Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Lightning system - chybová hláška

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Zack83

Lightning system - chybová hláška

#1 Příspěvek od Zack83 »

Zdravím,
chtěl bych moc poprosit všechny, kdo mi jsou schopni pomoci nebo jakkoliv poradit s problémem, který se mi vyskytl na mé E61 rv.2005

Týká se to chybové hlášky LIGHTNING SYSTEM - která vyzývá ke kontrole všech světel (potkávačky, směrovky, mlhovky atd...) Zdá se, že světla svítí, jak mají, ale nefungujou mi vůbec směrovky, dálková světla, ani výstražný trojúhelník...

Jsem z toho jelen a vůbec nevím co s tím je...chvilku jsem hledal na internetu a dočetl jsem se něco o FMR modulu (footwell modul), který toto snad řídí, ale moc moudrý z toho tedy nejsem.

Je tu někdo, kdo se setkal se stejným problémem a byl by schopný mi poradit ? Nebo je zde někdo, kdo by to uměl opravit ?

Díky moc za jakékoliv rady a názory !!!
airbone

Re: Lightning system - chybová hláška

#2 Příspěvek od airbone »

Je to modul FRM ale vo vozidlach E61 sa ziadny taky nenachadza. Ty mas modul LMA - riadiaci modul svetiel. Vozidlo je potrebne napichnut na diagnostiku BMW, bez toho nie je mozne urcit zavadu.
Zack83

#3 Příspěvek od Zack83 »

Tak teď jsem z toho úplnej jelen....po několika denním stávkování, se dnes zase vše rozpohybovalo a vše funguje normálně, bez jakéhokoliv zásahu...
Někde bude něco ale špatně :roll:
airbone

#4 Příspěvek od airbone »

Pise to ktore svetlo robi problem alebo len vseobecne ze LIGHTING SYSTEM? Na E60 lubi odist zadny drziak ziaroviek svetla, kontakty zaoxiduju, prehreju sa a roztopi sa plast okolo. Potom to robi galibu. Treba to vybrat z oboch zadnych svetiel, skontrolovat a pripadne vymenit ak to je poskodene. Nie je to drahe, okolo 40eur
airbone

#5 Příspěvek od airbone »

airbone

#6 Příspěvek od airbone »

oh tak ty mas touring.... tak potom analogicky pozriet tie veci na touringu
Odpovědět