, co není E66 tak už je kráp a žádný BMW.

A jak se vyndává altík u 745i, to taky není normální, vyndat nápravnici, tak to pořád nesrovnávej s E66 co se s tím nedá srovnávat.
Naposledy upravil(a) Arnie_one dne čtv 24.10.2019 12:42, celkem upraveno 1 x.
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od JaraX »

jinak máš pravdu, X5 už dělat nebudu, už nevezmou nikdy jedinou, nechám si tady kamarádský, ty bohužel vyhodit nemužu.
asi jsou uplně všechny X5 co sem přijeli blbé, i ty co maj 50 najeto.

žadnou nápravnici vytahovat nemusíš, altík z E66 je max hodina!

arnie jeslli chceš, někdy přijed a mužem ti udělat školení a můžeš s nama den dělat, co se jak dělá na nějakym autě, rád ti to předvedu.

a ano, todle téma je muj osobní komplex, s tím souhlasím, já prostě nejsem schopen překousnout jakej shit to je.
a taky je to várování pro lidi aby věděli jaké věci tam odchází, jak často se vysere zadní dif, přední kardan, viz téma vedla, co obnáší vyndat vůbec světla apod.
někoho to odradí a jinej to už čeká a nebo si zvykne.
ale proti E53 je to obrovskej skok dolů, ta byla ještě realtivně "normální"
Michal595

#34 Příspěvek od Michal595 »

Arnie tebe tie km na e70 pekne naskakuju:)som myslel ze uz tolko nejazdi ked mas "sluzobaka"...
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvek od JaraX »

jinak je spousta dalších dobrých modelů BMW co mám rád, třeba E90, tu mám i když jsem ji nikdy neměl.
nebo třeba E36,e38 apod.
není to tak že bych neměl rád vše co není E66
zddan01 Člen Klubu
Člen Klubu

#36 Příspěvek od zddan01 Člen Klubu »

jasný s tou kvalitou, ať už finálního provedení, nebo konstrukce, na druhou stranu mi přijde, že každá generace nás, jak uživatelů, tak i servicemanů prostě tak nějak zastydne u toho svýho posledního "pravýho" BMW :lol:

lidi co maj žraloky už nedávaj E34, ty nedávaj E38/9, pro ty jsou zas Bangle auta jak satan, složitý, plný elektroniky, drahý, no a FXX to je ultrahell :evil: :twisted:

posun ke spotřebnímu zboží z hlediska výdrže chápu. ten tu bohužel je, není po N62 už V8, ok, tak aspoň ty R6 tu jěště nějaký jsou a jestli se zbytek tak nějak po záruce rozpadne a pujdou do hutí, tak je to možná dobře, když se totiž kouknu na FB grupy E36 nebo E39, tak se mi chce brečet, co s tim ty lidi dělat, hlavně velký kola, snížit, do světel angel eyes ze zmenšenejch záchodovejch prkýnek, no tvl
:savle:

ale naděje jsou elektromobily :lol: , takže až si půjdu za 10 let pro i8 roadster s padlým R3 (to dřív než za 10 let, ok) a baterkou bez kapacity, tak už určitě koupim novou, levnou a tak kapacitní baterku, že ten motor nebudu potřebovat :P :P
645Ci Cabrio Saphirschwarz
Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
Michal595

#37 Příspěvek od Michal595 »

Ved jasne ze kazdemu sa pozdava nieco ine to je normalka...len proste ja neviem preco by sa ta e70 mala tak sialene zavrhovat, ja som s tym naozaj spokojny, nemal som ocakavania mylne takze ma proste nesklamal a to co som od nej cakal to mi ponukla, cize v zime sa pohode dostavam domov, na chatu, na lyze, ked potrebujem odviest nieco odveziem to som od nej chcel tak to mam...
Sedmu som chcel okusit zase pohodlie a luxus a tiez som to dostal...a proste kazde auto nieco ponuka no....vcera osm bol kupovat dva baliky EPS a 15 klebrov....chcel by som vidiet jak to nasupe niekto do e66 bez toho aby nieco nebolo na prednych sedackach alebo celkovo na sedackach a nemal vsetko zadrbane:)))

