Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
chuppa: ok neresim tu barvu... ale je to 2002 takze iDrive bez 2 cudliku a jeste malej displej, klima panel social edice takze nechlazena operka, nema to drzaky napoju, ridicova sedacka dojebana stylem, ze nechci videt volant pod tim kondomem, nema CA kliky a sibr a tak. Kdyz to nema ani ten klima panel tak tipuju, ze nebude softclose, hydrokufr apod. Socka se zlutyma blinkrama a sedivim introsem. K podpalu.
Ono to fakt nema drzaky kelimku,to ma i fiat uno 

Smankote, tak napiš konkrétně o co jde nebo jsou to potom jen výkřiky o hovne.cheater píše:Lidi
kurevtor: držáky na pití jsou teda fail.
Já se na to dívám z mýho pohledu - někoho kdo 7er neměl, chtěl by, ale nevim jestli by mi to auto vyhovovalo. Tu výbavu, kterou může mít naložená sedma jsem si myslim stejně v žádným autě, v kterým jsem jezdil nezažil. Tak to beru tak, že co jsem neměl a nezažil mi nemůže chybět
Já se na to dívám z mýho pohledu - někoho kdo 7er neměl, chtěl by, ale nevim jestli by mi to auto vyhovovalo. Tu výbavu, kterou může mít naložená sedma jsem si myslim stejně v žádným autě, v kterým jsem jezdil nezažil. Tak to beru tak, že co jsem neměl a nezažil mi nemůže chybět

se první přijed podívat na ruzné sedmy a vyzkoušet různe věci
Díky za nabídku, škoda, že to mám daleko (z Prahy). Leda si udělat nějaký výlet 

ted to nejde skrz covid, ale copak je praha daleko?
- Itchythefirst
Tak se s ni prvne projed! Idealne alespon 30 km, at si to alepson trosku muzes osahat. U ty E65 je tolik veci jinak (neco hur neco lip) nez u konkurence, ze se muze stat, ze ti nakonec ani nebude vyhovovat. To je treba muj pripadchuppa píše:...někoho kdo 7er neměl, chtěl by, ale nevim jestli by mi to auto vyhovovalo...

Jinak urcite i v Prahe by se nasel nekdo, kdo by ti sedmu pujcil na svezeni

jo hele chapu, je mi to jasne, ale jestli muzu radit......tak si nech poraditchuppa píše:kurevtor: držáky na pití jsou teda fail.

Jedna vec je vybava - pozitivni pristup ve smyslu chci toho co nejvic.
Ale druha vec jsou blockers - a tam podle me jakmile vidis, ze to nema drzaky napoju (ktere mimochodem chladi/vyhrejvaji), jakmile vidis, ze to ma malej displej, jakmile vidis ze to ma klimapanel se trema cudlikama misto ctyr.... tak je to signal, ze to auto je ochuzeny, setrilo se na nem. Pro me by byl blocker i LPG a jine veci, ale to necham ke zvazeni kazdeho, nechci aby byl Jarax zase ublizenej. V dnesni dobe pokud chce nekdo sedmicku za malo "na dojezdeni" tak musi v necem slevit, ale jak rikam - vocamcad pocamcad.
nebo si kup nějakou dobrou, s LPG at s tím mužeš i jezdit a máš na provoz, a vybavou, pěkneho longa ale nechci aby byl kurevtor ubliženej
Díky za informace. Máte pravdu, že projet si to auto bude nejlepší 
Jarax: Jenomže to je ta otázka právě
koupit vybavenou a pak zjistit, že nevyhovuje. Nebo levnou a pak bejt nasranej že chci víc a nemít šanci to někde prodat.
Kurevtor: Rozdělil bych to na 2 věci: otázka výbavy a technického stavu. U takovýhle levný sedmy, pokud bude teda technicky v pořádku
bych tu výbavu právě na to vyzkoušení oželel (pokud se bavime o výbavě uvnitř, konkrétní detail co se týče podvozku atd nevím). Jako tahle sedma je v inzerci levnější než e46 330i/ci nebo než leckterý e60 

Jarax: Jenomže to je ta otázka právě

Kurevtor: Rozdělil bych to na 2 věci: otázka výbavy a technického stavu. U takovýhle levný sedmy, pokud bude teda technicky v pořádku

Tahle sedma ti dá akorát trochu čuchnout, co to je E65, ale vlastně nepoznáš její nejlepší stránky... Už z fotek mi to prostě připadá jako cigan wagen
Prošel jsem si cestu od holobytu 735i předfl po 750Li full individual a to je prostě úplně jiný auto
Dej na zdejší rady a na tohle se vyprdni, tam nejsou vůbec žádný pozitiva. Zajeď k JaraXovi, ten tam má pořád hodně 7er v různých konfiguracích a je ochoten ti to ukázat, to jinde mít nebudeš.
Pak si můžeš vybrat, ale počítej s tím, že pak budeš schánět tak 400k na pěknej individuál
Jsou i řešení zlatou střední cestou, ale tohle je prostě všechno špatně...

