Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
naše 7er
Re: naše 7er
Díky kluci Za nabídky. bohužel manželka naplánovala Už měsíc zpátky běh v Brně co je zítra od 9-13h různé kategorie. Takže jdeme sportovat asi v dešti . Akce se jen tak nezruší.
Filosofe, jak se běhá mezi kapkami deště? 

Mohl vidět luxusní kolonu, místo toho se potí a mokne.
Hosi, tak trapnu vyhovorku vymysli len on... co ste cakali, ze nebodaj pride kupit nejaku E65 ???

Minimálně 24ks e65/66 a pak další e38-čky, f-ka, m-ka........... Stálo to za ten výlet.
Byla to super akce, mraky aut a kdo má rad E65/E66, tak mohl videt vyber individualu snad vsech možných kombinaci
Za těch skoro 600km to urcite stalo

Za těch skoro 600km to urcite stalo

Mrzí mě to že jsem neviděl pěkné e65 a mohl jsem se pokochat opravdu.
Běžel jsem s klukem 500m 4roky a pak 1km běžel starší 6letej a já 3km aby se neřeklo pro zahřátí
No dalo se to pršelo jen lehce....
Máte nějaké fotky borci ? Hodně link na rajce třeba please rád se podívám na pár fotek.
Další akce tady na moravě a chci bejt u toho.
Jinak kamoš je na mě právem naštvanej slíbil jsem že na další sraz pojedeme.
Jaraxovi pokud to čte přeji vše nejlepší at se mu daří v manželství. Má to Baworsky posvěcené.
Běžel jsem s klukem 500m 4roky a pak 1km běžel starší 6letej a já 3km aby se neřeklo pro zahřátí

No dalo se to pršelo jen lehce....
Máte nějaké fotky borci ? Hodně link na rajce třeba please rád se podívám na pár fotek.
Další akce tady na moravě a chci bejt u toho.
Jinak kamoš je na mě právem naštvanej slíbil jsem že na další sraz pojedeme.
Jaraxovi pokud to čte přeji vše nejlepší at se mu daří v manželství. Má to Baworsky posvěcené.

Mělo by tě to mrzet filozofe...
Zaběhat s klukem si můžeš každý den, ale 30 sedmiček na jednom místě už jen tak neuvidíš. Ale žádný chudinky, všechno V8 nebo v12, většinou longy a několik individuálů.
Jinak tam byly i nějaký eFka, 6er, M3, M5, M6...
Třeba by ses s někým domluvil na koupi, zrovna jedna 750Li individual ve fullu, v topu a v plynu z tama bude na prodej
Zaběhat s klukem si můžeš každý den, ale 30 sedmiček na jednom místě už jen tak neuvidíš. Ale žádný chudinky, všechno V8 nebo v12, většinou longy a několik individuálů.
Jinak tam byly i nějaký eFka, 6er, M3, M5, M6...
Třeba by ses s někým domluvil na koupi, zrovna jedna 750Li individual ve fullu, v topu a v plynu z tama bude na prodej

ta krajina jen dokazuje, ze CR je nejkrasnejsi zeme na Zemi.
Přesně tak, lokace suprová a bylo tam k vidění opravdu spousta pěkných aut 

- Don
To spis vypadalo jako trochu vetsi Big
Jak to, ze to maji vsichni, tak ciste. Ja jel ke Snejkovi pro auto a na D11 chcalo, jako z konve. Pekny video, ale proboha ta hudba, jak z nejakeho japonskeho Nintend.
Ta svatba byla vážně TOP. Tohle asi překonat nepůjde.