Vanessa_CZ: Asi jsi nečistil lentilky rozteklé nebo bonbon co se roztekl v koberci ... případně kopance a šmouhy ze sedaček zapadené piškoty a perník v pásech případně mezi sedačkama atd. ... pokud vozíš děti často klidně můžeš každej týden pucovat auto ... proč ne ale mě to fakt nebaví
Ale chápu že takové auto nepatří k rodině ale dnes spíše pro fanoušky kteří nevozí děti nebo vyjimečně
Filozof ja neviem teda jak su na tom tvoje deti, ja moju malu bezne vozim jak platine v sedme tak v bezovej kozi v x5 a ano okrvninky hovadinky su samozrejeme, ale to budu aj na ciernej takze nemam s tym absolutne ziadny problem raz zacat povysavat alebo dat spravit cele auto a nazdar...kym je to koza tak pohodke blbsie je to na latkovych sedackach co mame v a3....
Takze ja si ten “trest” v podobe svetleho introsu vcelku uzivam...
Filozof píše:Vanessa_CZ: Asi jsi nečistil lentilky rozteklé nebo bonbon co se roztekl v koberci ... případně kopance a šmouhy ze sedaček zapadené piškoty a perník v pásech případně mezi sedačkama atd. ... pokud vozíš děti často klidně můžeš každej týden pucovat auto ... proč ne ale mě to fakt nebaví
Ale chápu že takové auto nepatří k rodině ale dnes spíše pro fanoušky kteří nevozí děti nebo vyjimečně
ale vozím ale proč bych jim cpal za jizdy neco co dela strasnej bordel.
já jim to nedávám ale malej to občas propašuje a když se nikdo nedívá potajmu tam mlsá něco ...prostě je to pacholek.
Pak se divím co tam nacházím. Starší je trochu rozumnější a bordelu je méně.
Kdo má vzorné nebo starší děti ten je v pohodě a není to taková tragedie.
Pokud by někdo věděl nebo viděl pěkný long E65/66 745/750, Logic, dvojitá okna, DD EDC, vyhrivany volant, komfort sedačky, díky za info. Ne, černý interiér.
ettore - defakto máš pravdu ale on svoji má stále. 4,9M byla cenovka usmlouvaná na 4,46M na faktuře plus nějakej benefit program u nich na 5let.
Má stříbrnou-šedou barvu ta jeho a světlej interiér v kuži jako tato podobný.
Jinak ta 7er je sice zajmavá ale zase kombinace černého auta a černé kuže není v létě ideální ... mám to taky a bez klimy bych tam zdechl ... dnes by mě vubec světlé auto nevadilo ...