@Filozof
Tak zas človek, ktorý najazdí 30 - 40k ročne, tak auto bude meniť každé cca 3 roky a kto má o niečo menší nájazd, podrží to max. 5 rokov, čiže takému je to jedno. G-čkové modely ešte asi nebudú s takým veľkým nájazdom. A ono dnes sa autá nerobia tak, aby vydržali 350k.
Ako BMW je na tom so spoľahlivosťou aktuálne nie moc dobre. Ja som pôvodne chcel ísť buď do MB E-klasse alebo GLE, kde by som volil tiež naftu, konkrétne R6 2.9L, nakoľko podmienka bola, že ďalšie auto s min. 6-válcom, najlepšie s radovým. Ale vraj ten MB motor mal nejaké problémy, tak som od toho upustil. Ináč W213 je podľa mňa dizajnovo parádny, ako exteriér aj interiér a je ďaleko za G30. Nakoniec som pozeral aj nový Superb a Peugeot 508 (frajerka má v rodine samé Peugeoty, aj staršie aj novšie a spoľahlivosť super), ale u týchto automobiliek ma odrádzali 4-hrncové motory. Superb je ináč celkom pekný (a čo som zisťoval od taxikárov

, tak aj spoľahlivý) a 508 keď som videl, tak som skoro odpadol (tam bol ten wow efekt) a dizajnovo asi ich najlepšie auto od čias 406-ky. Holt, ak teda je R6 podmienka, tak nič iné nezostávalo, len teda skúsiť povestný BMW 3-liter ropák. A ďalšia vec je, že v kombinácii so 4-valcom u Superbu a 508-ky v max. výbave dám za takú jazdenku cez 40k, tak to fakt radšej BMW v rovnakej výbave (skôr v lepšej) a so 6-valcom s príplatkom pár tisíc navyše.
MrScully píše:serwo - absenci nezávislého topení bych v klidu překousnul. Ale tu burgundy barvu exteriéru ne

A ještě jak to není Mpaket... Jinak zbytek výbavy vynikající.
No ja keď idem do nafty, tak chcem proste to webasto. A samozrejme M-packet chýba. Ale tá farba je podľa mňa super. Taká nevšedná a každopádne stále lepšia ako čierna. Si tak spomínam na moju E39 v aspensilber metallic - tá bola parádna.