Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
X3 E83, Navigace, černý obraz
X3 E83, Navigace, černý obraz
Ahoj, chtěl bych se zeptat jestli už někdo náhodou neřešil problém s černou obrazovkou navigace, vše normálně funguje (radio, vyklápěný atd.) ale obrazovka je černá
Než to začnu rozebírat tak jsem se nejprve chtěl zeptat jestli už někdo tento problém neřešil a jaké jsou nejčastější příčiny..
Díky za odpověď
Než to začnu rozebírat tak jsem se nejprve chtěl zeptat jestli už někdo tento problém neřešil a jaké jsou nejčastější příčiny..
Díky za odpověď
-
magyar
- Člen Klubu
- Kontaktovat uživatele:
Re: X3 E83, Navigace, černý obraz
Niekde pomoze reset cez poistky, niekde to je vadnou navi jednotkou (v kufri)... 

d(- -)b
Najskor vadna jednotka navigacie. Sluzi zaroven ako graficky interfejs, takze ked odide, je len tma... Ak mas mk4 (s dvd logom) tak ak nie je zaplavena, co byva casto, mozno by sa dala opravit.
Děkuji moc za nasměřování, bohužel jednotka bude asi hotová od vody, tak budu shánět jinou jednotku a problém se asi vyřeší..
Díky a dám vědět jak jsem dopadl
Díky a dám vědět jak jsem dopadl
Ahoj chtěl bych se zeptat jaký je výsledek mám stejný problém.
u E83 tam občas teče přes hadičku panoramy, pozor na to.
- Pavel 528
- Kontaktovat uživatele:
Mam kdyžtak na prodej MK4 s mapami 2019.
Yersi
Bylo to vadnou jednotkou od Navi. Bohužel odešla i po druhé.. Ačkoliv jsem vyčistil kanálky od panoramy tak stejně po roce se tam někde na jednotku dostala voda.. Zkoušel jsem auto prolívat vodou a vodu jsem nikde nenašel (odtok od panoramy funguje) .. Tak se uvidí až zase naprší...
Bylo to vadnou jednotkou od Navi. Bohužel odešla i po druhé.. Ačkoliv jsem vyčistil kanálky od panoramy tak stejně po roce se tam někde na jednotku dostala voda.. Zkoušel jsem auto prolívat vodou a vodu jsem nikde nenašel (odtok od panoramy funguje) .. Tak se uvidí až zase naprší...
ta hadička od panoramy bývá zlomena, chce to celou inspekci hadičky.
Díky, to jsem si také myslel ale z hadičky to bohužel nejde, viděl jsem ji po celé délce a prasklá / zlomená nebyla..
Napiš mi prosím kolik bys za ní chtěl na mail jirikonop@atlas.cz. nemohu zde ještě psát szPavel 528 píše:Mam kdyžtak na prodej MK4 s mapami 2019.
keby niekto stale potreboval, mam aj ja na predaj nejake mk4 navigacky