Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Mě Filozof nevadil...
Si říkám, jestli by do budoucna 760tka s tím mím nájezdem 15 000 km ročné nebyla zajímavěší. V nějaké orgasmové výbavě, ale nechci stropní klimu a ani ledničku
.

Tohle bych tam fakt nenarval.

Tohle bych tam fakt nenarval.
- soukupadam
Gerchan me taky ne.
Jaris jenze ono to o tolik lip zas nepojede. Si do toho svyho sezen interier, jiny kola a treba te bude jeste rok dva bavit.
Jaris jenze ono to o tolik lip zas nepojede. Si do toho svyho sezen interier, jiny kola a treba te bude jeste rok dva bavit.
Tak me to bavi furt, jen clovek uz vymejsli blbinky 

Hlásím se k pricmrdavacumPajk85 píše:Jsem velice zvědav, jestli tady budeš mít k tomu svýmu komentu nějakýho přicmrdávače...kurevtor píše:jůůůů JaraX je zpátky !!!!! Něco jsem propásl??

Jaris:Nejlepší je ta krabička poslední záchrany připravená pěkně na vrchu 

BMW E34 540iA

-
Naposledy upravil(a) cheater dne pát 26.11.2021 23:54, celkem upraveno 1 x.
Vse ma sve misto.Blackie píše:Jaris:Nejlepší je ta krabička poslední záchrany připravená pěkně na vrchu

No libi se mi s tim bilim interierem. A tu co mam ted tak prodat nemuzu,jelikoz to byla moje prvni,a je to srdcovka
. Takze driv nebo pozdeji nakou bilou dotahnu,ale musi mit vse co mam ted,takze dlouhe hledani

zzeli píše:Ty shanis další 760?
- soukupadam
Ta je nádherná...kdybych si měl někdy koupit e65/66, tak jedině něco takového....prostě nádherná...do takové by mi nebylo líto pustit korunu... z mého pohledu už jí k dokonalosti chybí jen to, že to není 750...
- soukupadam
ano, přesně jako pan kurevtor, řidít se heslem "vím o tom hovno, tak pojdme rýt do lidí co o tom něco víc" dementijazet píše:Hlásím se k pricmrdavacumPajk85 píše:Jsem velice zvědav, jestli tady budeš mít k tomu svýmu komentu nějakýho přicmrdávače...kurevtor píše:jůůůů JaraX je zpátky !!!!! Něco jsem propásl??
je rozumny vyštvat lidi co jsou ochotní jinym pomoct a udělat z toho klub o hovně.
se divím že todle jak ostatní členové tak admini dopustí.
Já si vždycky říkal, že není možný, aby jeden rozbil partu. Třeba v práci. Je to úplně jednoduchý. Prostě se to stane. Jedni dělají, že nic, druzí se proti tomu bouří a dojde pak mezi něma k hádkám. Poďme tady ty trumpety, co se nebudou umět chovat vyprudit jinam... ano, je to jejich chování, ale když to jinak nepůjde...
Měli by se ozvat ti, kterým to není lhostejné. Adminům je to fuk. Lidi jako Kurevtor nebo Jazet vám neporadí.
Jarax ty auta zná a na rozdíl od většiny ostatnich je odborník.
Jarax ty auta zná a na rozdíl od většiny ostatnich je odborník.
Byla by to pozitivní změna, kdyby tady Jarax začal zase radit a pomáhat s problémy ostatním, méně zkušeným...odborníky, jako je on, toto forum potřebuje...jinak je to tady jen žvanírna o hovně...
já s tím nemám problém, mám to tady rád, ale chtělo by to aby mě podpořili členové a když tu do mě někdo bude rýt (kdo tu stejně nemá žádný přínos) tak ho poslali do fucku.
jinak díky za podporu
Bmwklubu hodně dlužím, přišel jsem jako blbeček s naftovou trojkou co o BMW nevěděl vubec nic, hodně jsem se tu naučil, poznal spoustu fajn lidí, z nichž už tu dost není, spousta lidí se se mnou hádalou jak jsou ty naftové 5er a Xer apod super, ted jezdí v Ovci a tvrdí že BMW bylo drahý a poruchový a to je mi líto.
jinak díky za podporu
Bmwklubu hodně dlužím, přišel jsem jako blbeček s naftovou trojkou co o BMW nevěděl vubec nic, hodně jsem se tu naučil, poznal spoustu fajn lidí, z nichž už tu dost není, spousta lidí se se mnou hádalou jak jsou ty naftové 5er a Xer apod super, ted jezdí v Ovci a tvrdí že BMW bylo drahý a poruchový a to je mi líto.
Jaraxi, tak to v klidu pomalu rozjeď a ono to nějak dopadne...vidím to pozitivně
Myslím, že i mlčící většina už pochopila, že to je lepší s tebou než bez tebe, tak už pšenka Jůůůů Kurevtorům a spol asi moc nepokvete...

Myslím, že i mlčící většina už pochopila, že to je lepší s tebou než bez tebe, tak už pšenka Jůůůů Kurevtorům a spol asi moc nepokvete...