Ahoj,
rozsvítila se mi kontrolka otevřeného víka zavazadlového prostoru u E46 325i sedan,kabelový svazek v přechodové gumové chráničce se zdá být v pořádku ale dál nevidím,bude to čistě v drátech nebo na to může mít vliv i zámek víka ? je tam nějaký senzor nebo jen mechanika ?
děkuji za info
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Signalizace otevřeného víka E46
Re: Signalizace otevřeného víka E46
Tak po výměně zámku stále stejný problém,nevím už co dál zkontrolovat.
Může na to mít vliv třeba vadná pojistka ? nevím jestli to s tím souvisí ale od té doby,co svítí kontrolka otevřeného kufru neblikají při zamykání blinkry.
Může na to mít vliv třeba vadná pojistka ? nevím jestli to s tím souvisí ale od té doby,co svítí kontrolka otevřeného kufru neblikají při zamykání blinkry.
Oprav si polamanu kabeláž, 100% vadna.
-
- Člen Klubu
Souhlas. Řešil jsem nedávno na E60. Při každým rozjezdu gong boot open. Když bylo víko zavřený, v kufru se zhaslo, osvětlení SPZ atp. taky vpořádku. Přesto ve svazku 2 káble zlomený a 5 z 12ti porušený ztvrdlou izolací.
-
Na tohle bacha, přesně takhle se to projevilo i na mé E90, během jízdy kontrolka otevřeného kufru, zastavím, zkontroluju - kufr v pořádku, říkám si jasný, tak už je to tady, budu muset udělat kabeláž. Rozjedu se a během jízdy neustále rozsvícení a zhasínání této signalizace a když jsem dojel domů a otevřel kufr, už se z kabelového svazku valil plamínek... Naštěstí se to podařilo uhasit, neodnesla to ani žádná jednotka, ale půlky jsem měl stažený pěkně...