Přesně tak... můžes si to koupit v originále a jenom dostaneš rameno bez vybroušeného loga
Nejdůležitější je ten díl č.19 rameno je nepatrně delší a zvětší odklon na 1' proti tomu hovno nula nic co je v serii, pak na obou stranách má čep, pokud máš xenony nevím jak tam pasuje tyčinka pro náklon xenonů, já mám halogeny tak jsem neřešil

To delší klikatý rameno je úplně stejný jako to co máš, jen M3 má o něco málo tužší silentblok v serii. Já jsem daval ještě tvrdší polyuretan, aby to bylo ještě o chlup dál
Ty zadní ramena mají vyhodu čepu na jedné straně proti klasickému silentbloku co má serie - ale jen u jednoho ramene, protože druhé to tak má i u obyč kastle
Opět vybroušená loga

Někdo musí dělat tu nejzbytečnější práci na světě a to je brousit ta origo loga furt
Výhoda je, že jsou hezčí

Ty silentbloky na zadní nápravě se ve většině dají dát do těch origo čepů co jsou na těhlici dole, ale to jsem zjistil, až sem to najebal do PU
Samozřejmě významnou položkou jsou ještě silentbloky na uložení zadní nápravnice, tam jsem dával 80Sh PU, ale vůbec bych se nebál 90-95Sh PU. Pro fajnšmekry do hliníku, aby to bylo pevný tak jak to dělají v seriově už u M2/M4 atd.