Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
DVB T2 tuner
- TT
- Kontaktovat uživatele:
DVB T2 tuner
...hoši, řešil někdo příjem TV signálu do 6er, mám na mysli DVB T2? ..existuje nějaký modul před anténu, nebo nějaký dekodér nového signálu, který bude komunikovat s technologií ve 12 let starém vozidle? Přechodem v jednotlivých krajích ČR chytám jen NOE TV a Klenot...takže se můžu leda pomodlit a objednat si umělý korále...díky za tipy, TT. 

BMW E63 LCI - 650i Manuál + E84 - X1 20dX + E87 - 120i
Re: DVB T2 tuner
Ahoj, mám v autě Asuku a naprosto bez problémů chytám i ve 160 ....
Jediná věc která může někomu vadit je, že máš další ovladač 

- TT
- Kontaktovat uživatele:
..díky za tip
...takže asi toto zařízení: https://www.carmedia.cz/dvb-t2-digitaln ... -s-usb-cs/, je k tomu potřeba asi i ta anténa, kabely na propojení. Stačí vykuchnot monitor a zezadu napojit? Nebo nějaké zvláštní oživování a pod.? Díky TT. 

Ano to je ono, tohle je taky celý komplet, už se nic jiného nekupuje, krom cinch kabelu. Celé mi to zapojoval Snejk, v podstatě se napojil na tv modul v kufru (rozuměj pájkou a nějakými konektory, ne že jenom něco zapojil) a tím to skončilo. Já si jenom dovedl dopředu snímač na dálku, ale má to dosah jako kráva, takže kdybych ho nechal někde vzadu u stropu, taky by to fungovalo.
Vtipný je, že jsem to kupoval tři roky zpátky kdy se o DVBT2 teprve mluvilo a stálo to polovinu 

k čemu to je dobré, stejně nevěřím tomu že to vydrží dvě hodiny v kuse na dálnici chytat jednu stanici.
Na dálnici čumí spolujezdec na film přes USB, ale i zprávy jsme normálně zkoušeli skoro celou cestu z Prahy do Hradce a jenom dvakrát si to samo do 5 vteřin přeladilo na silnější příjem ... V podstatě to využívám jenom když někde stojím a čekám, za jízdy na to čumí jen magor.
tak já si běžně pouštím filmy jako kulisu za jízdy, ale nedívám se na to, spíš si užívám 5.1 zvuk, ale právě nevidím smysl v TV, když jsem za 2 hodiny na druhem konci republiky.
- TT
- Kontaktovat uživatele:
...no spíše se stále přesvědčuju, že upgrade TV je pro můj osobní pocit, proč mám mít v autě něco co nefunguje, když v tom autě je TV, tak ať funguje, když máš v aute lednici, tak taky chceš, aby fungovala, to samé je s klimatizací, takže proto to řeším, pak je zbytečné mít komfortně vybavené auto, když půlka věcí nefunguje (i když za to může system, kde si nějaký p*čus vymyslí inovaci přijmu a my na to musíme bohužel reagovat)... to jen pro Jaraxe, aby se furt neptal proč chce někdo funkční TV v aute
Jinak Tomasis díky za info a tip. TT

Jinak Tomasis díky za info a tip. TT
ale vyřešit TV tak že ji budeš ovladat externím ovladačem není zrovna "oprava" nefukční věci. to je stejny jako bys vyřešil nefunčkní lednici lednici do zapalovače.
- TT
- Kontaktovat uživatele:
... proto jsem se ptal, zda existuje nějaký ugrade, myslím, že jediný Tomasis zareagoval a poslal odkaz, ty ani nikdo jiný žádný tip neposlal,
ty jsi pouze konstatoval, že ve 160 už to nehraje a na dálnici to musíš přeladit a celou republiku projedeš za 2 hodiny, což mně tak nějak moc nezajímalo. Takže i takovýto upgrade, když není origo beru
... jestli existuje origo BMW DVB T2 tuner pro mé vozidlo, rád si nechám poradit a rád si jej koupím 

