Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
bmwe x5 netopí
bmwe x5 netopí
Ahoj prosím o radu.mám bmw x5 e53 3d r.v.2003.Zničeho nic mi přestalo topit.jde o kolečko vzhřívatelné ventilace u středních výdechů.Jestli mám červené nebo modré značky je jedno fouká studený vzduch.Ikdyž nastavím klimatizaci a chci si trošku přitopit tak nic.Vyměnil jsem vodní ventily.diagnostika nic neukázala.Začne topit když je teplota venkoní apř.18 a na displeji nastavím cca o 8 stup. více.Auto se normálně ohřeje nepřehřívá se.Děkuji za případné rady
Re: bmwe x5 netopí
Ahoj tak na 99% ti odisiel regulator kurenia, alebo ako sa to vola.
Vodný ventil č.d. 64128374995
neviem presne aku mas motorizaciu, ale v podstate tato sranda.
Vodný ventil č.d. 64128374995
neviem presne aku mas motorizaciu, ale v podstate tato sranda.
Snad vyřešeno pro jistotu jsem vyměnil vodní ventil i termostat.Díky za radu.
Ahoj vrácím se k mému problému.Vyměnil jsem vodní ventil.Nyní i čidla na klimě.Nastal problém jedna strana topí druhá ne.Když otočím kolečko teplý studený vzduch a na panelu mám stejnou teplotu L a P strana.Tak z L strany mi foukíá teplý a P studený vzduch.Dělá to pokud se auto ohřeje na provozní teplotu.Pokud se ohřívá voda tak vše funguje jak má. Už nevím co vyměnit.Děkuji Za rady a pomoc.
-
- Člen Klubu
možná ovládání klapek.....
auto nemůže za vola, kterej v něm sedí, keci sou zadara, whisky stojí prachy.....

Kludne moze byt vadna jednotka IHKA