Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Silentbloky motoru
Silentbloky motoru
Čau, mam dotaz ohledne silentbloku motoru.
Je to na 530xd 170kw
Nachazim jen origo, nikde Lemforder nebo tak neni s tim OEM cislem
22116770641
22116770642
s RWD to neni kompatibilni?
Je to na 530xd 170kw
Nachazim jen origo, nikde Lemforder nebo tak neni s tim OEM cislem
22116770641
22116770642
s RWD to neni kompatibilni?
Re: Silentbloky motoru
I kdybys našel jiný než OEM, tak je nekupuj. Já mám rád díly za půlku od dodavatelů pro BMW, ale zrovna podtlakový silentbloky motoru asi dodavatel na trh pod svojí značkou nedává. Na nějaký modely dělá v náhradě třeba GSP, ale absolutně nefungujou. Bohužel je potřeba fakt originál z BMW...
-
- Člen Klubu
Hmm tak OEM kupodivu taky píše jen XD pro M57N2. Cena přes 2,5tis. za jeden.
No myslel jsem treba Lemforder.. beru od nich vse na napravu a super.. ale xd fakt bohuzel jen origo
tak LMI neboli lemforder je asi nejlepší co můžeš vzít ... pak jedině už originál.
Vidím že to fakt není ale občas mají slevu tady na voton... zkus porovnat ceny s orig v BMW.
https://voton.cz/22116770641-oem-bmw
https://voton.cz/22116770642-bmw-oem
Vidím že to fakt není ale občas mají slevu tady na voton... zkus porovnat ceny s orig v BMW.
https://voton.cz/22116770641-oem-bmw
https://voton.cz/22116770642-bmw-oem
V kelly me origo vyjde se slevou na 2,7k
Silenty pod motor vždy jedině origo, jinak je z toho střásací stroj.
To jsou super ceny, teď jsem kupoval silentblok pro starší Mazdu 6, v ČR nula kusů, objednávalo se to složitě z nějakého zahraničního skladu a stál 8000 Kč.
Jinak silentbloky všichni říkají jedině originál - nezávisle na značce auta.
Jinak silentbloky všichni říkají jedině originál - nezávisle na značce auta.
-
Mám kladnou zkušenost se silentbloky Corteco, kupoval jsem na E39 a bez problémů
A na kolik by tě vyšly v Cartecu na BMWklub ?rendyy píše:V kelly me origo vyjde se slevou na 2,7k
-
já dodnes nemám klubovou kartičku!!!
Já ji mám...sice už je zase v dubnu prošlá....ale tím, že jsem tam už párkrát na BMWklub bral, tak už ji ani vidět nechtějí....
Já si právě myslím, že na BMWklub tam bude určitě větší sleva, než dá Kelly...
Já si právě myslím, že na BMWklub tam bude určitě větší sleva, než dá Kelly...
Já žadnou karticku nemam, nevim jak postupovat
Nemáš, protože nejsi platící člen....kdyby by jsi zaplatil členství ty 300,- za rok, tak máš kartičku a tím i slevu v Cartecu. Ty 3 stovky se ti vrátí většinou na jedné položce...
Potom se jen zeptáš v Cartecu (např.pan Cvejn) na cenu dílu, který sháníš s tím, že to budeš brát na "BMW klub". On ti pošle nabídku, kde je vidět sleva...a pak je na tobě, jestli to vezmeš nebo ne...
Kamarádovi jsem bral brzdy na M5...ceníková cena 60 tisíc...po slevě 40 tisíc...ale zrovna brzdy jsou materiál, na který dávaj ty slevy dobrý...kolikrát dají jen třeba 5-10%...liší se to díl od dílu...
Nebo sežeň někoho ve svém okolí, kdo je platící člen a vezme to na sebe...
PS: Zeptat se ho na cenu na BMW klub ale můžeš i tak...a když to bude pro tebe dobrá cena, tak pak už snad někoho seženeš nebo si zaplatíš členství
Potom se jen zeptáš v Cartecu (např.pan Cvejn) na cenu dílu, který sháníš s tím, že to budeš brát na "BMW klub". On ti pošle nabídku, kde je vidět sleva...a pak je na tobě, jestli to vezmeš nebo ne...
Kamarádovi jsem bral brzdy na M5...ceníková cena 60 tisíc...po slevě 40 tisíc...ale zrovna brzdy jsou materiál, na který dávaj ty slevy dobrý...kolikrát dají jen třeba 5-10%...liší se to díl od dílu...
Nebo sežeň někoho ve svém okolí, kdo je platící člen a vezme to na sebe...
PS: Zeptat se ho na cenu na BMW klub ale můžeš i tak...a když to bude pro tebe dobrá cena, tak pak už snad někoho seženeš nebo si zaplatíš členství

tak cena jako na slovensku bez slev
Jak na Slovensku bez slev?
-
- Člen Klubu
No to jsem zvědav za kolik je teda kde k mání?
Autotechnik.sk 2400,- v bmw se slevou na bmw klub 2450,-
2450,- originál kus ? Potom je to OK cena a je to o pětikilo levnější jak od VOTONA....pokud je to originál.
Levnější už budou jen přebalený LMI ... a kvalita je otázka. Dal bych jistě origo a měl klid.
Levnější už budou jen přebalený LMI ... a kvalita je otázka. Dal bych jistě origo a měl klid.
Lemforder do ani nedela, uz jsem to psal