Ahoj,
E70 - vždy ráno, prípadne aj počas dňa ak auto stojí viac ako cca pol hodinu, pri naštartovaní alebo len zapnutí systému vypíše na iDrive "No acoustic tones" a nefunguje žiaden zvuk (rádio, systémové zvuky, hlasové ovládanie atď...). Po vypnutí systému a zapnutí ihneď alebo do max 30 min zvuk funguje normálne.
Batéria je max 2 roky stará - skúšal som aj nabiť nabíjačkou na 100 % ale nepomohlo - no acoustic tones vždy ráno.
Zosilňovač je tam tento typ - 65129249610.
Zistil som, že ráno (prípadne ak auto stojí viac ako pol hod.) pokiaľ auto odomknem a počkám 1 minútu a až po tej 1 minúte naštartujem (alebo len zapnem iDrive) zvuk funguje normálne. Tá 1 minúta je tam dôležitá - skúšal som 30 sek, 45 sek a nefungovalo, až po 1 minúte to začne fungovať.
Neviete niekto, kde by mohol byť problém ?? Ak by bol vadný zosilňovač, zvuk by nefungoval stále, či ? Môže byť problém s optickým káblom, prípadne nejaká chyba v CIC ?
Nemal niekto podobný problém s "no acoustic tones" ?
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E70 No acoustic tones / Nejde žiadny zvuk
Re: E70 No acoustic tones / Nejde žiadny zvuk
Dnes som zistil že :
Pokiaľ ráno naštartujem a zvuk nefunguje - "no acoustic tones" na iDrive - stačí ak reštartujem iDrive (podržím tlačidlo hlasitosti na rádiu cca 15 sek.), potom začne zvuk fungovať normálne.
Takže chyba by teda mohla byť v CIC ?
Pokiaľ ráno naštartujem a zvuk nefunguje - "no acoustic tones" na iDrive - stačí ak reštartujem iDrive (podržím tlačidlo hlasitosti na rádiu cca 15 sek.), potom začne zvuk fungovať normálne.
Takže chyba by teda mohla byť v CIC ?