Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
kam se letos chystáte?
- soukupadam
Re: kam se letos chystáte?
Mam v tom trochu bordel.
https://www.dension.com/automotive/prod ... ay-500s-bt
tohle se dá místo cd changeru? ten mikrofon co k tomu dávaj ten nepotřebuju ne, to si bude rozumět s tim co je v autě?
Dík
https://www.dension.com/automotive/prod ... ay-500s-bt
tohle se dá místo cd changeru? ten mikrofon co k tomu dávaj ten nepotřebuju ne, to si bude rozumět s tim co je v autě?
Dík
Ano toto mam miesto changeru, mikrofon tam mam tiez kedze som najprv nemal bt hf origo modul...ale kedze hf slo len ked som mal prepnute na dension, cize pri radiu to neslo...potom mi snejk robil aj origo bt modul kedze ma sralo ze hf neslo stale..
- soukupadam
já tam mám S638A Car telephone Professional
takže dam dension, a pojede to na mikrofon v autě a telefon v šuplíku můžu vykuchat?
takže dam dension, a pojede to na mikrofon v autě a telefon v šuplíku můžu vykuchat?
Suflik som vykuchal a dal tam tu “vlozku” takze to mam na penazenku a podobne..

dension BT v E65 slouží na hudbu, na telefonování asi nejde, na to musíš vyměnit TCU v kufrusoukupadam píše:já tam mám S638A Car telephone Professional
jde i na telefonovani ale neni lepsi jak origo HF
tak kdepak jste letos, teda vlastně loni byli?
Loni to byly výlety po ČR a A, letos asi zkusím to Řecko, láká mě i Švédsko 

já měl jet v noci s klukama na pizzu, ale skrz počasí jsem to odpískal, moc projíždka by to nebyla 

