Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
pořízení 520d F10
pořízení 520d F10
Ahoj, od kamaráda mám teď možnost pořídit 520d F10 r.v. 2011, má najeto 216tis Km. Na 210tis Km měněny rozvody. Myslíte si, že je to úplný nesmysl, nebo do toho jít? díky
-
Re: pořízení 520d F10
tak pokud ti to dá zadarmo tak proč do toho nejít....
Děkuji za konstruktivní odpověď.
Vanessa Ti jasne rekl, co si mysli = nejit do toho. To jest presne odpoved na to, co ses ptal (zda-li je to nesmysl).
Hotovy rozvody jsou plus, ale jinak to auto s dvoulitrem 135kW smysl moc nedava.
Trapas bude az budes chtit predjet oktavku s 2.0TDi 110kW a ona Ti nedej Boze ujede
Takovyhle BMW, kdyz uz, se kupuje s R6, a to bez ohledu na to jestli jsi defenzivni nebo ofenzivni jezdec.
Hotovy rozvody jsou plus, ale jinak to auto s dvoulitrem 135kW smysl moc nedava.
Trapas bude az budes chtit predjet oktavku s 2.0TDi 110kW a ona Ti nedej Boze ujede

Takovyhle BMW, kdyz uz, se kupuje s R6, a to bez ohledu na to jestli jsi defenzivni nebo ofenzivni jezdec.
Ok, beru na sebe. Ta formulace mé otázky byla nešťastná 

A navíc to bude kasička na peníze...
Přesně tuhle motorizaci jsem koupil v Německu, vyroben 12/2010 před pěti lety, jsem s ním maximálně spokojený, dokonce i Octávku předjedu, rozvody jsem preventivně měnil při 170.000km, prdnul jeden měch a vyměnil jsem za pár korun čidlo kvality ovzduší vyrobené v Malajsii, jinak nic. Olej co 8.000km. Jezdím hodně a myslím že i dynamicky, spotřeba kolem 5.8l, nafta od Eurooilu bez sraček a rozhodně bych neměnil. A světe div se, nic mi nevrže