Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

e39 touring vzduchový měch Arnott - problem

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Cisi

e39 touring vzduchový měch Arnott - problem

#1 Příspěvek od Cisi »

Zdravím, setkal jste se někdo s podobným problémem s měchy Arnott na e39 tour? Měchy nejspíš při zatížení drhnou o kastli, dle oem čísla i čísla Arnott je vše správně..

edit: Už asi začínám tušit, kde je problem, na e39 je M Sport podvozek. Original BMW dělá dva typy měchů pro základní a M sport podvozek, Arnott ovšem dělá jeden měch na oba typy podvozků. Nečekal bych takový fail zrovna od Arnott :-O

Obrázek

Obrázek
Gerchan Člen Klubu
Člen Klubu

Re: e39 touring vzduchový měch Arnott - problem

#2 Příspěvek od Gerchan Člen Klubu »

Mám Arnotty na e39 už 5 let, ale není to M podvozek...příležitostně se podívám, jestli je nemám taky takhle odřený...

Arnott dává doživotní záruku ne? Teda psali to na svých stránkách, když jsem to kupoval....zkus jim napsat, jak je možné, že je to tak odřené, když je to na to auto určené...
Třeba se hecnou a pošlou nový :-)
Cisi

#3 Příspěvek od Cisi »

Jojo, už o tom komunikuju přímo s Arnott, nejdřív zkusili, že je to kompresorem, ale mojí otázce, proč mají pouze jednu verzi pro oba podvozky, se vyhejbali :-D
Každopádně to předali na nějaké polské zastoupení, které je asi nejblíže k ČR a bude se to řešit dál, jsem zvědavej.
Gerchan Člen Klubu
Člen Klubu

#4 Příspěvek od Gerchan Člen Klubu »

Kompresorem... :-) Co ty amíci nevymyslej :-)
Jsem zvědavej, jak dopadneš...Polské zastoupení....tak uvidíme jak budou velkorysý... :-)
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od JaraX »

dneska jsi mi volal, nemohl jsem.
píšeš při zatížení, ale výška auta a tím padem i měch by se při zátěži neměla změnit, funguje ti to nivo dobře? máš to dobře zkalbirovany? je to tak vysoko jak to má být? třeba to nějakej tuner ladil a snižil.
Cisi

#6 Příspěvek od Cisi »

Jojo, volal. Jinak nivo funguje dobře, i při tažení karavanu výšku dorovná, výška se mi zdá ok. Auto je 100% originální, pouze s m paket z výroby. Původní měchy začaly padat dolů, tak se vyměnily za Arnott. Kalibrace se ale nedělala, to jde udělat pouze přes diag? Např Inpu?
Odpovědět