dobrý tip na výlet
slibovali jsme vám tipy na zajímavá místa, připravky, produkty apod. Když jsme o víkendu odjížděli na penzion Trojkámen, www.trojkamen.cz tak nás rozhodně nenapadlo, že i tento penzion skončí v našich tipech a proč by taky měl? obyčejný penzion někde u Jindřichova v Jesenikách, navíc tam ani nemají wellnes? Jenže víkend tam nás totálně dojal. Nejedná se o nějakou velkou "frenčízu" která vznikla za účelem vydojení peněz z lidí, naopak se jedná o penzion rodiny Hrachovců, kterou penzion neživí, ale mají ho na vlastní seberalizování a relax. Jedná se o velmi krásné a příjemné místo, všude čisto, krásné interiéry, klid, hořící krb a to jídlo. Jídlo je zde úplně samostatná kapitola. Když jsme si dali koláče a ptali se "to máte tady někde z místní výroby" "ne, to si pečeme sami". pak výborná jídla často doplněna výborným uzeným. asi nějaký uzenář z okolí! ne, ani ten to nebyl, uzené měli vlastní výroby! no a co si k tomu dát? křupavý chleba.Takovou kůrku nemá žádný běžně prodávaný chleba. "kdo vám ho peče?" "sami si ho pečeme" sakra oni si pečou i chleba? Při večerním popíjení Keprníku něco vonělo celou restaurací, při podrobnější zkoumání jsme se dozvěděli že nám majitelka peče na snídaní vánočku. Moje otázka byla jasná, co vlastně kupujete? "základní suroviny!" Milujeme lidi nadšené pro svoji práci, co to nedělají pro peníze, jak je dnes obvyklé, ale pro radost. Jinak majitelka Judr. Hrachovcová trávila většinu času prací v kuchyni a pan majitel Mvdr Hrachovec zase o práci kolem, uklízení sněhu, topení v krbu apod a sám je nadšenec do aut a motorek a určitě si s každým o tom rád pokecá. Pokud si chcete vyrazit na pohodový víkend a nebo se jen projet a sakra dobře najíst, musíme penzion Trojkámen doporučit v maximální míře! a časem prý bude i wellness. Zajeďte si sem a napište nám jak se vám líbilo.
slibovali jsme vám tipy na zajímavá místa, připravky, produkty apod. Když jsme o víkendu odjížděli na penzion Trojkámen, www.trojkamen.cz tak nás rozhodně nenapadlo, že i tento penzion skončí v našich tipech a proč by taky měl? obyčejný penzion někde u Jindřichova v Jesenikách, navíc tam ani nemají wellnes? Jenže víkend tam nás totálně dojal. Nejedná se o nějakou velkou "frenčízu" která vznikla za účelem vydojení peněz z lidí, naopak se jedná o penzion rodiny Hrachovců, kterou penzion neživí, ale mají ho na vlastní seberalizování a relax. Jedná se o velmi krásné a příjemné místo, všude čisto, krásné interiéry, klid, hořící krb a to jídlo. Jídlo je zde úplně samostatná kapitola. Když jsme si dali koláče a ptali se "to máte tady někde z místní výroby" "ne, to si pečeme sami". pak výborná jídla často doplněna výborným uzeným. asi nějaký uzenář z okolí! ne, ani ten to nebyl, uzené měli vlastní výroby! no a co si k tomu dát? křupavý chleba.Takovou kůrku nemá žádný běžně prodávaný chleba. "kdo vám ho peče?" "sami si ho pečeme" sakra oni si pečou i chleba? Při večerním popíjení Keprníku něco vonělo celou restaurací, při podrobnější zkoumání jsme se dozvěděli že nám majitelka peče na snídaní vánočku. Moje otázka byla jasná, co vlastně kupujete? "základní suroviny!" Milujeme lidi nadšené pro svoji práci, co to nedělají pro peníze, jak je dnes obvyklé, ale pro radost. Jinak majitelka Judr. Hrachovcová trávila většinu času prací v kuchyni a pan majitel Mvdr Hrachovec zase o práci kolem, uklízení sněhu, topení v krbu apod a sám je nadšenec do aut a motorek a určitě si s každým o tom rád pokecá. Pokud si chcete vyrazit na pohodový víkend a nebo se jen projet a sakra dobře najíst, musíme penzion Trojkámen doporučit v maximální míře! a časem prý bude i wellness. Zajeďte si sem a napište nám jak se vám líbilo.
Byl někdo na Santorini?
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
antálie, teď v zimě na skalky
Zdravím: před pár lety jsem byl na Santorini letecky se ženou na 10 dní. Bylo tam hezky, asi nejdražší místo z Řecka - na západ slunce se jezdí dívat spousta autobusů, i svatebčany jsme tam potkali - fotili se a lidí kolem bylo více než na Václaváku - po západu slunce se šlo v pěti stupu k autobusům a krokem - nic pro klaustrofobiky - člověk byl unášen davem jako řeka. Jinak pěkný ostrov s velikou kalderou - po výbuchu sopky zalitá mořem - doporučuji.
Z těch lidí mám taky trochu obavy. Na většině ostrovů jsme už byli, někde i vícekrát. Většinou jsme si na místě půjčovali skútr nebo auto a ostrov řádně procestovali. Předpokládám, že skútr tam půjde půjčit, ostrov je docela malý. No prubneme to.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Máte nějaké doporučení kam do Chorvatska Srpen 2+2 díky.
Villa Smokvina na Hvaru.. je to tam parada a klid..v zátoce je par domečku..na plazi 20lidi ..A nekde nikdo.. můžeš se podívat u mě na fb. Mám tam album z loňska..nebo oni mají aj fb stránky
https://www.facebook.com/Villa-Smokvina ... 075840765/
https://www.facebook.com/Villa-Smokvina ... 075840765/
Minuly rok sme boli u kamarata na dome Nin, male mestecko pekne , plaze pekna cista nie moc nacpana ludmi, je to zatoka takze pre deti super ze je mala voda dlho dlho tak sa mozu vyhrat a voda je trochu teplejsia....a neni to daleko...
Chalani, išli ste už niekto v Rumunsku cez Transfagarasan? Viem že cesta býva oficiálne otvorená až od 1.7., ale údajne sa dá v pohode prejsť aj okolo 20.6. (podľa toho aká bola zima). Rád by som sa tam išiel pozrieť koncom júna (června), tak privítam nejaké rady....
-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
Každý rok je to jiný den, podle počasí, podle množství sněhu a jeho odklizení.
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
Tak budem dúfať že tento rok bude tá zima mierna..... zatiaľ to vychádza