Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
No vy tady pořád propagujete longa, tak tady jednoho máte. Pravda není to Báwo, ale je nádherný
https://www.auto.cz/nejdelsi-embecko-na ... vky-135307 a tady je na živo

nemel bych silu to rict tomu panovi do oci, ale za me je tohle mrhani jeho talentem/schopnostmi. Kdyby dal dohromady jedno-dve embecka do top originalniho stavu tak ma krasnou vec, ktera se kazdym rokem zhodnocuje a muzes s tim klido jednou za mesic na nakup to provetrat a cela vesnice ti to zavidi.
Tahle jakoze limuzina s pvc podlahou z hornbachu je hezka na prvni pohled, pak uz to jen nedava smysl. Vubec nechapu k cemu to je. To pujcuje na nejake vesnicke svatby nebo jaky je ucel auta? Ale nechci to kritizovat, jen jak rikam - skoda, ze misto toho neni treba nejaky origo kus.
Tahle jakoze limuzina s pvc podlahou z hornbachu je hezka na prvni pohled, pak uz to jen nedava smysl. Vubec nechapu k cemu to je. To pujcuje na nejake vesnicke svatby nebo jaky je ucel auta? Ale nechci to kritizovat, jen jak rikam - skoda, ze misto toho neni treba nejaky origo kus.
ale jo, to lino na podlaze by asi chtělo pořešit, ale nevadí mi, pravda nějakej vhodnej tébich by tam byl možná vhodnější. Mě víc zarazilo to polstrování sedaček, s tím by se dalo vyhrát víc. Jako jo na origo zrestaurovaným Embéčku by se dalo vydělat víc a dalo by to míň práce. Ale tohle je holt machrovina a panáček si splnil svůj sen a vo tom to myslím je. 

Jak to může projít technickou.
- soukupadam
Me by spis zajimalo jak to projde zatackou
no tvrdí že to má schválený, asi jako individuální přestavbu. Taky nechápuxaler píše:Jak to může projít technickou.

No jak, blběsoukupadam píše:Me by spis zajimalo jak to projde zatackou

- soukupadam
To nemuze legalne oficialne projit technickou. Jakoze typek kuchne MB a da mezi to traverzu? Ledaze by ta traverza mela atest pro silnicni provoz.
ja kdysi chtěl takle natahovat E38, ne teda tolik ale něco lehce přes velikost L7, zjištoval jsem to a normalně ti to schváli jako Individualni přestavbu, stalo by to 80 cca.
zvedavec: fakt nechapu na koho s timhle chces zamachrovat 

v tom článku v odstavci " Legální cestou" popisuje schvalovací proces.soukupadam píše:To nemuze legalne oficialne projit technickou. Jakoze typek kuchne MB a da mezi to traverzu? Ledaze by ta traverza mela atest pro silnicni provoz.
ježíš marjá, přestaň mě mlátit pantoflemkurevtor píše:zvedavec: fakt nechapu na koho s timhle chces zamachrovat

Při čekání na Yacht line v longu si chci pořídit nějakou mrštnou raketu na dojíždění do města. Nemáte tady náhodou někdo M135i? 1er téma jsem už prošel, ale nějaké nové info nenašel..
- soukupadam
No tak to je uplne nova uroven, pri cekani na 15 let starou popelnici koupit mezitim neco jineho.
Jak vůbec dopadla ta 735tka v tom lodním paketu? Jinak sice 15 let stará popelnice, ale pořád dobrá popelnice.
Jo bavil jsem se z prodejcem a byl celkem v pohodě. Ale nakonec jsem to přestal řešit. Jednak covid a potom chci opravdu jen modrou nebo černou. Ona se nějaká ukáže.
Ja myslel, ze ji berete na organy. Ten interier a i ta vybava nebyla standardni. Nebylo by to sice na vydelek, ale kvuli individualite urcite.
Třeba to tak dopadne až skončí tohle peklo a bude stále v inzerci. Hlídám inzerce a jak bude Yachtline budu řešit. Dokonce začínám více preferovat před face pro svojí originalitu. A motorizace je mě už taky skoro fuk... Auto bude 4 v rodině, nájezd do 10ti ročně.
Tak ta je moc pěkná...za mě teda, když už bych se někdy rozhodnul pro 7er, tak jedině něco takového....jen tu V12 bych oželel...
Ten stoleček se někam složí nebo jak to s ním je? On se vejde do té loketní opěrky ?
Ten stoleček se někam složí nebo jak to s ním je? On se vejde do té loketní opěrky ?