Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Háčky do kufru nebo jiné řešení?
Háčky do kufru nebo jiné řešení?
Ahoj, tohle téma jsem řešil už u E46 a u E60 mám stejný problém. V kufru mi chybí jakékoliv uchycení třeba na tašky s nákupem. Ideálně nějaké háčky, očka a podobně. Jediné co tam je, jsou 4 očka v úrovni podlahy na síť.
Je tu někdo, kdo řešil něco podobného? Ptám se ještě předtím než objednám z ali nějaký hrozný, ale aspoň trochu funkční řešení... díky
Je tu někdo, kdo řešil něco podobného? Ptám se ještě předtím než objednám z ali nějaký hrozný, ale aspoň trochu funkční řešení... díky
Re: Háčky do kufru nebo jiné řešení?
Síť nepotřebuju, tu mám... potřebuju nějaký háčky na tašky nebo jiný organizér.
Používam textilnú skladaciu prepravku zo Shellu.
Vyzerá cca takto: https://www.auto-doplnky.com/skladaci-p ... 04b-p43205
Vyzerá cca takto: https://www.auto-doplnky.com/skladaci-p ... 04b-p43205
To vypadá dobře, teď ještě aby nelítala i ta bedna v kufru... 

Tohle řeším už asi deset let a nikdo zatím nic nevymyslel, nebo o tom aspoň nevím
Tu přepravku výše mám, dokonce asi dvě mališko různé verze, vejde se tam tak jedna a půl malá taška s nákupem, takže tak sotva třetina mého obvyklého nákupu
Je to lepší než nic, ale ... Síť je k ničemu, ta je těsná, to je tak leda na malé předměty. Potřeboval bych nějaké velký organizér třeba s 10 přihrádkami, ale nic jsem zatím nikde nenašel.

Háčky z Audi jsou top
- Přílohy
-
- A3587C4C-49D1-4B67-B8CE-9CC03D4A4564.jpeg (42.95 KiB) Zobrazeno 5044 x
“Ability is what you're capable of doing.”
Přesně tyhle jsem objednal včera na ali... za 50,-/ks
Jj, fungují výborně, doporučuji také přidat Led pásek do kufru (na foto slabší verze, nyní svítí 3x tolik), změní to “jeskyni” na rok 2020 

Akorát koukám, že máš ty háčky navrtaný v plechu? Možná blbej dotaz, ale je to v pohodě? Já to plánoval dát jen z boku do tapecu radši... vrtat něco do plechu se mi asi nechce.
Jedna díra je origo, druhou jsem vyvrtal, není tam co podělat. V tom tapecáku to 2 tašky s nákupem neudrží, na tohle můžu pověsit basu piv 

To je fakt no... ale nějak se mi nechce vrtat do plechu uplně. Každopádně jsem na ali objednal pár řešení, tak uvidim, co z toho bude fungovat nejlíp