Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Výbava

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Zpráva
Autor
matiz
Kontaktovat uživatele:

Re: Výbava

#41 Příspěvek od matiz »

No jestli si myslis ze na 15 let starem geplu to bude fungovat jako autonomni jizda 4 generace tak jsi silne naivini a je podle mne dobre ze se to nekdo dozvi driv protoze treba mu to pomuze se rozhodnout jestli to musi mit nebo ne... Protoze ne vse je tak uplne super jak se tu o dlouhou dobu prezentuje. Ale nutno dodat ze to spis funguje dokonale na 96%. Jen v malem pripade kdy je ta viceproudova silnice v tahle zatacce to auto v jinem pruhu vyhodnoti jako prekazku, alespon u mne. Na dalnici mam vzdalenost u ACC nastavenou na nejmensi a je to pro mne v pohode. Jenze moc rychle s tim nelitam. Nic to nemeni na tom ze E65 je nadcasove auto kde ty technologie jsou fakt velmi prijemne. To ticho pri jizde, velikost v interieru auta, komforty, DD, EDC, logic, to auto stavi do takove pozice ze ja mu uz davno odpustil jak je skareda -) Navic jako obrovsky bonus v zaplave kretenu na cestach mas velmi vysokou pravdepodobnost ze pri nejakem stretu z toho vylezes cely, zivy a zdravy.
soukupadam

#42 Příspěvek od soukupadam »

Jenze logica nemusis hlidat, abys nahodou nikoho neoslnil o on nevylit ze silnice. Navic si myslim, ze to neni vekem, proste to tak bylo i u novyho.
Jinak s tebou souhlasim.
matiz
Kontaktovat uživatele:

#43 Příspěvek od matiz »

Jasne, ale spatne jsi mne mozna pochopil, to jak jsem napsal ze to je vekem, to jsem myslel tak ze v te dobe kdy to vyjelo to bylo prevratne ale za ty roky to proste o moc zdokonalili. O mnoho, proste dnesni kamery co maj ty auta jsou uplne, ale uplne o necem jinem nez 15 roku stary gepl, ty technologie jdou porad kupredu. jen je ti kreteni mrsi tim ze elektronika je lepsi a motory jsou horsi a horsi, mista je mene, hluk v kabine roste a vypada to jako by to okopirovali cinani. Sorry, musel jsem si kopnout, ale ty ledviny proste nedavam. Ale stop and go adaptivni tempomat v nove generaci je fantasticky, uz v efku je to bomba. Tak samo EVO, chciju magi v kostkach jak se mi po nem styska ze ho nemam, ale proste smolik. A jelikoz jsem socka, radsi ozelim ty vychytavky a budu mit vrak do ktereho nebudu muset solit horem dolem a nebudu trnout hruzou kde mne necha...
Ewou

#44 Příspěvek od Ewou »

Kolikatku jsi měl EVO ?
matiz
Kontaktovat uživatele:

#45 Příspěvek od matiz »

NBT EVO, ja jsem stale jeste baworacky i kdyz zacinam mit slabost na chciplou hvezdu. NBT EVO je predposledni model multimedii v bmw.
Odpovědět