Dobrý den,
chtel bych se zeptat konkretne na tuto moji motorizaci a model vozu jak moc je težke si vymenit žhavici svicky.
Nasel jsem si pekny video na youtube : https://youtu.be/W9lzWWGj8LM kde je krasne videt na co si dat pozor, ale uz jsem nenasel postup co vse rozebrat, abych se na svicky dostal. Rad bych to vedel dopredu co kde povolit a vyndat nez to zjistovat za pochodu.
Jinak žhavici jednotku jsem si uz vymenil, ta je u tohoto motoru nahore a trvalo to asi 5 minut. Original Beru, ale svicky od Beru uz jsem nikde absolutne nesehnal, tak jsem vzal Densa, snad nebudou nahovno, ale prijde mi to kvalitni Japonsky vyrobce svicek vseobecne
Nebo pokud by si tu nekdo myslel, ze je lepsi ty svicky nemenit takto doma bez zkusenosti a poradil by mi nekoho v Praze, kdo by na to mel cas a chut a nebyl moc drahy a vymenil by mi je ?
Predem moc dekuju za rady a typy
Diky a Vsem preji Vse Nej do Noveho roku
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Výměna žhavících svíček BMW f11 525, 4válce, N47T
Re: Výměna žhavících svíček BMW f11 525, 4válce, N47T
...tak jsem zjistil, ze je to pristupny bez jakekoli demontaze, u tohoto motoru nekdo premyslel, alespon z pohledu vymeny žhavičů a jednotky