pavproch ve vlákně o bramborovi2 píše:Dneska ve mně hrklo jak ve starých hodinách - sem byl cca 300 km od domova (kde sou druhé klíče od auta) a jaxem šel k bramborovi2, taxem z kapsy vytahoval šnuptýchl a přitom mi vypadl klíč od auta a padnul na betonovou podlahu. Sem ho sebral, přišel k autu a CA nic, odemknout klíčem auto taky nešlo - zřejmě jak ten klíč padnul na zem, taxe v něm hnula baterka a byl bez signálu. A já 300 km od baráku a druhého klíče. Taxem se snažil do toho klíče dostat dovnitř abych nějak zahýbal s tou baterkou .... a aniž bych stihnul ho otevřít najednou začal fungovat. Uffff. Ode dneška jezdím už vždy s oběma klíči.... (čti - starý panikář ve mně: co když to nebyla pohnutá baterka, ale nějaká jiná zrada v tom "prvním" klíči....)
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Jen pro zajímavost... Asi jedna opravdu z mála e38 ve full.
- pavproch
Re: Jen pro zajímavost... Asi jedna opravdu z mála e38 ve fu
@filozof: nejsi sám, kdo trpí schízou na (druhé = náhradní) klíče od auta
-
- Kontaktovat uživatele:
zbytecne panikaris, baterku muzes klidne vytahnout, vyhodit a znicit, otevres planzetou, strcis klic do tlamy, nastartujes a odjizdis... K provozu klice zadnou baterii nepotrebujes.
Dva klice ano, jedu li nekam dal, klidne jeden klic ja, druhy manzelka. Klidne i klic schovany v utrobach auta. Ale chodit ovenceny klicema jak vanocni stromecek okolo komina, to zase neeeeee...
Dva klice ano, jedu li nekam dal, klidne jeden klic ja, druhy manzelka. Klidne i klic schovany v utrobach auta. Ale chodit ovenceny klicema jak vanocni stromecek okolo komina, to zase neeeeee...
a na klíče ještě pověsit náhradní autobaterii 

-
JaraX píše:a na klíče ještě pověsit náhradní autobaterii
a altik ten se taky hodi
-
- Člen Klubu
Pod rohožkou?Filozof píše:Klíče mám na 2 místech o kterých nebudu mluvit skryté. Mimo mě a nejbližší rodiny, kteří mají každej jeden a dá se jim dovolat.
Výhoda potom je že ikdyby byli všichni na dovolené já ztratil klíč tak si poradím jak se dostat domů.
Na pojištění domácnosti mám příjezd technika 2x do roka zadax. Jednou už tu byl.. Podobně je dobrý mít asistenční služby u povinka, když ne odemknutí tak aspoň odtah blíž nějkam jinam. Já slyšel, že zámečník pohotovost otevře auto jak nic, nebo aspoň kufr.
-
Fx
- Člen Klubu
- Kontaktovat uživatele:
Zrovna E34/36/38/39 se otvírá fakt naprd, zámky bejvaj zatuhlý a zrovna ty zámky s dvanácti protiběžnýma lamelama jsou tak nějak každej kus jinej. Něco jde, něco nejde, dopředu se to nedá říct.
u e38 přes kufr mi ten klíč/planžeta pro chozého přijde fakt jednoduchá a pokud se odemče kufr je vlastně vyhráno. Odemče to celé auto.
Totic: Ne klíče pod rohožku to snad nikdo nedělá ...to mohlo bejt jen ve filmech možná.
Ale pokud bych měl jen dva klíče ten druhej bych asi nechával doma ... atd.
Jinak pro milovníky e38 jedno pěkné video, jak by měl vypadat TOP stav ... možná je takových pár kusů na světě.
A tady jedno tovární video e38 kde ukazují klíče co dostaneš k autu. Jsou přesně 4 jak mám já. Kdo má méně pravděpodobně nějaké ztratil či nedostal od min. majitelů.
Ve videu je to 1:45s.
Totic: Ne klíče pod rohožku to snad nikdo nedělá ...to mohlo bejt jen ve filmech možná.

Ale pokud bych měl jen dva klíče ten druhej bych asi nechával doma ... atd.
Jinak pro milovníky e38 jedno pěkné video, jak by měl vypadat TOP stav ... možná je takových pár kusů na světě.

A tady jedno tovární video e38 kde ukazují klíče co dostaneš k autu. Jsou přesně 4 jak mám já. Kdo má méně pravděpodobně nějaké ztratil či nedostal od min. majitelů.
Ve videu je to 1:45s.