Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Nějak ty Báwa plápolají
Nějak ty Báwa plápolají
Sedem se to asi netýká, ale co kdyby ? Tenhle článek působí dost děsivě https://www.autoforum.cz/zajimavosti/di ... -internetu že bych nakonec byl rád že jsem zůstal u Volva ? Ikdyž pravda jste mě tak navočkovali že neminu sedmu abych ji nepohladil pohledem.
Re: Nějak ty Báwa plápolají
Hoří i starší M57, ale tam je to už většinou dáno odborností servisáků, co to několikrát skládali. Tzn. žádná novinka
5er a 6er taky umí hořet z dalších příčin, co se motoru netýkají a není to vůbec nic výjimečného.

5er a 6er taky umí hořet z dalších příčin, co se motoru netýkají a není to vůbec nic výjimečného.
No jo chápal bych když shoří auto ve kterým se hrabal "s odpuštěním blbec" ale podle tohoto článku to vypadá na konstrukční závadu. Člověk by řekl že jedna z nejbohatších a nejlepších automobilek, bude mít ty nejlepší techniky a konstruktéry. Také chápu že jsou věci "mezi nebem a zemí" co se hned nevychytají, ale vod toho tam ty lidi mají. Ty auta znají nazpaměť, mají fantasticky vybavený zkušebny a nejsou schopni zjistit důvod požárů? Taky chápu že ty auta nemůžou stavět nerozbytný, co by pak dělali že jo
ale vocaď pocaď

-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
Doby konstrukce a výroby aut schopných provozu "na furt" jsou dávno pryč. Šetří i BMW. Měl jsem kdysi tři kusy E30 325iX, jeden saloon a dva Touringy, všechny tři měly z výroby osazený držák spínače spojky pro tempomat a měly i osazený i snímač, to by v dnešní době neprošlo.zvedavec píše:... Člověk by řekl že jedna z nejbohatších a nejlepších automobilek, bude mít ty nejlepší techniky a konstruktéry...
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
-
- Kontaktovat uživatele:
Ono mozna konstrukteri vi velice dobre odkud vitr fouka, ale ono by ty motory po vyreseni mohly pozbyt emisni zpusobilost a to je docela dost pruuuser, proti tomu je par shorelych kraksem uplne nic.
sestka umela dobre zahoret kvuli elektronice ne? Tam to snad ani nebylo vo motoru...
je známo že BMW v naftě hoří stejně jako jiné značky... 3litr nafta ... at to byla 330d e46 co byla koupena nová u prvního majitele ...nebo X5 ...co to blaflo ...a točilo do omezovače až chytla ... až xy f10 a f11 ... je to smutné...
Snad mi přijde že ty staré naftáky nehořeli ...nebo velice vyjimečně ... myslím dobu 80-90léta ... 524td či 325-525tds apod.
Jinak se několikrát zjištovalo proč chytil barák od auta ...a bylo to samovolné vznícení zaparkovaného vozu a šlo to někde od předku vozu ...
Pak si zaparkujte naftové auto do baráku ...

Máte někdo špekáčky ? ...
Snad mi přijde že ty staré naftáky nehořeli ...nebo velice vyjimečně ... myslím dobu 80-90léta ... 524td či 325-525tds apod.
Jinak se několikrát zjištovalo proč chytil barák od auta ...a bylo to samovolné vznícení zaparkovaného vozu a šlo to někde od předku vozu ...
Pak si zaparkujte naftové auto do baráku ...

Máte někdo špekáčky ? ...