Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
za ty prachy pokud to jezdí....
dyt to je ten vrak ze světa motorů co jsem prohlížel.
Ano, to je ten vrak, ale za ty peníze z toho nikdo nechce udělat top stav, pokud si ho měl chvíli na dílně a máš ty informace o stavu, napiš mi prosím SZ. Moc díky.
-
Naposledy upravil(a) cheater dne pát 26.11.2021 23:56, celkem upraveno 1 x.
Rekl bych, ze merino.soukupadam píše:To je nasca ne? Přední sedačky docela šourek na ten nízkej nájezd. Ale potřeboval bych z ní volant.
ale houby, padne do ní mnohem víc jak 150, Vaculík jen psal že koupit pěknou sedmičku a dát do ní 150 tak má člověk za ty prachy moc dobré auto, ale na konci psal že zrovna tadle má všechny závady co může mít, ale jízda v E65 mu tak učarovala že by ji stejně koupil, oni mají smlouvu s áčkama, pujčují jim auta a za jim to recenzují a když ti někdo pujčí auto, tak nemužeš napsat že to je jebka.cheater píše:Takže to někdo koupil v áčkách a hned to prodává. Ale s Vaculík jste to docela chválili. Myslím že psal že 150k do ní padne ale jinak není špatná.
když se do ní těch 150 dá ,tak se bude dát užívat, ale zajímavé auto které ma vše vyřešené to nebude, to by ta částka musela byt aspon dvojnásobná.
závady si už nepamatuju, protože nebyl čas je psát, Vaculík se furt na něco ptal, ale vím že měla KO tlumiče, gufera, motor celej zechcanej apod.
ten goldbraun je merino,je to krásně vidět že struktury kůže.Jaris330D píše:Rekl bych, ze merino.soukupadam píše:To je nasca ne? Přední sedačky docela šourek na ten nízkej nájezd. Ale potřeboval bych z ní volant.
-
Presne, preto nemajú veľkú výpovednú hodnotu ani recenzie v Autosalone na Prime. Tam snáď žiadnemu autu nikdy nedali horšie hodnotenie ako 90%. Takše všetky nové autá na trhu sú v podstate vynikajúce 

přitom 90% aut na trhu jsou totální jebky 

Proto mě překvapuje, že u nejlevnější 750i prakticky v celé evropě se řeší, kolik do ní padne. Fakt by mě zajímalo, jestli je to taková mrdka. Když jsou KO ty adaptivní tlumiče, jak se to pozná? Dá se s tim jezdit nebo je to hned na výměnu? Třeba zechcanej motor a gufera má v háji každá druhá sedma co je v inzerci za tyhle peníze, to ani neberu jako závadu, to je bežný stav.
určitě se v ní dá normálně jezdit, ale proč jezdit v takovém autě? radši si koupím starší, ale funkční auto.
každý má jiné nároky, se na ni zajed podívat a uvidíš co bude vadit tobě.
každý má jiné nároky, se na ni zajed podívat a uvidíš co bude vadit tobě.
- soukupadam
Hele a je normalni, ze by to pri tomhle najezdu melo KO tlumice, nebo je to spis stoceny?
je to spíš o tom kde to jezdí, jak to jezdí, ty EDC tlumiče vydrží třeba i 700tkm, na druhou stranu věřím že 200tkm po česku na 20kách kolech by je spolehlivě zabili. zákaznici co jezdí na 20kach po česku tak ty jejich auta dostávají zabrat.soukupadam píše:Hele a je normalni, ze by to pri tomhle najezdu melo KO tlumice, nebo je to spis stoceny?
-
my ti snad na ten filtrbox uděláme sbírku 

Už opravdu dlouho čekám na pěknou individual 750i. Jelikož to bude 4 auto doma a nájezd do 15 ročně došel jsem k názoru, že bych dal i E66 760i maritim. Bohužel po svezení v 760i jsem docela překvapen letargickým projevem V12, ale Jarax i Snejk mě na to upozorňovali. V současné době je favoritem ta modrá long Alpina.
Spadla ze 20 a oba s Jaraxem věříme, že padne na 15.
)
Ovšem v sobotu jsem se svezl opět s kamarádem v W221 po face 4.7 biturbo a musím říct, že to auto je fakt super. Jede jako šílený, má odemisováno na 490ps a 830Nm. Tichý, pohodlný, má Bang Olufsen radio a je to tedy paráda. A spotřeba dlouhodobě 13.
Spadla ze 20 a oba s Jaraxem věříme, že padne na 15.

Ovšem v sobotu jsem se svezl opět s kamarádem v W221 po face 4.7 biturbo a musím říct, že to auto je fakt super. Jede jako šílený, má odemisováno na 490ps a 830Nm. Tichý, pohodlný, má Bang Olufsen radio a je to tedy paráda. A spotřeba dlouhodobě 13.
jen to nemá rádo zatáčky, hudba vibruje do tapeců a v sedačkách se neopřeš. a interier odfláklej
Ty zjistil jsem, že mezi W221 jsou obrovský rozdíly. Ake opravdu hodně. Některý vržou jako prase a někde je ticho jako v hrobě. Ten Bang hraje super a nežádoucí dunění jsem nepociťoval. Auto má Michelin PS4 a zatáčky to zvládne až nepřirozeně rychle.... Ale nebaví mě řídit. Kamarád tomu říká kormidlovani.
A proto taky čekám na uzrání Alpiny.
A proto taky čekám na uzrání Alpiny.