Ahoj prosím o radu klepe mi v motoru BMW X5 E53 3d 135kw viz.video.vyměnil jsem hydra komplet hlavu rozvody,skontrolované vstřiky.Už nevím jak dál.
Děkuji všem za rady.
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
klepání motoru x5 e53
-
Re: klepání motoru x5 e53
Ahoj resim ted neco podobneho. Mam 6 novych vstriku a dela to to same. Uz pred tim to malilinko slyset bylo a proto jsem tedy koupil nove. Nicmene s novyma to je slyset fest. Dival jsem se na diag. a litala mi na 1 a 6 korekce kolem 2. Prohodil jsem tedy 6 a 3 vstrik u 6 se mi nezdala podlozka nicmene jsem to tedy poskladal a na korekcich to na 6 bylo kolem 3,5. Takze si myslim ze to fouka na sedlech vstrikovacu. Tzn zkusim pristi tyden lehce zarovnat sedlo frezkou a dat novou podlozku. Ja si myslim, ze to fouka kolem vstriku.
Tak snad vyřešeno plně v to doufám.Dále jsem vyměnil komplet šály na klice a bez uspěchu.Nakonec jsem se rozhodl koupit jetej motor.Vše co jsem koupil na svůj motor se přehodilo do ¨nového¨motoru byl holej (hydro štely,rozvody,olejové čerpadlo,šály na klice). Auto jsem si dnes vyzvedl projel a zatím se zdá vše v pořádku.Mechnik říkal,že s největší pravděpodobnost je vůle v čepu na pístu.Protože jsem měl velmi prodřené šály na klice 1.-3. Píst.
Snad to pomůže dalším.
Snad to pomůže dalším.
-
Tak ja dnes sundal sani a nastartovany to uz necinkalo ale syčelo na 6 valci. Tlaky dobry tak jsem sundal hlavu a mezi 5 a 6 rozpadeny tesneni. Jelo to akorat to hur startovalo a delalo to ten zvuk co je slyset u tebe. Tak to udelam i s rozvody at mam klid.
-
Takze motor poskladanej a vrci jak tehda.