Prošel jsem si cestu od holobytu 735i předfl po 750Li full individual a to je prostě úplně jiný auto

Dej na zdejší rady a na tohle se vyprdni, tam nejsou vůbec žádný pozitiva. Zajeď k JaraXovi, ten tam má pořád hodně 7er v různých konfiguracích a je ochoten ti to ukázat, to jinde mít nebudeš.
Pak si můžeš vybrat, ale počítej s tím, že pak budeš schánět tak 400k na pěknej individuál

Jsou i řešení zlatou střední cestou, ale tohle je prostě všechno špatně...
jo no, chapu ze je levnejsi... a jeste dal bude zlevnovat a skonci na nahradni dily, protoze tohle jen tak nekdo nekoupi. Ale to je prave ta past.
Ze je to levnejsi nez E60 je jasny... E60 ma jeste tak nejak potencial, lidi to budou kupovat. Ale sedmicek se normalni clovek bude bat a je to logicky. Furt se ti tam bude neco prcat a furt budes resit technologie, co ti jen tak nejakej pepik na vesnici nespravi.
Ze je to levnejsi nez E60 je jasny... E60 ma jeste tak nejak potencial, lidi to budou kupovat. Ale sedmicek se normalni clovek bude bat a je to logicky. Furt se ti tam bude neco prcat a furt budes resit technologie, co ti jen tak nejakej pepik na vesnici nespravi.
chuppa, nemáš pravdu, nevybavená sedma je strašný sráč auto, není to ničiím zajímavy, držáky napoju nejsou zajímavá věc, teda jako dají se dodělat, a je kurva pecka je mít vyhřívané a chlazené, ale dá se bez toho nějaky čas žít. to ta 3kolečková je větší průser, protože takové auto neumí vzadu topit, umí pouze chladit, a není nad to když do sedmy vezmeš pasaážery jak máš super limuzínu a oni ti vzadu řeknou že na ně fouká studenej a ty jim řekneš že teplej to neumí, teda na nohy teplej jde, ale to je vše.
bez DD a EDC to taky stojí zahovno, je to jako bys jezdil s autem co má dvě 20tun. bez logica je to hrozny. bez softclose je zavření dveří jako konzerva od levnyho tuňáka
to auto nejde vyskoušet v socce. mužeš ho zkusit v té základ konfigiuraci, tzn DD, EDC, 4 kolečkova klima, komforty, logic, SCA, to je takovy ten základ, a pak mužeš v klidu hledat vysněnou. ja ti nabízím klidně i 500km vylet s tebou za volantem, když zaplatíš palivo, ja si sednu dozadu a budu pracovat, někde dame jidlo, ale ted je nahovno doba a fungujem komplet bezkontaktně, nemám čas byt nemocnej.
bez DD a EDC to taky stojí zahovno, je to jako bys jezdil s autem co má dvě 20tun. bez logica je to hrozny. bez softclose je zavření dveří jako konzerva od levnyho tuňáka
to auto nejde vyskoušet v socce. mužeš ho zkusit v té základ konfigiuraci, tzn DD, EDC, 4 kolečkova klima, komforty, logic, SCA, to je takovy ten základ, a pak mužeš v klidu hledat vysněnou. ja ti nabízím klidně i 500km vylet s tebou za volantem, když zaplatíš palivo, ja si sednu dozadu a budu pracovat, někde dame jidlo, ale ted je nahovno doba a fungujem komplet bezkontaktně, nemám čas byt nemocnej.
- soukupadam
Chuppa hezky sis to rozdelil na vybavu a technickej stav. Jenze nevybavena sedma v dobrym stavu nikdy nikdy nebude, protoze kdo by do ty popelnice hazel prachy lopatou.
A zaroven vybavena muze bejt taky pekne v pici.
A zaroven vybavena muze bejt taky pekne v pici.
to máš pravdu, u nevybavených lidem rozmlouvam servis do top, protože nikdy nebude mít cenu,
Jarax: to beru
soukupadam: to máš pravdu.
Kluci chápu, tuhle nebrat

soukupadam: to máš pravdu.
Kluci chápu, tuhle nebrat

Nekupuj si sedmičku, nestojí to za to. Kup si něco normálního a tvůj život bude daleko klidnější.
všichni co ji mame jsme hrozně nespokojeni.