Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
VINko sice nemám, ale podle toho popisu to zase taková holota není. Co taky čekat za ty peníze. 

jak pro koho
- není to long
- je to nasca,
- nemá zadní komforty
- nemá zadní idrive
- myslím že nemá nivo i když ho tam píše
no prostě sežen celej vin a ja ti to vypíšu
- není to long
- je to nasca,
- nemá zadní komforty
- nemá zadní idrive
- myslím že nemá nivo i když ho tam píše
Tak já za tyhle peníze čekám entry lvl 7er (jak říkáš ty demoverzi), takže je jasné, že chybí spousta věcí, řekl bych takového nadstandardu, ale adaptiv. drive, přední komforty, L7, dvojskla, roletky, webasto, vyhřívanej volant a LPG za 150k se mi zdá jako už slušná nabídka. Otázkou je, jak moc velký vrak to je.
- Pavel 528
- Kontaktovat uživatele:
Nejvetsi a zasadni problem vidim v kombinaci barev...ta kompletni kremova s posranou hnedou palubkou a volantem nejde zkousnout...proto ta cena....proste tohle si nikdo nekoupiJaraX píše:jak pro koho
- není to long -long je osklivejsi
- je to nasca, -za ty prachy je to jedno
- nemá zadní komforty-to je u zadku,auto ridim,vzadu nejezdim
- nemá zadní idrive-viz to nahore
- myslím že nemá nivo i když ho tam píše...to jejde ted posoudit...
tvl dyt v tom je ten motor od tebe co si mi prodal tak musis vedet ze to je kvalitaJaraX píše:dyt to nemá vůbec nic.
ale stejně toho člověka obdivuju, koupit motor za 568 tisíc a pak to prodat za 150
Takže jste vlastně na tom autě dělali oba?
Motor teda asi bude dobrej a převodovka v hajzlu? 

Můžete mě někdo dát výbavu? Bohužel nefunguje bimmer. DT 21999. Díky
davide, je třeba celý vin.
jinak long muže být ošklivý jak chce, ale díky o 14cm většimu rozvoru je mnohem mnohem komfortnější, ten rozdil v rozvoru je větší než mezi 5er a 7er. o mistě vzadu se ani nebavím.
nasca je za ty prachy jedno? jako že za 150 nepotřebuješ pohodlnou kuži a za 200 už jo? nebo od kdy už jo?
určitě do toho auta bude třeba nasypat, padne do toho 150k ale furt to bude mít cenu 150k. todle auto prostě nikdy nebude zajimave, leda na doježdění.
todle by mělo byt to auto https://www.mdecoder.com/decode/wbahl81040dh76048
nevidím
zadní komforty
zadní boční roletky (na fotkach jsou, tak asi retrofit)
zadní idrive
standklimu
acc
NV
nivo
žádný individual
žadná alcantara, černy strop apod
tažne
nema ani odětrané sedačky, a nasca bez odvětrani ma jake vyhody? vždyt to je jedina vyhoda te kuže
LPG 60L nádrž? to je hned první co by se muselo udělat, vyměnit nádrž, i když ted se stejně nikam neda jezdit
jako ta cena je zajimava, ma to nutnou základní vybavu, komforty, AD, logic, ale prostě todle auto nikdy nebude mít cenu, muselo by se to látat.
jinak long muže být ošklivý jak chce, ale díky o 14cm většimu rozvoru je mnohem mnohem komfortnější, ten rozdil v rozvoru je větší než mezi 5er a 7er. o mistě vzadu se ani nebavím.
nasca je za ty prachy jedno? jako že za 150 nepotřebuješ pohodlnou kuži a za 200 už jo? nebo od kdy už jo?
určitě do toho auta bude třeba nasypat, padne do toho 150k ale furt to bude mít cenu 150k. todle auto prostě nikdy nebude zajimave, leda na doježdění.
todle by mělo byt to auto https://www.mdecoder.com/decode/wbahl81040dh76048
nevidím
zadní komforty
zadní boční roletky (na fotkach jsou, tak asi retrofit)
zadní idrive
standklimu
acc
NV
nivo
žádný individual
žadná alcantara, černy strop apod
tažne
nema ani odětrané sedačky, a nasca bez odvětrani ma jake vyhody? vždyt to je jedina vyhoda te kuže
LPG 60L nádrž? to je hned první co by se muselo udělat, vyměnit nádrž, i když ted se stejně nikam neda jezdit
jako ta cena je zajimava, ma to nutnou základní vybavu, komforty, AD, logic, ale prostě todle auto nikdy nebude mít cenu, muselo by se to látat.
přesně tak.Pavel 528 píše:Nejvetsi a zasadni problem vidim v kombinaci barev...ta kompletni kremova s posranou hnedou palubkou a volantem nejde zkousnout...proto ta cena....proste tohle si nikdo nekoupiJaraX píše:jak pro koho
Výbava neni špatná, ale barvy jsou debilní. No nechtěl bych to

http://bimmer.work/vin/da9741e4acd657a4 ... 81c71e.pdf540david píše:Můžete mě někdo dát výbavu? Bohužel nefunguje bimmer. DT 21999. Díky
WBAHN81080DT21999
Tak pokud je dobry stav a vybava ne uplne nejhorsi, tak si sezenes jiny interier a je to. Interier v Nasce neni problem. Ja osobne, kdybych chtel Merino a nebo Club, tak bych uz chtel individual a nebo super vybavu. Ten komu nevadi Nasca a bude to mit na jezdeni tzv. kolem komina s najezdem do 10 000 km za rok by nemusela urazet. Ale souhlasim s Jaraxem, ze kdyz je Nasca bez ventilace, tak fakt ne.kurevtor píše:přesně tak.Pavel 528 píše:Nejvetsi a zasadni problem vidim v kombinaci barev...ta kompletni kremova s posranou hnedou palubkou a volantem nejde zkousnout...proto ta cena....proste tohle si nikdo nekoupiJaraX píše:jak pro koho
Výbava neni špatná, ale barvy jsou debilní. No nechtěl bych to
jenže ten interier bude stát třeba 20 tisíc, a to se prostě nasčítá,a stejně to bude furt auto za 150
Právě proto za tyhle peníze je to max auto na doježdění. Když by to mělo převodovku a podvozek v cajku, tak to klidně za 150 vezmu. I ta malá LPG nádrž dělá dojezd někde kolem 400km, to by mi stačilo bez problemu. Nebudu kupovat po FL individual za 250k, abych pak zjistil, že mě to auto nebaví a budu muset do něj nasypat 150k, aby ho někdo vůbec koupil.
Neskutočné v tej dobe, už to má kod 541... ACC...
těm kilometrům nevěřím, nasca býva v těchto km uplně jak nová
Taky záleži jak se o to kdo stará..
Já koupil auto ve 230k a moje nasca na tom byla jeste o neco hur nez je na foto.
Já koupil auto ve 230k a moje nasca na tom byla jeste o neco hur nez je na foto.
e66 750Li