Zdravim,
Prestalo mi fungovat elektronicke stelovani volantu. Jednoho krasneho dne zustal v zakladni poloze tj. uplne nahore a zasunuty a od te doby s nim nelze stelovat. Snazil jsem se na to zvyknout, ale mam z toho uz ruce jak opice. Bohuzel zadny dostupny servis mi to diagnostikovat zatim nedokazal. Nemate nekdo napad na co se zamerit? Predpokladam, ze to napr. svoji vlastni pojistku mit nebude...
Pokud to muze mit nejakou spojitost, tak ostatni elektronika funguje OK, vcetne pameti sedacek apod...
Diky za napady
Neo
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
F07 GT - volant elektronicke ovladani
Re: F07 GT - volant elektronicke ovladani
Ahoj,
nevím jak to vysvětlit ale pokud nejde volant úplně volně tak vyskakuje chyba že se volant "zadrhává" až po asi překročení 300 chyb volant zajede do základní polohy a nejde s ním už hýbat.. Jakmile se počítadlo vyresetuje tak volant normálně funguje. Nevím kde to v diagnostice hledat ale toto tvůj problém na 99% vyřeší..
nevím jak to vysvětlit ale pokud nejde volant úplně volně tak vyskakuje chyba že se volant "zadrhává" až po asi překročení 300 chyb volant zajede do základní polohy a nejde s ním už hýbat.. Jakmile se počítadlo vyresetuje tak volant normálně funguje. Nevím kde to v diagnostice hledat ale toto tvůj problém na 99% vyřeší..