Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Eibach pruziny pro e90
Eibach pruziny pro e90
Ma je nekdo na aute? Druha otazka m packet podvozku je nizsi o 15mm ze?
Re: Eibach pruziny pro e90
Mel jsem je na e90, tragedie, vymenene za Vogtland. Mpaket je -15mm
Vsude ctu pravy opak:) mel jsi Pro-Kit nebo Spotline? Co bylo spatne?
-
- Člen Klubu
A s jakýma tlumičema v kombinaci?
Se standartnima.
Eibach jsem ani neuvažoval. Je to EGO značka. Lidi to berou do porovnání s výškově stavitelný podvozek TATechnix a pak píšou jaký je to luxus. To je asi jako srovnat VW Transporter s E90 s pohledu akcelerace. Stavík je na něco jinýho než pružiny. V servisu mi doporučuli sportovní pružiny AP Sportfahrwerke. Dal jsem je na sériové tlumiče - ještě originály a naprostý luxus. Po 50 000 km jsem dokoupil ještě AP tlumiče a jsem fakt spokojený.
-
- Člen Klubu
Srovnávat pevný pružiny vs. stavík to je fakt blbost no, imho většina tunerů stejně nakonec doporučí TA, protože ta cena a můžeš auto složit na zem.
Jednu dobu co jsem uvažoval o snížení cca -30 líbily se mi taky cenově AP, ty patří s Weitec pod ST suspensions. Jinak na Eibach Prokit si moc lidí nestěžovalo, jsou tam vyrobený AC Schnitzer. Dál jsou na trhu KW (kupodivu komfortní) a H&R (nějak progresivní), to je taky zajímavý. A mraky dalších Vogtland, Lowtec atd.
Těžko se radí záleží taky jexe nakombinují s tlumičema. Seriový měkkší tlumení bude jinak vs Bilsten B6/B8, s těma je zas všechno fest tuhý.
Jednu dobu co jsem uvažoval o snížení cca -30 líbily se mi taky cenově AP, ty patří s Weitec pod ST suspensions. Jinak na Eibach Prokit si moc lidí nestěžovalo, jsou tam vyrobený AC Schnitzer. Dál jsou na trhu KW (kupodivu komfortní) a H&R (nějak progresivní), to je taky zajímavý. A mraky dalších Vogtland, Lowtec atd.
Těžko se radí záleží taky jexe nakombinují s tlumičema. Seriový měkkší tlumení bude jinak vs Bilsten B6/B8, s těma je zas všechno fest tuhý.