Ahoj, potrebuji prezout zimni na letni, takze jsem koupil letni pneu a pouzivane disky vcetne TPMS.
Dotaz zní, jestli je potreba to tomu autu nejak rict.
Diky za info.
Roman.
Re: BMW G30 TPMS
Ona G30 má tlak už řešen jinak než F10 ?
Zjištuje se dle ABS a otáčení kola, nebo to je nějaká příplatková výbava u G30 a tá má přímo TP ventilky ?
U E70 a F10 mám tedy nastevní a potvrzení v menu, udělá se kalibracea jedu dál, takto jsem zatím vždy přezouval já celá kola z 19>20 a 17>19, tak to po mě vždy chtělo udělat inicializaci.

Zjištuje se dle ABS a otáčení kola, nebo to je nějaká příplatková výbava u G30 a tá má přímo TP ventilky ?
U E70 a F10 mám tedy nastevní a potvrzení v menu, udělá se kalibracea jedu dál, takto jsem zatím vždy přezouval já celá kola z 19>20 a 17>19, tak to po mě vždy chtělo udělat inicializaci.
Už někdy od roku 2015 mají mít auta dle nařízení EU chytrý ventilky. Řešil jsem to u Focuse, nový ventilky se musely aktivovat a přihlásit do řídící jednotky. Zvládli to v lepším pneuservisu, kde na to měli zařízení
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Pri zmene pneu idem do Stav vozidla, Pneu, Nastavenia.
Zmením zo zimných na letné.
Neviem či si myslel toto, hádam pomôže.
Zmením zo zimných na letné.
Neviem či si myslel toto, hádam pomôže.
Tam jde o to, ze na predchozi X5 s TPMS jsem dal inicializovat, pocas jizdy to pocitalo procenta a dostalo se to pouze na 50 procent. Servis BMW to "nejak" vyresil.
Ty pneu jeste nemam nahozene, tak se jen dopredu ptam, jestli stim budou nejake problemy, nebo ne, jelikoz ty pouzite disky byli predtim na jinem aute. Muj servis ma k dispozici ISTA D a P, E-SYS apod...
R.
Ty pneu jeste nemam nahozene, tak se jen dopredu ptam, jestli stim budou nejake problemy, nebo ne, jelikoz ty pouzite disky byli predtim na jinem aute. Muj servis ma k dispozici ISTA D a P, E-SYS apod...
R.
Já to u G30 dělal jako ostatní, akorát ta inicializace v menu, člověk zvolí letní/zimní, ten ukazatel během jízdy dojede do 100% a je hotovo. Nemyslím, že by bylo třeba dělat něco jiného. Jestli ti to skončilo na 50 procentech, tak bude problém jinde.
Vse OK. Zmena na letni, inicializace a po par km OK.
presne, g30 uz ma na to vytvorene profily a pocita se zmenou kol. to stare e70 atd neumeli