Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
To je jak u blbejch. Furt to stejny. I kdyby to mělo vše co chceš za 80000 peněz, krize byla zažehnána a manželka neměla krámy, tak přijdeš s tím, že se zdražilo LPG o šedesát haliru. Už pochop, že ty si NIKDY to auto nekoupíš. Přestaň si to nalhávat a přestaň nás tu tím mučit.
On je chorý, nemá cenu se tím zabývat.. jen je na kok.t, že je tím zasrané každé vlákno
Tak takovou bych chtěl vidět, to je nějaká s šedivým vnitřkem a bez komfortu ne? Dej odkaz, dík.cheater píše:Teď jsem viděl jednu na Facebooku a že ji nechá za 115k. Jezdila jen ke snejkovi, má plyn a udělanej motor.
- Pavel 528
- Kontaktovat uživatele:
Filozof píše:Já jsem nepsal o sobě ale o kamarádovi/známému co spolu kecame několikrát do měsíce ze by rad 750ku nebo 760ku.
Nějaké odkazy jsem mu už poslal uvidíme zda si něco vybere nebo ne.
Krize teprve přijde firmy se chystají propouštět takže čekám jaké nabídky se ukážou trh je na tom mizerně. Ještě to bude zajímave
Ta stříbrná 550ka je sice s lpg ale je stříbrná a s cernejma sedačkama a má 350k najeto to manželka nezkousne.
To by musela bejt třeba za 140k abych manzelku dlouze premlouval a jel se na auto podívat.
Nevýhoda 550ky je ta ze je jich moc málo.treba pěknou 530i tour vybavenou jsem mohl za 160k vzít ale furt tam chyběl ten V8.
Ty jsi fakt šašek s tím neskutečným žvatláním stále o tom samém a s výsledkem také stejným ....tedy NIKDY nic nekoupíš,jen píšeš tyhle nesmysly stále dokola...

-
Naposledy upravil(a) cheater dne pát 26.11.2021 23:49, celkem upraveno 1 x.
corleon: Ta je pěkná za ty prachy bomba. 

Ale nemá v ceně šampaňský v ledničce, tak na to sereš. Že? 

Tuto sedmu prodává kamarád, můžu jen doporučit,opravdu je za ty peníze bomba.Corleon píše:https://www.facebook.com/groups/bmw7erclub.cz/permalink/3593158084033833/
horane víš dobře že potřebuji kombíka ... kdyby se takto nízko pohybovali 545i tour dávno bych v tom jezdil ...ale ty stojí od 220+
Navíc mě to i mrzí protože toto je fakt auto které bych bral.
Tohle je si myslím velice dobrá koupě. Těch pár drobností nebude moc stát a kdo chce 745i s LPG za pár korun funkční a servisovanou tak super nabídka.
U téhle se mi líbí i čumák a to předface jsem moc nemusel ale tuhle bych hned vzal.
Za málo peněz hodně muziky a radosti. Ještě je tam servis velkej což je moc fajn.
Ideální nabídka pro ty co chtějí takové auto.
Navíc mě to i mrzí protože toto je fakt auto které bych bral.
Tohle je si myslím velice dobrá koupě. Těch pár drobností nebude moc stát a kdo chce 745i s LPG za pár korun funkční a servisovanou tak super nabídka.
U téhle se mi líbí i čumák a to předface jsem moc nemusel ale tuhle bych hned vzal.
Za málo peněz hodně muziky a radosti. Ještě je tam servis velkej což je moc fajn.
Ideální nabídka pro ty co chtějí takové auto.
Se tam píše Dynamic světla, ale já je tam nevidím. 

Můžeš sem hodit kontakt?bulda1 píše:Tuto sedmu prodává kamarád, můžu jen doporučit,opravdu je za ty peníze bomba.Corleon píše:https://www.facebook.com/groups/bmw7erclub.cz/permalink/3593158084033833/
- soukupadam
Autosklo střípek
mi přijde fakt už standard, že v inzerátu sedmičky vidíš auto před novostavbou v perlince
k tý sedmičce to fakt pasuje
rok 2002 je za 115 tisic porad az prilis draha, to sorry

cy pyčo Filozofe ty už tu mluvíš sám se sebou ne? Fakt hustá story, další borec, o kterym se dozvíme úplně všechno z jeho životaFilozof píše:Náhodou borec je fajn ... je podnikatel a občas kecáme pátky či vyjimečně i v týdnu. Má Mercedes V8 ale v naftě ...a docela nasranej že do toho dost nasypal přes 350k jen na servisu ...až jej nechce vidět.
Má 2012ku ročník co říkal a chtěl by zase zpátky BMW 7er...klidně benzín.
Ted jezdí za 14l nafty ... a prej pokud to bude do 15L průměr tak to bude fajn ... 20l už by platit nechtěl.
Jsem mu říkal že ty V12 už nezaplynuje ale on nejezdí na LPG ...není to takovej spořílek jako my tady někteří ... což chápu on otočí někdy i desítky K za den když má kšeft... tak pro něj není problém nějakej benzín neřeší ale jistě že za 20L asi jezdit nechce.
Občas od něj dostávám rady do života ... je to obchodník a kšeftař a podnikatel ...furt něco řeší a kupuje a prodává ...atd ...docela šikovnej ...vždy kroutím hlavou jak to má v hlavě spočítané co má jakou cenu.
Ale to už jsem odbočil ... pokud by nějakou pěknou 7er vzal tak bych se aspon povozil ...a snad by mi to půjčil ...tedy slíbil ...![]()
![]()
Jen do něj hučím at nekupuje bez mého schválení ...protože by mu určitě něco chybělo ve výbavě což by byla škoda.
Uvidíme jak to myslí vážně ale mě osobně řekl at se podívám na klubu a v inzerci a pošlu mu nějaké odkazy že to probere co se mu bude líbit tak se pojede podívat.
Ještě se mě ptal na Fka a 760ky ... jak jsou na tom ? Je to taky past jako ostatní Fka ? NEbo je to vyjimečně držák ta 760ka ? Vím trochu blbá otázka ale přeci jen se zeptám protože nové nechce a Fko se mu taky líbí ale bohužel ty V8 se tam nepovedly.

