Dobry den
auto mě stratilo vykon začlo to pozvolna na to sem vyměnil vahu vzduchu a svíčky a nepomohlo to
na volnoběh jede notmalně i vytočit ale v zatěži nechce jít za plynem i spotřeba se zvihla jak šlapu a nejedu na co se mam podivat nebo vyměnit diky všem
Mě tohle u mé 323ti nastalo, když mi odešlo čidlo otáček klikové hřídele, přeplo se do nouzového režimu.. poloviční výkon, spotřeba.. někde bych to načetl aby jsi měl jistotu
n1co píše:Mě tohle u mé 323ti nastalo, když mi odešlo čidlo otáček klikové hřídele, přeplo se do nouzového režimu.. poloviční výkon, spotřeba.. někde bych to načetl aby jsi měl jistotu
no mnenil sem cidlo vačky před tim jinak sem odpojil baterku na 2dny a pomohlo to ale neni to pořed ono a diky moc kdy by jestě něco budu rad za radu
ahoj kamsaft vymněne a za se to piše kontrol modul 103 na co se podivat svíčky bíle značí chudou směs je tak?? když tak mě opravte muže to byt i načlí snimač kliky?? děkuji majstri
modul 103 je ovládací "relé" pro světla, ale pochybuju, že by mělo vliv na tvůj problém...
Co řídící jednotka? Já bych zkusil ještě vyměnit svíčky, dát tam klasiku NGK. A co Lambda, je v pořádku?