Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
myslim ze sa tu pisalo ze sa opravovat nedaju ..preto to ma tak vela ludi v hajzlu...jedine vymena....co sa tu pisalo cena bola 5-7tis a bolo chotetova...urcite nie nove...
Na 99% je vadna samotná kľučka, elektronika v nej... Draty výnimocne.
-
- Kontaktovat uživatele:
jj, nejlepe tak za 3,50kc -))Filozof píše:jelikož sem jarax přestal chodit tak se nedozvíme kde ty kliky bral.
Ale je mi divné co je na tom tak špatně že se serou ...konkrétně co tam odchází...
Nějakej šikovnej technik kutil by si stím třeba poradil a mohl je generálkovat ... což ?
Vcera jsem chtel koupit dalsi 730d, ja sice vim ze se to nenosi, ale nez jsem se rozhybal byla prodana. Tak asi takovy zajem je o ty naftove auta. Ted se to snad napsat uz muze. Z toho mi plyne ponauceni jak ty naftove auta a zvlaste 730d nikdo nechce. Byl jsem tim naockovany taky, myslle jsem si ze vydrzi, v patek jsem pro ni chtel jet. Nevydrela ani jeden jedinny den a byla prodana. Konec finito amen slus.
-
Naposledy upravil(a) cheater dne pát 26.11.2021 23:37, celkem upraveno 1 x.
-
Ja bych tu naftu uz asi taky nechtel. na petici ted delam vstriky. borec mi rekl po tom co je rozdelal ze v palivovem systemu je koroze. tzn. ze i kdyz je necham opravit tak stejne casem chcipnou na nejakej rezavej bordel z trubek. Pokud bych to mel nejak resit tak trubky, lista, podavaci cerpadlo a cr cerpadlo.... jen proto, ze kopa biosracek v nafte... tak asi tak.
tak s tim teda mam delat ? opravit vstrikovace a lejt aditiva nebo se na to vysrat a porezat to na kusy? to mas 28tycek jenom repas vstrik, jako klidne to dam, ale kde mam jistotu, ze se to nevymele po kile znova.
a v sedmero na benal si to jenom prede a prede a prede.
tak s tim teda mam delat ? opravit vstrikovace a lejt aditiva nebo se na to vysrat a porezat to na kusy? to mas 28tycek jenom repas vstrik, jako klidne to dam, ale kde mam jistotu, ze se to nevymele po kile znova.
a v sedmero na benal si to jenom prede a prede a prede.
-
jako pokud mam lejt 9l nafty nebo 13l benalu tak to uz asi nema cenu resit....
-
Naposledy upravil(a) cheater dne pát 26.11.2021 23:37, celkem upraveno 1 x.
-
- Kontaktovat uživatele:
jsou to jednoduche pocty, zalezi kolik najedes a jak najedes. Kdyz mu budes krapet nakladat, mesto tak na tech 13l rychle zapomen, to samo v zime kratke trasy. I tak to jsou 4l rozdilu a ve chvili kdy najedes nejakych 25k km za rok je to 33k kc v cene paliva. Ja bych jezdil tak za 16 a to je pro mne uz 7l paliva a jo, jsem lakomec, sralo by mne to protoze to pri nejakych 25k km je uz tolik penez ze je radsi prozeru nez abych je spalil. Resit korozi systemu jsem nikdy nikoho nevidel, ale videl jsem dost mrtvych motoru po repasi vstrikovacu od takovych odborniku... Zrovna dnes se jeden motor po takovem zasahu rozebira, taky vstriky staly pres 30 tycek a za dva mesice motor ko s propalenym pistem. Ted se uvidi co na to blok... Nerikam ze nafta je vyhra, jen jsem necekal ze mne ji nekdo sebere. A videl jsem na vlastni oci dost naft vyjetych az na pudu, ale uplne na kurwu a porad to klepalo a jelo. Kolik maji ty staricke e39 nebo e46 si moc nedokazu predstavit. Nehodlam vubec obhajovat ropu, jen jsem proste nepocital ze mne nekdo vyfoukne takovou jebku kterou vlastne nikdo ani nemuze chtit -)
- soukupadam
A víš určitě, že je prodaná? Třeba majitel zrušil inzerát, protože si ji chce nechat do smrti.
