Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Jen pro zajímavost... Asi jedna opravdu z mála e38 ve full.
Re: Jen pro zajímavost... Asi jedna opravdu z mála e38 ve fu
škoda, že to má volant na špatný straně 

First EX : BMW e38 740i 6/1995
Second car : BMW e66 745Li 3/2002
Third EX : BMW f01 740i 3/2009
Second car : BMW e66 745Li 3/2002
Third EX : BMW f01 740i 3/2009
Me to až tak nevadilo, žiju v Anglii.... Akorát na to namam... 

-
Naposledy upravil(a) cheater dne ned 21.11.2021 13:20, celkem upraveno 1 x.
-
- Člen Klubu
Jo něco podobnýho měl borec v létě na BimmerFestu a s volantem na správné straně. Dobrej Boeing 750iL první třída, stolky, elektrika, béžo, všechno. Akorát jsme se zakecali jak se hrabal v kufru, pak zmáčkl tláčítko hydrokufru "hele jak to zavírá" ..a ejhle, klíčky zůstaly uvnitř. Limuzína komplet zamčená.
Bohužel ani se nedalo prolízt dovnitř skivak dírou, jak se jedna slečna nabízela, poňadž hlavou ledničku neprorazíš! Bylo mě ho líto. My jsme si zbytek srazu užili, ale oni tam bezradně chodili kolem dokola. Jak postupně auta opuštěla areál 7er stála majestátně nedobytná na svým místě, pak se začlo ztmívat a pršet.. Buď ji otevřel zámečník, nebo tam stojí zamčená dodnes.

Asi si potom stěžoval u BMW, protože nástupce už ti klíče nezavře. 

proto stačí šikovnej zámečník nebo si dávat další dva klíče někam jinam. Do pánské kabelky nebo někam záložní klíč domu ještě.
Já takto naštěstí mám 3klíče a každej na jiném místě.
Auto je to krásné ale myslím si že jich existuje více. Navíc to není L7 což je teprve exot a raritka kterou vlastní jeden člen tady a hned dva kusy.
Já takto naštěstí mám 3klíče a každej na jiném místě.

Auto je to krásné ale myslím si že jich existuje více. Navíc to není L7 což je teprve exot a raritka kterou vlastní jeden člen tady a hned dva kusy.
Jinak doporučuji se jen tak pro zajimavost kouknout na té stránce i na jiný modely, tady v Anglii jsou ty auta cenové hodně zajímavé, já jsem loni si přivezl do Čech pro tatu na léto e46 330i v cabriu nadherne zachovalou a stala 4000,- Alzbet...
.... Přihlášení bez problémů a jezdit se s tím volantem na druhé straně dá, je to jen o zvyku...

hej to mě dycky zajímalo a nikdy jsem se k tomu nějak nedostal.
Jak to funguje u pravostranný aut s šaltpákou a stěračema/blinkrama?

Moje první zkušenost byla na Zealandu a tam jsou stěrače taky obráceně, či-li jsem že začátku dával furt stěračeStepan1 píše:hej to mě dycky zajímalo a nikdy jsem se k tomu nějak nedostal.

- jen pokud máš keyless ale, socky zavřou klíče.horan píše:Asi si potom stěžoval u BMW, protože nástupce už ti klíče nezavře.
- totic to jsou blbci, E38 jde zrovna krásně odemknout přes diag, jednu jsem takle otvíral na bigu.
-
- Člen Klubu
No jo jenže on ji dálkou zamknul s otevřeným kufrem, v roztržitosti tam odložil klíček a zavřel víko tlačítkem. Myslel, že je má v kapse.
Byla to nějaká vládní E38 z dovozu, nevim jak se tam na konec dostali bez přístupu k OBD.
Byla to nějaká vládní E38 z dovozu, nevim jak se tam na konec dostali bez přístupu k OBD.
Když máš náhradní pičaklíč doma 300km daleko, nebo v pánské kabelce mezi batožinama, bo v kastlíku tak je to stejně v prdeli.Filozof píše:proto stačí šikovnej zámečník nebo si dávat další dva klíče někam jinam. Do pánské kabelky nebo někam záložní klíč domu ještě.
Já takto naštěstí mám 3klíče a každej na jiném místě.![]()
u E38 je právě diag zásuvka v motorovém prostoru, kam se dostaneš jak nic.
-
- Člen Klubu
Jo tam je vlastně mimo kabinu a to OBD reaguje i ve vypnutým stavu? Zrovna tam byl diagnostik na stánku od těch Guru myslím s Inpou, tak by to nějak šlo.
asi si s tím neporadil 
OBD ve vypnutým stavu nefunguje, ale je na to finta. psát to sem asi nebudu.

OBD ve vypnutým stavu nefunguje, ale je na to finta. psát to sem asi nebudu.
Je krásná,ale full není 

No nevím, jestli je tam lednička, ale co tam může but ještě víc, to nevím... Co jí ještě chybí?Rejchy píše:Je krásná,ale full není
jaraxi e38 se dnes snad nekradou ...to klidně napiš ale finta je i na youtube.... přes zadní kufr se navrtá díra a odemče. Jinak obyč zámečník to taky umí vyřešit rychle.
A kdo chce krást auta už má dnes spousty pomocníků a paklíčů atd na auta za statisíce.
A kdo chce krást auta už má dnes spousty pomocníků a paklíčů atd na auta za statisíce.
-
- Člen Klubu
No už to vidím, jak si nechám vrtat díru do kufru. To radši počkám na zámečníka. Přadní kapota už jde otevřít o poznání snáze.
ACC jako aktivní tempomat už tehdy byl?
ACC jako aktivní tempomat už tehdy byl?