A co riesite Jarax a Arnie xdrive vo vlakne v inzercii, neviem tiez si ma uz poslal na kurz soferovania v minulosti, mozno mas pravdu a mal by som ist, ale ja vidim zmysle aj u sedanu v tom xdrive, som zvedavy ci na tom bude e66 lepsie ako e39 co som mal davnejsie ale tam to bolo uplne na hovno nasnezilo par cm a proste som domov nedosiel bez toho aby som dvoch neposadil do kufra a aj to sa nie vzdy podarilo, na f10 som sa dostal vzdy....jasne ked je sneh uz tak na tom ze sadne auto na brucho si vybaveny....ale skor myslim utlaceny , zladovately sneh, pripadne vylozene poladovicu, tak tam ma zmysel xdrive aj u sedanu...napr u nas donovaly si pamatam jednu cestu v zime, vykotil sa kamion zostalo sa stal v polovici snezilo potom sa to zacalo pomaly posuvat, ja som sa pekne rozbehol a posuval a obchadzal auta co sa nevedeli pohnut, vratane aj f01...
zddan01 Člen Klubu
Člen Klubu

#38 Příspěvek od zddan01 Člen Klubu »

Michal595 píše:... tiez si ma uz poslal na kurz soferovania v minulosti, ...
:smich2: a to bych ještě chtěl vidět jakoukoli z našich manželek/partnerek, jak by šly na kurz šoferovania, protože si jejich starej vymyslel, že budou mít doma sedmu a ona s tim bude muset jezdit...
645Ci Cabrio Saphirschwarz
Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
Michal595

#39 Příspěvek od Michal595 »

No to by ma pochvalila a nasledne poslala...:))))

Ale ja som to nemyslel nijako v zlom alebo co, ja sa netvarim ako nejaky profi jazdec alebo co, jarax ma urcite nabehanych x krat viac km takze to berem okej, len proste fyzika nepusti 4 hnane kolesa su viac ako 2 cize proste trakcia bude na tom lepsie no...profik si poradi aj so zadkom viacej jak ja to sa nehadam...
Arnie_one Člen Klubu
Člen Klubu

#40 Příspěvek od Arnie_one Člen Klubu »

Mě už s tím poslala dopr.....

Žena prostě řekne, že nej je X5 vidí z ní lépe a jezdí se jí s ní lépe a já to i chápu. Ve městě je fuk, kde máš jakou závěj a jestli parkuje v kopci a máš velde násep 1metr sněhu, tohel lidi opomíjejí, ale F01 nebo E66 padne na držku a konec. Venku na plnej knedlík do táhlýho kpopce a E70 letí jak prdlá a jen se tak mírně kmitá celá při záběru, nehledě na šterka bordel kolem.
F01 mám neustále navoskovanou, neustále to čistím, protože mě to sere a sem zvědavej, jak to zima dobije.

Jarin je fajn kluk a myslím, že řízení má sakra v ruce o tom žádná (zažil jsem), i věřím tomu, že s E66 mě kdekoliv ulítne a bude pryč, to všechno beru.
Že bych potřeboval kurz řízení a kdo ne, klidně bych ho absoloval, mě by to i bavilo si něco rozšířit.

Jen mě sere, že i v tý debilní zimě tlačí, že E66 vše projede a argument vezmu E91xD je právě ten argument, kterej jsem od něj slyšel poprvé. Za další i s E91 zapadneš tam kde já na Vysočině s E70 určitě ne. Kadov >* Herálec, najděte si mapu a obrázky luxus.... nebo u Sněžného, kde jezdí fréza každou zimu, to je Vysočina, tam prostě E66 je k ničemu, pokud se chceš někam dostat.

Jsme rád že mám auta 4x4 only i kvůli ženě, prostě ta zima je hnus a kdo v ní denodenně jezdí ví, jakej je to hnus a kort ta bílá čmouha Vysočině je hnus.
Odpovědět