Čtu to pošestý a furt brada na podlaze. Wow typek u tebe poptal inzeráty a odkazy. Hustý. Wow.
Hlavně ať to fakt proboha nekupuje bez tebe!!! To by mu fakt stopro něco chybělo ano ano jasňačka.
-
Naposledy upravil(a) cheater dne pát 26.11.2021 23:49, celkem upraveno 1 x.
Nepotřebuješ kombíka. Odjel jsem ve 4 dospělých pětidenní lyžařskou dovolenou krátkým Golfem, bez rakve. A největší problém bylo naskládat tam všechnu vodku bez toho, aby se mi ty flašky rozmrdaly o sebe. Nebo víkend na vodě. Sice jsem neměl čtvery lyže, ale zase jsem musel do kufru nacpat padesátilitrovej sud i s pípou.Filozof píše:horane víš dobře že potřebuji kombíka ...

Když jsem byl malej, jakože jsem si to po světě felil v kočárku, vozil nás (=já, máma, o tři roky starší ségra) táta do Chorvatska v nejmenovaným kupéčku. V tý době ještě kupé znamenalo dvoje dveře, žádný GC mrdky neexistovaly.
A tisíce dalších příkladů. Když to chceš vyřešit, tak to vyřešíš. Vždycky. Jasně, já se taky těším, že si na děti pořídím ideálně, když peněženka dovolí, americkej full-size pickup.

Možná kdyby se to blbě sešlo a musel si vozit dva kočáry naráz. Tak možná, možná potom. Ale jinak? Odrážedla, píčoviny, kolotoče nahážeš i do sedanu.
A navíc tvý caparti už jsou kolem školkovýho věku, ne? Tak co bys do toho kufru chtěl pořád cpát? Kolik si myslíš, že utratíš ročně za stěhování praček a ledniček, aby se vyplatilo ten kombík mít?
Hele já chápu, že ti to žena vysvětlila, že to potřebuješ, tak to potřebuješ. A je pohodlný se za to schovávat, aby si to člověk nemusel připustit. Ale už tím všechny okolo sereš. A pochybuju, že jenom tady na fóru.
Jo, jo, ty bys to chtel za cene litaku a pneumatikkurevtor píše:mi přijde fakt už standard, že v inzerátu sedmičky vidíš auto před novostavbou v perlincek tý sedmičce to fakt pasuje

Kurevtor si koupil superba ...a plive na vše pokud se někdo dotkne superba tak je oheň na střeše
Snad jsem jedinej z mála kdo se toho auta zastal že je to dobrá koupě. Za ty prachy hotovej motor a funkční celé auto na drobnosti ve výbavě prostě cenové dno.
Pak už jsou tu jen hujdy pod 80k jsou to střepy na díly nebo holoty bez výbavy.
Stepane máš částečně pravdu ale na baráku potřebuješ spousty krámů různých rozměrů vozit. Možná alternativa je 7er + vozejk což by kompenzovalo.
Ano kola a koloběžky vozím furt ...zatím malé ale už budou chtít velké kolo a na to jsou držáky na auto což je fakt ale to bych vozil furt... kombík by to pobral v pohodě do kufru. Na tohle je dobrej ten superb na převážení krámů či na stavbu apod. 2kovej uplne v pohodě.

Snad jsem jedinej z mála kdo se toho auta zastal že je to dobrá koupě. Za ty prachy hotovej motor a funkční celé auto na drobnosti ve výbavě prostě cenové dno.
Pak už jsou tu jen hujdy pod 80k jsou to střepy na díly nebo holoty bez výbavy.
Stepane máš částečně pravdu ale na baráku potřebuješ spousty krámů různých rozměrů vozit. Možná alternativa je 7er + vozejk což by kompenzovalo.
Ano kola a koloběžky vozím furt ...zatím malé ale už budou chtít velké kolo a na to jsou držáky na auto což je fakt ale to bych vozil furt... kombík by to pobral v pohodě do kufru. Na tohle je dobrej ten superb na převážení krámů či na stavbu apod. 2kovej uplne v pohodě.
Já teda svoje kolo v e66 převezl, a ani sem ho nerozebiral 

- Přílohy
-
- 20180810_174051.jpg (1.06 MiB) Zobrazeno 1920 x
e66 750Li