Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

X3 neidentifikovatelné klepání

Vše o E53, E70/E71/E72, E83, E84, F15/F16, F25/F26, F39, F48, G01, G02, G05, G06
Odpovědět
Zpráva
Autor
VolodaCZ

X3 neidentifikovatelné klepání

#1 Příspěvek od VolodaCZ »

Mám X3, F25, r.v.2014. Vím, že je to spíš dotaz tipu hádání z křišťálové koule, ale zkusím to. Při větší nerovnosti jde zleva zezadu tupý kovový zvuk, který se přenáší až pod sedačku řidiče. Všechny čepy, ložiska, zavěšení, stabilizátor, uložení tlumičů, vše je bez vůle. Již dvakrát jsme u známého na STK důkladně auto roztřepali a nikde žádná vůle. Dělá to jen když levá zadní strana padne do díry a zadek se zhoupne zleva doprava, což původně vypadalo na stabilizátor, ale jezdil jsem pár dní bez něho, takže jsme ho vyloučili. Někdo mi i poradil seštelovat páté dveře, že umí vykouzlit bezva zvuky, ale tam taky problém nebyl. Předem díky za nemožné. :))
tiboon

Re: X3 neidentifikovatelné klepání

#2 Příspěvek od tiboon »

Na F25 se mi objevilo kovové bouchání zezadu a problém byl s prasklými plastovými pouzdry zavěšení zadních sedaček dole.
VolodaCZ

#3 Příspěvek od VolodaCZ »

tiboon píše:Na F25 se mi objevilo kovové bouchání zezadu a problém byl s prasklými plastovými pouzdry zavěšení zadních sedaček dole.
myslíš ty panty, ve kterých se sklápí zadní opěradla?
tiboon

#4 Příspěvek od tiboon »

jop, presne ty, uz jsou vymenene a je klid
Odpovědět