jo někdo to dělá, bud Dension nebo DVBlogic nebo tak něco, hledej, je to tuner na most, ale stojí to dost.
a pokud vím tak nic takového jako že ve 160ti už nehraje jsem nepsal.
btw T2 jak říkáš co vymyslel p*cus tak je právě určěna na přehrávání za jízdy v tom je její hlavní vyhoda proti T
a pokud vím tak nic takového jako že ve 160ti už nehraje jsem nepsal.
btw T2 jak říkáš co vymyslel p*cus tak je právě určěna na přehrávání za jízdy v tom je její hlavní vyhoda proti T
TT - ok, už chápu, proč to chceš, ale pro T2 nic origo pro E6x v ETK není, pro F1x už ano
http://bmwfans.info/parts-catalog/F12N/ ... l_digital/
Pro E6x bylo tohle pro T
http://bmwfans.info/parts-catalog/E64/E ... ettop_box/
Je otázka, jestli do toho dát ty peníze jen pro ten dobrej pocit, navíc když to nebude origo a moc to nevyužívat. Taky mám rád všechnu výbavu funkční, což tady defacto je, jen neni zdroj no.
Mě tady u nás chybí ne ta televize, ale něco jako je Sirius v USA, prostě ohromnej výběr S-DAB rádií, ok, internetový rádia to řeší, ale pouštět to nějak přes mobil je takový krkolomný, líbil by se mi modul připojenej nějak k ccc a ovládání přes idvire

http://bmwfans.info/parts-catalog/F12N/ ... l_digital/
Pro E6x bylo tohle pro T
http://bmwfans.info/parts-catalog/E64/E ... ettop_box/
Je otázka, jestli do toho dát ty peníze jen pro ten dobrej pocit, navíc když to nebude origo a moc to nevyužívat. Taky mám rád všechnu výbavu funkční, což tady defacto je, jen neni zdroj no.
Mě tady u nás chybí ne ta televize, ale něco jako je Sirius v USA, prostě ohromnej výběr S-DAB rádií, ok, internetový rádia to řeší, ale pouštět to nějak přes mobil je takový krkolomný, líbil by se mi modul připojenej nějak k ccc a ovládání přes idvire

- TT
- Kontaktovat uživatele:
v tom originálu to vychází o cca 2500,- dráž než ten neorigo co posílal odkaz Tomasis, ale problém bude v tom, že už asi nepůjde doobjednat..., zkusím to poptat, každopádně všem díky za tipy a odkazy..
Pak dej vědět, jestli a jak jsi to rozchodil 

jen ta verze pro E63 je dvb-T, jak jsem psal, takže to nic neřeší, až to pro F1x je dvb-T2, ta stojí ale 16k a je otázka, jestli vůbec půjde do E63 dát
- TT
- Kontaktovat uživatele:
Tak verze pro e63-64 už je ukončená výroba (info přímo Cartecu), ještě jsem ho oslovil zda je nějaká funkční alternativa pro typy E, ale jelikož mám zkušenosti, že tady na fóru se toho co se týká vědomostí objeví více než vědí prodejci v servisech BMW, tak si od toho moc neslibuju. A pouštět se do předělávky tuneru pro verzi F, tak na to se fakt necítím...takže spíše budu volit systém co má Tomasis, ...škoda
Už jsi nepamatuju kde jsem to viděl a určitě to nedohledám, ale někdo tam tvrdil, že ten eFkový tuner v E63 má a funguje mu tam.
(Byla to asi některá 6er FB skupina někdy v době, kdy němci přecházeli na DVB-T2, takže cca 2 roky zpátky)
(Byla to asi některá 6er FB skupina někdy v době, kdy němci přecházeli na DVB-T2, takže cca 2 roky zpátky)
V8 power
BMW 650i LCI Spacegrau
Top down
BMW Z3 2.8i Arktissilber
Calming machine
BMW R1150R Atlantablau

Top down

Calming machine

a není lepší dodělat CIC resp NBT čímž by se to vyřešilo a auto posunulo někam dál?
zrovna to řeším pro Pajka. přece jen CCC je ultrashit
zrovna to řeším pro Pajka. přece jen CCC je ultrashit