-
- Kontaktovat uživatele:
vzhledem k tomu ze jsem mu rano opetovne volal co ze se to deje tak ano, je prodana za jeden necely den. Jebka. Chtel jsem z ni pro sebe nejake malickosti a uz jsem brousil pilu ze pujde -) Sla. ale uplne nekam jinam -))))) Sere mne to o to vic ze to je za poslednich 10 dni druhe auto co se prodalo behem jednoho dne ktere jsme chteli... Na to prvni jsme chteli vyjet v noci a rano ze v cili a vecer uz bylo prodane a nejelo se nikde. 2400kc za pujceni voziku tradaaaa...
Jenže kdo má 7 na plyn tak dá prvotní investici cca 45k místo opravy vstřikovačů (když nebude opravovat vše co vyčetl Vanessa) a pak má klid a pokoj a náklady na 1 km nižší než ta nafta.matiz píše:jsou to jednoduche pocty, zalezi kolik najedes a jak najedes. Kdyz mu budes krapet nakladat, mesto tak na tech 13l rychle zapomen, to samo v zime kratke trasy. I tak to jsou 4l rozdilu a ve chvili kdy najedes nejakych 25k km za rok je to 33k kc v cene paliva. Ja bych jezdil tak za 16 a to je pro mne uz 7l paliva a jo, jsem lakomec, sralo by mne to protoze to pri nejakych 25k km je uz tolik penez ze je radsi prozeru nez abych je spalil.
-
- Kontaktovat uživatele:
To uz tu bylo mnohokrat. Dekuji, ja nechci. Nemusime to opetovne otevirat. Nikam by to nevedlo. Jen mne to proste prekvapilo jak rychle zmizela nic vic, nic min. A jeste jinak, mne za ty roky proslo rukama dost aut a sbsolutni drtiva vetsina naftovych. Vymenil jsem za tu dobu po 1ks vstriku na 4 autech a u jednoho se delal repas vstriku protoze majitel chtel. Sam mam sadu vstiku pro m57n2 ktere maji jedna 140k km a druha 167k km a muzu si je nabouchat do zadku, neumira to zas tak moc...
-
a co za ne chces?
chci jednu sadu
já už je musel vytahnout dva cinkali az za roh to bylo slyšet a tak si celkem pokuřovala a trosku hur bez zhaveni ted v zime chytala a toho oblaku kdyz chytla 
chci jednu sadu

Naftové Bmw ať 7er či 5er co vím kolem sebe nejvíce kupuji kamionaci.
Tam je to logické proč preferuji naftu.
Asi bylo auto za dobrou cenu proto šlo rychle pryč... pak tu máme inzeráty na prodej auta klidně půl roku nebo i 2roky ... v čem bude háček ??? Cena? Nebo strach z motoru apod.
Tam je to logické proč preferuji naftu.
Asi bylo auto za dobrou cenu proto šlo rychle pryč... pak tu máme inzeráty na prodej auta klidně půl roku nebo i 2roky ... v čem bude háček ??? Cena? Nebo strach z motoru apod.
-
- Kontaktovat uživatele:
20k za sadu 6ks. Ty co maji 140k ty maji tak malo protoze auto umrelo v poloprevodu a ty co maji tech 170 od tech mam komplet historii auta protoze jezdilo po cely zivot do autorizaku. Sice ono vsechny prodavane vstriky maji podobny najezd, ale ja ho umim i verohodne dolozit. Obe sady jsou z trojek e9x. Ten poloprevod mne taky dost drasal nervy, to auto bylo jak nove. Udelal jsem tenkrat chybu, mel jsem ho postavit na druhe papiry... Jen jsem byl mladsi a blby a netusil ze plechy maji cenu srotu a fajn nevybydlene dily nikdo nechce.
-
- Kontaktovat uživatele:
No a ty nove, ty jsou taky nafty, protoze ty zas kupuji majitele firem kteri zamestnavaji ty kamionaky -)) Ono N57 a jeho variace by vubec nebyl spatny motor kdyby vydrzel vic a nebyla to takova loterie. Kolega na nem treba ma pul mice, porad jezdi, porad toci... Ale to je extrem. Jo a rozvody samo ze kruply, koupil to s trhlyma a ma to jako mezka...
-
doslo mi, ze potrebuji 160kw euro 3 a ty si psal ze mas 170kw? za ty love bych je klidne vzal. ja tem repasum proste neverim
-
- Kontaktovat uživatele:
jj, tak ja si je teda zasunu zase zpatky -) Ja si myslim ze ta cena je vzhledem k najezdu opravdu silne ferova. Nekdy se nekdo najde. Na druhou stranu to zase uplne moc neinzeruju protoze az budu potrebovat, nebude kam sahnout.