Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Koupě V8
Koupě V8
Zdravím,
rád bych si udělal radost V8mičkou z let 2002-2010 (asi nejlépe s motorem N62) ale .... E65 se mi moc nelíbí,jezdím sám-pro mě zbytečná loď,E60 taky nic moc ale přimhouřil bych oko,E63 je vzhledově přívětivé kupé ale hůře dostupné,co se týče Xpětek E53,tak pocit z jízdy jako u sedanu tady asi bude chybět,vyčerpal jsem všechny možnosti ? nebo doporučíte něco kromě emkových verzí co by stálo za investici na běžné užívání ?
děkuji
rád bych si udělal radost V8mičkou z let 2002-2010 (asi nejlépe s motorem N62) ale .... E65 se mi moc nelíbí,jezdím sám-pro mě zbytečná loď,E60 taky nic moc ale přimhouřil bych oko,E63 je vzhledově přívětivé kupé ale hůře dostupné,co se týče Xpětek E53,tak pocit z jízdy jako u sedanu tady asi bude chybět,vyčerpal jsem všechny možnosti ? nebo doporučíte něco kromě emkových verzí co by stálo za investici na běžné užívání ?
děkuji
Re: Koupě V8
já nevím co od toho čekáš. tady máš aplikaci
https://en.wikipedia.org/wiki/BMW_N62
E65 - nejkomfortnější, nejluxusnější, nejnížší náklady a přitom pořád sportovní
E64 - nejlepší svezení a nejlepší způsob jak si ten motor pořádně užít
e53 - poruchová, problémová, ale přitom pevná a neojebaná jako E70, ale dost problémů s VVT a vlastně celým drivetrainem
E60 - ani zdaleka takové svezení jako E64 ani zdaleka takový komfort a spolehlivost jako E65, nedostupné díly (pro V8 jsou specifické a nepasují z E65)
tak si vyber. nabízím svezení v E65-E66 a E64
https://en.wikipedia.org/wiki/BMW_N62
E65 - nejkomfortnější, nejluxusnější, nejnížší náklady a přitom pořád sportovní
E64 - nejlepší svezení a nejlepší způsob jak si ten motor pořádně užít
e53 - poruchová, problémová, ale přitom pevná a neojebaná jako E70, ale dost problémů s VVT a vlastně celým drivetrainem
E60 - ani zdaleka takové svezení jako E64 ani zdaleka takový komfort a spolehlivost jako E65, nedostupné díly (pro V8 jsou specifické a nepasují z E65)
tak si vyber. nabízím svezení v E65-E66 a E64
řekl majitel E60, za což teda klobouk dolů cheatere, málo kdo řekne pravdu. ano E63/e64 má stejný problém s dílama ale je to vyvážený svezením
daedalus
Pokud by tě zajímala zajímavá e63 tak jedna bude v brzké době na prodej. VIN pro výbavu : CN18207
Pokud by tě zajímala zajímavá e63 tak jedna bude v brzké době na prodej. VIN pro výbavu : CN18207
Před pár měsíci jsem byl už rozhodnut pro E63 ale vše vrátil na začátek a zvažuji všechna pro/proti,výběr zúžím na 2 modely,E63 a rozseknu to mezi E65 a E60.
zajímavej Individuálek, škoda že to není E64, i tak si myslím že se po ní zaprášímatik píše:daedalus
jestli nemáš vyloženě nic proti kabriím, tak zvaž tu E64, v zimě nepoznáš, že má plátěnou střechu a v letě pořádně uslyšíš tu V8, oproti kupé/sedanu je to někde úplně jindedaedalus píše:Před pár měsíci jsem byl už rozhodnut pro E63 ale vše vrátil na začátek a zvažuji všechna pro/proti,výběr zúžím na 2 modely,E63 a rozseknu to mezi E65 a E60.

645Ci Cabrio Saphirschwarz
Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
To je právě jedna z překážek,mám 2 zásady,kombík a kabrio mi nesmí do baráku 

proč ne kabrio?
jak píše zdann01, ta E64 je uplně jinde, mnohem víc emocí a skoro žádné nevýhody.
jak píše zdann01, ta E64 je uplně jinde, mnohem víc emocí a skoro žádné nevýhody.
Jsou mezi námi tací,kterým kombík a kabrio nijak neučarovalo.
kombík je nesmysl, to chápu, kufr je kufr a kabina je kabina, ale cabrio? to je pecka, motorka a auto v jednom 

škoda, ale chápu, pár lidí, co absolutně nemusí kabria znám... E60 bych vyřadil, to je mainstream, za sebe i tu (a teď pozordaedalus píše:Jsou mezi námi tací,kterým kombík a kabrio nijak neučarovalo.

645Ci Cabrio Saphirschwarz
Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
- většina lidi nemá ráda kabria protože je nezná, pak se svezou a nechápou, proto jsem mu nabízel svezení v E64 (a E66)
- V12 není lepší jak V8, to bych netvrdil, je to jiné auto, ale netvrdil bych že je lepší. je lepší černá nebo béžová kůže? jak pro koho
- V12 není lepší jak V8, to bych netvrdil, je to jiné auto, ale netvrdil bych že je lepší. je lepší černá nebo béžová kůže? jak pro koho
- Itchythefirst
Hlavne cabrio je mnohem praktictejsi nez kupatko. V cabriu odvezes treba obri televizi nebo vanocni stromek. V kupatku nic 
A hlavne jsou to dve auta v jednom a ten zvuk V8 je u toho paradni

A hlavne jsou to dve auta v jednom a ten zvuk V8 je u toho paradni

-
- Člen Klubu
No vlastně kabrio je takovej kombík na výšku
Jako další majitel E60 taky poradím pořízení exkluzivnější E63
Myslím že tuhost karoserie, nastavení toho auta atd. nabídne mnohem větší sportovnost, styl a taky uchování hodnoty i celkově lepšího stavu. Komu se tenhle model líbí, zrovna je na to v klubové inzerci dobrá doba. Jsou tam myslím 2xV8 (v M6 stylu) a 1x630i na prodej. Nemít blok to pořídit, resp. mět prachy vybral bych si hned. 

Jako další majitel E60 taky poradím pořízení exkluzivnější E63

- Pavel 528
- Kontaktovat uživatele:
presne tak...torzni tuhost bude horsi,zrejme i vaha bude i kabra vyssi a pri slozene strese do kufru nedas vubec nic

Curb weight
with manual transmission
with automatic transmission / SMG
lbs./kg
3,781/1,715
3,792/1,720
4,178/1,895
4,189/1,900
tak rozdil 180Kg je kua znat....to je jako bych jezdil ve 3lidech

Curb weight
with manual transmission
with automatic transmission / SMG
lbs./kg
3,781/1,715
3,792/1,720
4,178/1,895
4,189/1,900
tak rozdil 180Kg je kua znat....to je jako bych jezdil ve 3lidech

Naposledy upravil(a) Pavel 528 dne sob 28.12.2019 17:18, celkem upraveno 1 x.
Když jsme u toho kabria, co 4er s pevnou skládací střechou?
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Rozumím,no E60 má kolega v práci,takže si o tom udělat úsudek můžu ale je tam 2,5tka,tu mám taky v E46 a třilitr v E90,takže mu to spíš moc nejede,neměl jsem z toho kdovíjaký nadšený pocit,osma by to rozhejbala samozřejmě lépe.