Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
BMW e64 645i cabrio
Re: BMW e64 645i cabrio
akt,
pádla fungují super.
pádla fungují super.
Krásná.
Jaké jsi dával pádla? Mlmentálně řeším to samé, jen sháním volantový kroužek do roku 9/2005 s vývodem na vyhřívání volantu. Měnil jsem za volant z m5.
Sorry za ot
Jaké jsi dával pádla? Mlmentálně řeším to samé, jen sháním volantový kroužek do roku 9/2005 s vývodem na vyhřívání volantu. Měnil jsem za volant z m5.
Sorry za ot
dával jsem z Fka, chtěl jsem ty jednosměrný pádla,ty origo 6kovy jsou naprd, a zároven jsem chtěl zachovat výhřev volantu.
tak dodělaná i druhá strana
https://www.youtube.com/watch?v=ipJLyJIti3Y
https://www.youtube.com/watch?v=ipJLyJIti3Y
akt, opraveno PDC, zbývá opravit AS a výhřev řidičovi sedačky a bude to TOP vonavka
-
Naposledy upravil(a) cheater dne ned 21.11.2021 18:26, celkem upraveno 1 x.
může, ale Mko neplatí, peníze jsou třeba jinde.
-
Naposledy upravil(a) cheater dne ned 21.11.2021 18:26, celkem upraveno 1 x.
aktualizace
- auto má momentálně 3 vady - nehřeje sedák řidičové sedačky, jen záda, aktvní řízení funguje ale hlásí chybu(jednotka KO), prakliny rožku PP blatníku. jinak je ve výborném stavu a nabízí vše co můžete po 6er chtít. velké cabrio, sport sedačky, Logic7, upravený výfuk se super zvukem co neruší v kabině, softclose, vyhřívaný volant s pádlama, prostě to co všem doděláváme tam už je. samozřejmostí je pevný podvozek, suchý motor bez problémů, a skvělá převodovka co řadí perfektně.
prostě jednou a jezdit.
- auto má momentálně 3 vady - nehřeje sedák řidičové sedačky, jen záda, aktvní řízení funguje ale hlásí chybu(jednotka KO), prakliny rožku PP blatníku. jinak je ve výborném stavu a nabízí vše co můžete po 6er chtít. velké cabrio, sport sedačky, Logic7, upravený výfuk se super zvukem co neruší v kabině, softclose, vyhřívaný volant s pádlama, prostě to co všem doděláváme tam už je. samozřejmostí je pevný podvozek, suchý motor bez problémů, a skvělá převodovka co řadí perfektně.
prostě jednou a jezdit.
aktuální cena 450 tisíc.
akt, aktivní řízení opraveno,
doděláme nějaké drobné vady laku, dodělá se HUD a může jít do světa e64 troufám si říct v nejlepším stavu v ČR.
doděláme nějaké drobné vady laku, dodělá se HUD a může jít do světa e64 troufám si říct v nejlepším stavu v ČR.
-
To máš moc vymazlený! Bude nějaká zimní koronacena? 

Potvrzuju, auto je to fakt topovy 

Tak hovoril som z Jaraxom auto je stale na predaj.
Zimna cena 400t.
Kontaktovat iba telefonicky.
Zimna cena 400t.
Kontaktovat iba telefonicky.
Bmw e39 528i touring
Bmw e85 Z4 2.5i Merlot rot
Bmw e83 x3 3.0ia
Bmw e32 740ia Alpina look
Bmw e30 328i M Technik 2 / m20b28
Bmw r1100s Mandarin
Bmw r1150gs twin spark
Bmw k1100lt
Bmw e85 Z4 2.5i Merlot rot
Bmw e83 x3 3.0ia
Bmw e32 740ia Alpina look
Bmw e30 328i M Technik 2 / m20b28
Bmw r1100s Mandarin
Bmw r1150gs twin spark
Bmw k1100lt
- Pavel 528
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je docela gól,když známý to mechanik a guru prodává auto s KO motorem
Ale náhradní motor je k tomu možno připlatit 

To je nejaká blbosť, n62 sa predsa nekazi, vydrží milión KM a keď áno, vždy sa dá poriesit pdla YouTube za pár KÁ...
styl napsání toho inzerátu svědčí o nechuti toto auto dále řešit 

JaraX píše:Ten motor by asi vydržel ten milion km, bohužel ho kamarád nechal běžet 6 hodin na volnoběh a to se na něm asi podepsalo (od té doby to dělá), motor za "připlatek" je z toho důvodu že třeba někdo ten motor má doma, nebo má možnost ho sehnat levněji. já ten motor mám taky, ale mam ho ještě v autě a nemužu se dostat do pořádníku, pokud se auto neprodá tak jak je, tak časem dostane druhy motor a prodá se hotové.
Je třeba si uvědomit že to auto má 16 let, a 16letého auta už prostě muže odejít jakýkoliv motor, spíš otázka jak často se to stává. ale mít tak staré auto a říkat se že "motor určitě odejít nemuže"to je fakt blbost. Smutnější je že dnešní tříleté motory odchází častěji než tyto staré.
e66 750Li
-
- Člen Klubu
vidím to podobně .... chtěl to mít jako nej TOP auto, mraky nainvestoval a nakonec mu to nějakej jouda takhle dokurví ..... úplně vidim sebe na jeho místě , byl bych znechucenej-nasranej -naprosto bez chuti s tim dál něco dělat ...veškerá radost vyprchaná .... u něj ani nejde o prachy si myslím , ale prostě pohár přetekl....... i se o tom zmiňoval, když jsme spolu krátce mluvili ...že snad 8-9hod volnoběh ...nechápu jak se to někomu povede.... pardon za OTPerunwit píše:styl napsání toho inzerátu svědčí o nechuti toto auto dále řešit
auto nemůže za vola, kterej v něm sedí, keci sou zadara, whisky stojí prachy.....